søndag den 27. marts 2011

Qatar rakentaa laivaston kaukosäätimen pilvien World Cup 2022

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/27/qatar-building-fleet-of-remote-control-clouds-for-world-cup-20/:


Kun Qatar , mielettömän varakas Arabiemiraatit suunnilleen koko Connecticut voitti isännäksi 2022 World Cup , yksi määräyksiä oli, että sen hiljattain rakennettu ulkoilmamuseo jalkapallo stadioneita olisi ilmastoitu. Tietenkin tämä on Qatarissa olemme puhutte täällä, joten ratkaisu olisi niin ylellinen kuin sen järjettömän varakas Arabiemiraatit status tarkoittaa. Siksi se ei valtava shokki, kun niemimaan raportoitu aikoo jäähtyä ainakin osa yhdeksän stadioneilla käyttämällä laivasto aurinko powered "pilvet", on suunniteltu ja rakennettu tietty Dr. Saud Abdul Ghani ja hänen tiiminsä. Dr. Ghani, johtaja Mekaaninen ja Industrial Engineering Qatarin yliopiston sanoi, että ilma (tarkemmin kuvattu todella, todella hidas tiedustelulennokeille) tulee hoitaa kaukosäätimellä tehty 100 prosentin valon hiilihapon materiaaleja, ja aluksi maksaa puoli miljoonaa dollaria. Mutta oikeasti, mitä muutama miljoona dollaria, kun se on hyvä syy?

Qatar rakentaa laivaston kaukosäätimen pilvien World Cup 2022 alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 maaliskuu 2011 03:17:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink NBC | lähde Peninsula | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar