søndag den 27. marts 2011

Panasonic Lumix GH2 tarkastelu ratsia: vaikuttava videotallennus, hämärät vielä kuvia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/27/panasonic-lumix-gh2-review-roundup-impressive-video-recording/:


Jos olet vielä ihmettelevät, jos Panasonicin peilitön Lumix GH2 kannattaako sinun 900 dollaria, olemme pyöristettynä kourallinen arvosteluja säätää osoittimen seuraavalle iso hankinta. Vaikka useimmat arvioijat mieltä, että tämä Micro Four Thirds-kamera näyttää olevan hyvin samankaltainen kuin sen edeltäjän , niillä yleisesti kiitosta hienovaraisesti parantaa ergonomiaa, nopea LiveView automaattitarkennuksen ja hienostunut kuvanlaatu, erityisesti sen 1080p AVCHD videotallennus (vaikka Digital Camera Resource Page ei huomata joitain artifacting sen leikkeet). Melu on myös ei-kysymys on noin ISO 800 tai 1600, mutta on ilmeistä, että 16 megapikselin still-kuvat ovat suhteellisen tylsä ​​ja, samoin kuin monista muista MFTs, eivät ole aivan samalla tasolla DSLRs - odottaa paljon manuaalista käsittelyä täällä töissä, koska demoed jonka hyvä folks haltuunsa Digital Photography Review. Kaiken kaikkiaan, GH2 on hyvä pakki korkealaatuisen videon kaappaaminen, kylkiäisenä melko hyvä vielä suorituskyky, joka vaatii hieman ylimääräistä TLC jälkeenpäin - parturi ironista tavallaan, mutta hei, tämä ei ole ongelma ystäville video bokeh. Pään yli linkeistä joidenkin syvällistä analyysia ja selattava ennen lomaa pieni lommo pankkitilin.



Lue - Digital Photography Review

Lue - Photography Blog

Lue - Kamera Labs

Lue - Digikamera Resource Page

Lue - Let's Go Digital



Panasonic Lumix GH2 tarkastelu ratsia: vaikuttava videotallennus, hämärät kuvia perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 maaliskuu 2011 16:18:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar