onsdag den 2. februar 2011

Dell, Gigabyte ja MSI vetää tuotteita vanavedessä Sandy Bridge piirisarja vika, HP joutuu viivästyksiä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/02/dell-gigabyte-and-msi-pull-products-in-wake-of-sandy-bridge-chi/:
Joka kerta kun kirjoittaa Intelin virheellinen Sandy Bridge-piirisarja ja sen tarve on fyysisesti korvattu , taloudelliset kustannukset nousevat. Ensimmäinen Intel ennustetaan 300000000 dollaria osuma sen alimmalle riville, niin se kumoaa 700000000 dollaria kattamaan takuukulujen, ja nyt se arvioidaan kierroksen 1000000000 dollaria tappiota "jäi myynnin ja kustannuksia." Nämä jäi myynti on tulossa suoraan kaverit kuten MSI ja Gigabyte, kaksi suurta emolevyn päättäjät, jotka ovat lopettaneet myymästä Sandy Bridge-yhteensopivista malleista saakka Intel tarjoaa untainted kalustoa ja myös Dell, joka on nixed saatavuus sen Alienware m17x R 0.3 pelaamista kannettava tietokone. CNET ei paikalla, että HP ja Dell olivat vielä myyvät kannettavissa tietokoneissa rikkoneen piirisarja niihin eilen, mutta voimme kuvitella molemmat saavat heidän verkkokaupoista suoristaa aikanaan. Omalta HP sanoo, että se työntää takaisin yrityskannettavien ilmoituksen, koska tämä uutinen, aivan kuten NEC on joutunut tekemään . Tarinan? Älä anna viallinen sirut pois uunista.

[Kiitos, Geller]

Dell, Gigabyte ja MSI vetää tuotteita vanavedessä Sandy Bridge piirisarja vika, HP joutuu viivästykset perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 helmikuu 2011 04:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Alienware , PC & Tech Authority , BusinessWeek | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar