søndag den 27. marts 2011

Strangers in Paradise

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5ilrFjzVNTY/:

Array

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat Points: Topguest lyöttäytyy yhteen Instagram

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/z8qaZEZZPUU/:

Array

5 vuotta myöhemmin, ensimmäinen P2P asia on yrittänyt vielä chugging pitkin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/vs4GyCBZzss/5-years-later-first-p2p-case-to-be-tried-still-chugging-along.ars:


Kyllä, ensimmäinen tiedostojenjako-tapaus Yhdysvalloissa mennä aina oikeudenkäynti on vielä kesken. Filed 19. huhtikuuta 2006 ja etenemässä merkittävä kolme testiä, levyteollisuus asiassa vastaan ​​Minnesota asuva Jammie Thomas-Rasset palaa edelleen kassavaroilla ja oikeuslaitoksen huomiota.


Thomas-Rasset oli ensimmäinen hitti 222.000 dollaria sakkoa vuonna 2007, joka oli varattu vuonna 2008. Toinen valamiesoikeudenkäyntiin vuonna 2009 päättyi 1.920.000 dollaria tuomion , jossa kumottiin vuonna 2010. Marraskuussa 2010 kolmasosaa oikeudenkäyntiä päättyi 1.500.000dollari tuomiota , jotka tuomari on epätodennäköistä että (hänen aiempien tilausten ehdotti, että muutama tuhat dollaria per kappale olisi sallittu vahingot). Tällä hetkellä molemmat osapuolet ovat edelleen kiistelleet tarkoituksenmukaisuutta että 1.500.000 dollaria vahingonkorvauksia palkinnon.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Panasonic Lumix GH2 tarkastelu ratsia: vaikuttava videotallennus, hämärät vielä kuvia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/27/panasonic-lumix-gh2-review-roundup-impressive-video-recording/:


Jos olet vielä ihmettelevät, jos Panasonicin peilitön Lumix GH2 kannattaako sinun 900 dollaria, olemme pyöristettynä kourallinen arvosteluja säätää osoittimen seuraavalle iso hankinta. Vaikka useimmat arvioijat mieltä, että tämä Micro Four Thirds-kamera näyttää olevan hyvin samankaltainen kuin sen edeltäjän , niillä yleisesti kiitosta hienovaraisesti parantaa ergonomiaa, nopea LiveView automaattitarkennuksen ja hienostunut kuvanlaatu, erityisesti sen 1080p AVCHD videotallennus (vaikka Digital Camera Resource Page ei huomata joitain artifacting sen leikkeet). Melu on myös ei-kysymys on noin ISO 800 tai 1600, mutta on ilmeistä, että 16 megapikselin still-kuvat ovat suhteellisen tylsä ​​ja, samoin kuin monista muista MFTs, eivät ole aivan samalla tasolla DSLRs - odottaa paljon manuaalista käsittelyä täällä töissä, koska demoed jonka hyvä folks haltuunsa Digital Photography Review. Kaiken kaikkiaan, GH2 on hyvä pakki korkealaatuisen videon kaappaaminen, kylkiäisenä melko hyvä vielä suorituskyky, joka vaatii hieman ylimääräistä TLC jälkeenpäin - parturi ironista tavallaan, mutta hei, tämä ei ole ongelma ystäville video bokeh. Pään yli linkeistä joidenkin syvällistä analyysia ja selattava ennen lomaa pieni lommo pankkitilin.



Lue - Digital Photography Review

Lue - Photography Blog

Lue - Kamera Labs

Lue - Digikamera Resource Page

Lue - Let's Go Digital



Panasonic Lumix GH2 tarkastelu ratsia: vaikuttava videotallennus, hämärät kuvia perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 maaliskuu 2011 16:18:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Miten katseleminen "Virtual You" avulla voit säästää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8z4HU_GhRaQ/How-Viewing-a-Virtual-You-Can-Help-You-Save:

Hugh Pickens kirjoitti: "WSJ raportoi, että tietotekniikan tutkijoita, taloustieteilijöitä, neurotieteilijät ja psykologit ovat hahmojen löytää innovatiivisia tapoja kääntää impulsiivinen rahamäärä tulee potilaan säästäjiä. Eräs tapa sokki amerikkalaiset säästävät enemmän eläkkeelle siirtymistään on ohjelmisto, jonka avulla käyttäjät tuijota kameraa virtuaalitodellisuuteen laboratorio ja katso kuva tuijottaa takaisin, miten ne näyttävät vuonna 2057. Antamalla nuorille näkemään itsensä sellaisina kuin ne ovat, kun he ovat vanhoja, virtuaalitodellisuuteen teknologia voi muuttaa niiden halu viettää varten Tänään tulee halu säästää huomenna, koska siinä määrin, että ihmiset voivat vielä elävästi kuvitella miten huonosti he tuntevat tulevaisuudessa juurikaan mitään eläkesäästäminen, ne voidaan perustella säästää enemmän rahaa nyt. yhden kokeen lla koehenkilöistä, jotka näkivät vakuuttava visuaalinen analoginen 70-vuotias versio itsensä morphing muoto ja koostumus hänen avatarin simuloida ikääntymisen prosessia ilmoitti ne voisivat pelastaa kaksi kertaa niin paljon kuin ne, jotka eivät (PDF). "Työntekijän passikuvatulostus voisi on ikä-morphed ja saattaa hyötyä osa yhtiön verkkosivuilla, "sanoo Dan Goldstein on London Business School." Sieltä me vain muutamalla klikkauksella ja muutaman minuutin päässä joku tekee pysyvää päätöstä, joka voi olla syytä tuhansia [dollareita]. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Nokia arvioi edelleen keksiminen uudelleen, yksityiskohdat uusia fontteja ja branding

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/27/nokia-continues-reinvention-details-new-font-and-branding/:


Nokian nykyinen kirjasintyyppi - Nokia Sans - tuntuu yhtä suuri vakiot kulutuselektroniikkateollisuuden, muotoilu heti huutaa "Nokia" nyt näet sen (paremmin tai huonommin). Tällainen vahva, tiukka brändin jostain niin perus-ja yksinkertainen hahmo näytössä ei todellakaan ole jotain, että voit ostaa - se on rakennettu ja viljelty yli monta, monta vuotta - niin olemme varmasti että Espoon päätös Chuck se ja aloittaa puhtaalta pöydältä ei tehty kevein perustein. Itse asiassa emme varmasti sitä ei tehty kevein perustein, koska yhtiö on julkaissut 800-plus sana selitys ja puolustus päätöksestään tappaa Nokia Sans ja korvata se Nokia Pure, fontti luonnehditaan ruumiillistuma " kauneus ylin käytettävyyttä. "



Tietenkin, se ei ole sattumaa, että fontin muutos tulee aivan kuin Nokia yrittää palata piirustuspöydällä sekä sen vuokraamista ulkopuoliselle Stephen Elop ja sen päätös luopua Symbian ja lisätä Windows Phone taikinaan, tosiaan, Yhtiö sanoo, että se aikoo käyttää Pure sen laitteita ja että "se on suunniteltu erityisesti mobiililaitteille ja digitaalisissa ympäristöissä." Mitä mieltä olet?



[Kiitos, Esko]

View Poll


Nokia arvioi edelleen keksiminen uudelleen, yksityiskohdat uusia fontteja ja brändäys perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 maaliskuu 2011 15:08:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Nokia Conversations | lähde Nokia | Lähetä | Kommentit

Microsoft nuuhkii Out Käyttämätön Wireless Spectrum

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2M2-NKL5uM8/Microsoft-Sniffs-Out-Unused-Wireless-Spectrum:

alphadogg kirjoittaa "Microsoftin tutkijat ovat suunnitelleet järjestelmän mittaamiseen, onko lupa radiotaajuuksien todellisuudessa käytetään, jotta luvattomat laitteet voivat käyttää sitä, mikä voi olla tarpeen, koska kysyntä langattomille sovelluksille kasvaa. arkkitehtuuri, nimeltään SpecNet, olisi järkevää ja kartta, jossa taajuuksista käytetään ja varsinkin kun se ei ole - niin kutsuttu valkoinen tila, mukaan paperin esitellään ensi viikolla USENIX symposiumi verkottuneiden järjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen Cambridge, Mass "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Rokotteen menestys kannuksensa hinkuyskä comebackin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/tkRIAG6MWFc/whooping-coughs-comeback-not-only-due-to-vaccination-rates.ars:


Siellä on vähentynyt rokotuksen hinnat vastauksena perusteeton turvallisuuden pelkoja , mutta siellä on hieman erilainen dynaaminen kun yhden tietyn taudin: hinkuyskä, aiheuttaa Bordetella pertussis. Alueilla, joilla rokottaminen on epävarma, kuten Afrikassa, hinkuyskä on arvioitu aiheuttavan jopa 170000 kuolemantapausta vuosittain, monet näistä lapsilla. Useimmissa kehittyneissä maissa, aggressiivinen rokotusohjelmien nosti taudin hallintaan 1970. Mutta noin kymmenen vuotta myöhemmin, hinnat alkoivat nousta jälleen, ja siellä on ollut vähän kiista miksi.


Laatijat tutkimuksessa, joka julkaistiin tällä viikolla PNAS huomata, että kyseessä on jotain outoa taudin lisääntymistä. Ennen rokotuksia, sairauden lähinnä iski alle 10, koska sen tuotto on kuitenkin huippu-ikä infektio on 13, ja ihmiset ovat 20-kautta 50-vuotiaat ovat nyt sairastua tautiin huolimatta ole rokotettu.


Kirjassa todetaan, että kolme selityksiä on ehdotettu tähän muutokseen: parempi diagnoosi, evoluutio noin rokotteen B. hinkuyskää, ja aikaviive, jonka jälkeen rokotteen tehokkuus pienenee asteittain. Kirjoittajat kannattavat viimeinen näistä, koska edellinen työ on osoittanut, että rokotettujen henkilöiden, kun se altistetaan B. hinkuyskää, voi osoittaa kasvua vasta sitä vastaan ​​ilman todella kehittää oireita. Niin, ne käytetään matemaattisen mallin mukaan lasku rokotteen teho voi tuottaa tällaista käyttäytymistä nähdä todellisessa maailmassa.


Mitä todella tapahtuu on, että vaikka rokotukset hinnat ovat kohtuulliset, on tarpeeksi taudinaiheuttajan ympärillä aina uudelleen altistaa rokotettujen henkilöiden tarjoamalla heille lisää. Kun rokotus tulee perusteellinen tarpeeksi, mutta tämä tilaisuus edistää häviää ja jättää lapset alttiita jos he saavat altistua myöhempinä vuosina. Niiden malli, tutkijat näki suuren amplitudin monivuotisten syklien "eli satunnainen puhkeamisen lajitella, joita nähdään lukioissa.


Vastauksena näihin suuntauksia, Massachusetts on tullut yksi ensimmäisistä valtiot alkavat vaatia booster korkean kouluikäisille lapsille. Kirjailijoiden malli osoittaa, että tämä olisi tehokas vähentämään yleinen esiintyvyys, mutta ei juurikaan suojella haavoittuvimpia yksilöitä: ennen rokotusta lapsille, jotka voivat poimia tauti vanhemmiltaan. Kirjoittajat viittaavat siihen, että antamalla tehosterokotus odottaville vanhemmille on ehkä parempi lähestymistapa, jos rahaa tai resursseja ei ole käytettävissä tehdä molempia.


PNAS, 2011. DOI: 10.1073/pnas.1014394108 ( Tietoja Dois ).


Lue kommentteja tähän virkaan





(Perustaja Stories) Lauren Leto: tekstit viime yö oli Million Dollar idea, Bnter Is Next

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/l9eFFycWDPo/:

Array

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.


Lisää | Viewsonic


3DS on tässä: oppaamme käynnistää kattavuutta, pelejä, laitteisto

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/TVkpNO7GEFc/the-3ds-is-here-our-guide-to-launch-coverage-games-hardware.ars:


Nyt voit mennä suosikki elektroniikkaliikkeestä ja ostaa upouuden Nintendo 3DS ... olettaen voit löytää yksi hyllyille. Järjestelmä on nyt virallisesti markkinoilla Yhdysvalloissa, mikä antaa meille täydellinen tekosyy koota kaikki kattavuuden amerikkalaisen järjestelmän sekä antaa sinulle joitakin neuvoja, mitä sinun täytyy ostaa, ja mitä voidaan turvallisesti välttää.


Here's what ajattelemme järjestelmän ja käynnistää pelejä, mutta haluaisimme kuulla teidän aloittaa päivä ajatuksia ja ostopäätöksiin kommentteja.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Weird Science vetää kaikki nighter tutkimaan, päätyy dumber

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/tqp-ROS7vPU/weird-science-pulls-an-all-nighter-to-study-ends-up-dumber.ars:


Kun olet heikko uneen, se kaikki näyttää hyvältä: saan vähän äkäinen, kun en saa riittävästi unta, mutta olen nähnyt ihmisiä, jotka saavat vähän pyörryksissä sijaan. Jälkimmäinen reaktio on ilmeisesti normi . Kun ottelu unenpuute, matka MRI osoittaa, että aiheet ovat yleensä yliaktiivinen palkitsemisjärjestelmä, mikä tekee heistä alttiimpia arvioida tunteiden ärsykkeisiin miellyttävä verrattuna verrokkeihin. Riski on, että joku yrittää tehdä päätöksen sen jälkeen vetämällä kaikki nighter on altis olettaen kaikki toimii hyvin.


"Tämän perusteella näyttöä, olisin huolestunut ensiapupoliklinikan lääkäri, joka on ollut jopa 20 tuntia putkeen tekemään järkeviä päätöksiä minun terveys, sanoi lehden kirjoittaja. Olen myös eivät välttämättä luota uni-ongelma olisi tärkeä tentti.


NFL päivitykset ovat rajusti järkyttää: Tämä on aika outo tutkimus : kerätä kaikki raportit perheväkivallan aikoihin jalkapallo-ottelua ja korreloida niitä ei vain lopputuloksen, mutta Vegas kertoimet pelin. Tavoitteena oli selvittää, odottamattomien tappioiden-tappiot, jos oddsmakers odotettu voitto-todennäköisemmin liittyä jälkeinen peli väkivaltaa. Verrattuna voittaa tai odotetun tappion, ne olivat. Tekijöiden mukaan tilanne oli vielä pahempi, kun kotijoukkue oli vielä pudotuspeleissä väite tai pelasi yksi sen perinteisten kilpailijoiden.


Jotkut näistä vaikutuksista olivat melko hienovaraisia, ja joitakin vertailuja tehtiin suhteessa päivää ilman pelejä, joten en välttämättä odota niitä mahtuu jopa suurissa tutkimuksissa. Silti järkyttää vs. odotettu tappio vertailu näyttää melko vankka.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Verizon Samsung 4G LTE Mobile Hotspot käynnistää 31 maaliskuu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/27/verizons-samsung-4g-lte-mobile-hotspot-launches-march-31st/:


Vaikka se ei ole ensimmäinen Verizon LTE laite jakaa sen valkohehkuinen yhteys WiFi (että kunnia menee äskettäin käynnistetty Thunderbolt ), Samsung SCH-LC11 - ilmoitti takaisin CES - on muotoutumassa olevan Verkoston ensimmäinen oma hotspot lyödä vähittäiskaupassa. Olemme juuri pudonnut harjoittajan sisäistä laitteet oppaan, jossa julkaisupäivä kaikissa kanavissa (kaupat, puhelinmyynti, ja online-tilassa) tulevana torstai 31 maaliskuu, hinnoittelu on avoin kysymys, mutta varustamot pyrkivät hinta nämä modeemit melko aggressiivisesti sopimus koska he tietävät, he aikovat syödä sinut elävältä tietojen kanssa suunnitelman kahden seuraavan vuoden aikana. Tietenkin tässä tapauksessa, olemme enemmän kuin valmiita syö elävältä, jos se tarkoittaa meillä 20Mbps langaton yhteys meidän taskussa koko ajan.



[Kiitos, anonyymi vihjeidenmyyjä]

Verizon Samsung 4G LTE Mobile Hotspot käynnistää 31 maaliskuu perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 maaliskuu 2011 13:33:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Kytkeminen E-lukija Halvat Tablet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nmXW9ccX3lQ/Turning-Your-E-Reader-Into-a-Cheap-Tablet:

grahamsaa kirjoittaa "NPR: n Weekend Edition tuulettaa tarina tänään, miten tonkia Nook Väri voi muuttaa sen täysivaltaiseksi ja suhteellisen edullinen Android tabletti. Tarina väittää, että prosessi kestää noin puoli tuntia, ja vaatii vain osto Nook ja microSD-kortin, ja muistuttaa kuulijaa YouTube opetusohjelma miten root laitteeseen. Voisiko tämä signaali muuttuu, miten valtavirran käyttäjät näkevät, kuten tämä? Voisiko tonkia Android-laitteet, kuten Nook koskaan tullut valtavirtaa? " Meillä juoksi tarina tästä joulukuussa, ja en ole nähnyt tulva hakata lukijoiden missään joten epäilen että tabletti päättäjät ole mitään syytä huoleen.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Hyvää yötä, Swoopo: Pay-Per-huutokauppa sivusto Is Dead

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tnl2WS5TBbk/:

Array

Ystävät Don't Let Geek kaverit Työ Finance

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YdpBj1fWolA/Friends-Dont-Let-Geek-Friends-Work-In-Finance:

theodp kirjoittaa "Jos Vivek Wadhwa uusittava Pinokkio sijaan Coachman houkutelleen tuhma pojat Pleasure Island osallistumaan ilkikurinen käyttäytymistä ja muuttua aasit, saatat löytää Goldman Sachs toimitusjohtaja Lloyd C. Blankfein houkuttelevat kirkas tekniikan gradientit Wall Street harjoittaa ilkikurinen käyttäytyminen ja muuttua hyvin, aasit. Vaikka käytäntö salametsästyksen insinöörin kykyjä hidastui jälkeen talouden kännissä vuonna 2008, Wadhwa on tyrmistynyt kertoa, että kiitos sadan miljardin dollarin veronmaksajien apupaketista, investointipankit ovat elpyneet ja palanneet vanhat, ahne tavoin snagging tekniikan gradientit jotka muuten ratkaista maailman ongelmia, joten ne taloudelliset tarjouksia he eivät voi kieltäytyä, ja morphing ne quants, investointipankkien ja liikkeenjohdon konsulteilta. "Paitsi investointipankit siphoning pois satoja miljardeja dollareita taloutemme rahoitusalan temppuja, kuten CDO, "kirjoittaa Wadhwa", he käyttävät meidän paras insinööriksi valmistuvien [25% MIT gradientit vuonna '06] auttaa heitä tekemään sen. Tämä on lahjakkuus, että maamme on sijoittanut niin paljon resursseja tuottaa. " Hän toteaa: "Let's pelastaa maailman pitämällä insinöörit ulos rahoitusta. Tarvitsemme heitä, vaan kehitetään uusia lääkinnällisiä laitteita, uusiutuvia energialähteitä, ja tapoja pitää yllä ympäristön ja veden puhdistuksessa, ja aloittaa yrityksille, jotka auttavat Amerikka pitää sen innovatiivisia reunasta. " Amen, mutta miten "ya gonna pitää 'em alas Engineering tilalla jälkeen he ovat nähneet Wall Street?"


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Miksi Startups Tarve blogi (ja mitä puhua ...)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zVO9-gpuiSg/:

Array

Mobile Messaging March Madness

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1S7jNax4170/:

Array

CTIA 2011 wrap-up: EVO 3D, G2x, laiha uusi Galaxy välilehdet ja lisää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/27/ctia-2011-wrap-up-evo-3d-g2x-skinny-new-galaxy-tabs-and-more/:


Saimme juuri kotiin tämä pieni Yhdysvaltain massiivinen mobiilialan tapahtumaan ehkä kuulleet kutsutaan CTIA Wireless . Se tapahtui Orlando tänä vuonna (eikä Las Vegas kuten tavallista) ja voimme varmasti sanoa, että Sprint oli tähti ja sen HTC EVO 3D , HTC EVO Näytä 4G , ja Google Voice yhdentymistä. Samsung toimitti myös joitakin herkkuja kanssa Galaxy Tab 8,9 , uudistettu Galaxy Tab 10,1 , Google Nexus S 4G Sprint ja Android-powered Sidekick 4G T-Mobile. LG uudelleen badged Optimus 2x niin G2x T-Mobilen ja Optimus 3D kuin Thrill AT & T. HTC HD7 teki comebackin kuin Super LCD varustettu HD7S AT & T ja Nokia antoi meille Tyrmistyttää , os C7, T-Mobile. Tietenkin se on vain jäävuoren huippu - joten jos olet jäänyt kanne viime viikolla, meillä on sinulle peitetty kaikki pikkuseikoista alla olevista linkeistä.



Suuret uutiset / tuotejulkaisuissa:

Hands-on / Ennakot:


Keinotekoinen pilvissä Cool Qatar MM-stadionilla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RN2LyI-_y0o/Artificial-Clouds-To-Cool-Qatar-World-Cup-Stadiums:

Anonyymi lukija kirjoittaa "ennakoiden kuumuudelle aikana 2022 MM-kisoissa Qatarissa, tutkijat ja insinöörit Qatar yliopisto ovat kehittäneet aurinkoenergialla kaasutäytteisestä pilvi, joka varjossa katsojia ja urheilijoita voimakas aurinko. 500.000 dollaria keinotekoinen pilvet voivat sijoitettava yli tahansa stadioneilla Qatarissa ja voi ohjata kauko-ohjaimella maasta pitää kulkee aurinko pois kentältä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.