søndag den 27. marts 2011

Microsoft pyytää valtion lainsäätäjiä tekemään kotimaisia ​​yrityksiä maksamaan ulkomaisten yritysten ohjelmistopiratismia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/27/microsoft-asks-state-lawmakers-to-make-domestic-companies-pay-fo/:


Microsoftin piraattiohjelmia poliisi on menossa, kun yritysten ulkomailla vuosia , mutta saada ne kaukaa ihmiset osaksi Yhdysvaltain oikeussaleissa ei ole helppoa. Mikä on helppoa, mutta haastaa ihmiset omassa takapiha - minkä vuoksi Microsoft on lobbaus saada lakeja useissa mukaan laitan USA yrityksiä koukku piratismia keinoja niiden ulkomaisilta toimittajilta. Esimerkiksi, jos valmistaja käyttää piraattiohjelmia in "valmistus, jakelu, markkinointi tai myynnin" myytävien tuotteiden Washington, Microsoft voisi haastaa myyjän näiden tuotteiden ja saada määräys lopettaa tavaroiden myydään. Joten Washington vekotin vähittäiskauppiaiden olisi vastuussa piratismi ulkomaisten vekotin valmistajat, vaikka laiton teko oli vain luoda myynnin laskun väärennetyn kopion Word.



Washington State senaatin ja edustajainhuoneen jo hyväksymän eri versioita laskun, ja lainsäätäjä on parhaillaan sulauttamista yhteen lopullista hyväksyntää. Louisiana läpäisseet samanlaisen oikeuden viime vuonna, ja vastaavat laskut on ehdotettu Oregon ja monissa muissa osavaltioissa samoin. Lukuisat yritykset - kuten Dell, IBM, Intel ja HP ​​- vastustavat lait, koska he näkevät ne antavat Microsoftin valta ei vain vetää ne oikeuteen, mutta myös futz niiden toimitusketjut. (Ei varmasti joitakin väärennettyjä ohjelmistoja käytetään Shenzhen, eikö?) Kuin Microsoftin uusin piratismin järjestelmä etenee, olisi paljon enemmän lainsäädännöllisiä toimia tulla. Ilmeisesti miehistö Redmond ei näe piratismia ongelmana on vahvistaa hintoja alentamalla .

Microsoft pyytää valtion lainsäätäjät tehdä kotimaiset yritykset maksavat ulkomaisille yrityksille "piratismi perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 maaliskuu 2011 09:12:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink TechDirt | lähde Groklaw , WA valtion Senaatti (PDF) , tai House of Reps (PDF) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar