søndag den 27. marts 2011

Canon Rebel T3 DSLR uudelleen: varmaa ensimmäistä kertaa ampujat

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/26/canon-rebel-t3-dslr-reviewed-a-safe-bet-for-first-time-shooters/:


Oletko todellinen contrarian etsii kamera sopiikin teidän toisinajattelijaa elämäntapa? No, Canonin uusin lähtötason DSLR saa kaikkein kuriton kameran pois, mutta ainakin se urheilu monikerin että sopii laskun. Canon T3 Rebel , joka tunnetaan myös nimellä EOS 1100D on 12,2 megapikselin tapaus on suunniteltu DSLR newbie mielessä, ja mukaan uudelleen haltuunsa PhotographyBlog, se ei heikennä kuvan laatua helppokäyttöisyys. Mainostetut seuraajaksi Rebel XS, T3 tosiasiallisesti harjoittaa läpi joitakin hyödyllisiä ominaisuuksia, sen kehittyneempi sisarus, T3i myös käyttäjäystävällinen laitteesta, mutta ei ole kameran Scene Auto Intelligent-tilan ja kattava lista taidesuotimia. Sen lisäksi, että arvostelija totesi T3: n käsiksi liian liukas ja sen lyhennettä LCD pieni takaisku, mutta oli nopea huomauttaa, että yksikään näistä on paljon katkaisija. Itse asiassa, lukuun ottamatta vähän melua kohtasi korkeimmalla ISO-asetusta, kamera tuottaa laadukkaita valokuvia myös hämärässä. Kaiken kaikkiaan näyttää siltä, ​​että kapinallisten T3 on "reagoiva ja intuitiivinen DSLR" noviisi valokuvaajan, ja 600 dollaria, se sai ainakin jotkut kilpailun voittaa. Nyt emme aio kertoa teille, mitä tehdä, mutta jos me teitä, olimme sitten lähde linkkiä miten T3 pärjää.

Canon Rebel T3 DSLR uudelleen: varmaa ensimmäistä kertaa ampujaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 maaliskuu 2011 18:02:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde PhotographyBlog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar