søndag den 27. marts 2011

Itsestään vahvistaminen polymeeri Nanokomposiittipinnoitteella toimii parhaiten paineen alla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/27/self-strengthening-polymer-nanocomposite-works-best-under-pressu/:


Kukaan pitää hiilinanoputkien alas - ei varsinkaan nämä ovat. Aina suosittu allotropes on värvätty jonka tutkijat Rice University luoda komposiittimateriaalista joka voimistuu paineita. Kun yhdistetään Polydimetyylisiloksaani, kumimainen polymeeri, putket muodostavat Nanokomposiittipinnoitteella että esineet itse vahvistaa ominaisuuksia myös esillä luita. Testauksen aikana löysi aineen lisääntynyt jäykkyys 12 prosenttia, kun 3,5 miljoonaa painallusta. Ilmeisesti miehistö on ihmeissään, miksi se reagoi tällä tavalla, mutta ei yhtä innokas näkemään sen toimimaan todellisessa maailmassa - keskustelu on jo käynnissä käyttää tavaraa kuin keinotekoinen rustoa. Ja tässä ajattelimme aerogel oli viileä. Koko PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä kaipaa vahvistamista polymeeri Nanokomposiittipinnoitteella toimii parhaiten paineen alla


Itsestään vahvistaminen polymeeri Nanokomposiittipinnoitteella toimii parhaiten paineen alaisena perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 maaliskuu 2011 06:13:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CrunchGear | lähde Rice University | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar