søndag den 27. marts 2011

Weird Science vetää kaikki nighter tutkimaan, päätyy dumber

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/tqp-ROS7vPU/weird-science-pulls-an-all-nighter-to-study-ends-up-dumber.ars:


Kun olet heikko uneen, se kaikki näyttää hyvältä: saan vähän äkäinen, kun en saa riittävästi unta, mutta olen nähnyt ihmisiä, jotka saavat vähän pyörryksissä sijaan. Jälkimmäinen reaktio on ilmeisesti normi . Kun ottelu unenpuute, matka MRI osoittaa, että aiheet ovat yleensä yliaktiivinen palkitsemisjärjestelmä, mikä tekee heistä alttiimpia arvioida tunteiden ärsykkeisiin miellyttävä verrattuna verrokkeihin. Riski on, että joku yrittää tehdä päätöksen sen jälkeen vetämällä kaikki nighter on altis olettaen kaikki toimii hyvin.


"Tämän perusteella näyttöä, olisin huolestunut ensiapupoliklinikan lääkäri, joka on ollut jopa 20 tuntia putkeen tekemään järkeviä päätöksiä minun terveys, sanoi lehden kirjoittaja. Olen myös eivät välttämättä luota uni-ongelma olisi tärkeä tentti.


NFL päivitykset ovat rajusti järkyttää: Tämä on aika outo tutkimus : kerätä kaikki raportit perheväkivallan aikoihin jalkapallo-ottelua ja korreloida niitä ei vain lopputuloksen, mutta Vegas kertoimet pelin. Tavoitteena oli selvittää, odottamattomien tappioiden-tappiot, jos oddsmakers odotettu voitto-todennäköisemmin liittyä jälkeinen peli väkivaltaa. Verrattuna voittaa tai odotetun tappion, ne olivat. Tekijöiden mukaan tilanne oli vielä pahempi, kun kotijoukkue oli vielä pudotuspeleissä väite tai pelasi yksi sen perinteisten kilpailijoiden.


Jotkut näistä vaikutuksista olivat melko hienovaraisia, ja joitakin vertailuja tehtiin suhteessa päivää ilman pelejä, joten en välttämättä odota niitä mahtuu jopa suurissa tutkimuksissa. Silti järkyttää vs. odotettu tappio vertailu näyttää melko vankka.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar