onsdag den 29. juni 2011

CyanogenMod 7 Nook Color käytännön (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/29/cyanogenmod-7-on-the-nook-color-hands-on-video/:


On vaikea rakastaa Barnes & Noble n Nook väri , varsinkin jos olet niiden joukossa, jotka mieluummin katsoa tekstin laadusta taustavalaistu näyttö kuin e-paperi näyttö. Ei vain saimme nauttia e-kirjan lukija, kun ensimmäinen tarkistaa sen , mutta se paranee ansiosta päivityksiä sen piilossa Android ydin plus viime lisäksi oman App Storen täydellisenä Pandora ja Angry Birds. Ja kun siellä on myös kunnollinen mukana selaimen ja musiikkisoitin, se ei ole ohjelmistoa, että pidämme eniten - se on laitteisto, ja erityisesti arvolupaus.



Katso, $ 250 ($ 200 myyntiin) ostaa loistavan 7-tuumainen 1024x600 pikselin kapasitiivinen IPS-paneeli, erinomaisen kontrastin ja katselukulman, 800MHz TI OMAP 3621 prosessori, PowerVR SGX 530 GPU, 512 Mt RAM, WiFi b / g / n, Bluetooth, 8 Gt sisäänrakennettu varastointi, kiihtyvyysanturi ja microSD-korttipaikka - kaikki kääritty houkutteleva 12mm ohut paketti. Toki, ei ole 3G-radiota, ei kameraa, ei mikrofonia, ei ympäristön valoisuuden tunnistin, eikä tuntopalautteen, mutta siitä huolimatta sen alemman hintaluokan silmälasit, Nook väri vain pyytää lupaa muuttui täysin palanut Android tablet.



Ja juuri mitä teimme, asentamalla CyanogenMod 7 päivänä Barnes & Noble väriä lukija, jossa on Android 2.3.3 ( Gingerbread ) ja täyden valikoiman Google Apps. Tutustu meidän kuvagalleriassa alla ja iski tauon käsissämme-video-ja vaikutelmia.


Jatka lukemista CyanogenMod 7 Nook Color käytännön (video)


CyanogenMod 7 Nook Color käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 kesäkuu 2011 14:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .


Groupon Deal of the Day: 300000 Asiakas Tili

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/O0NPeq3nmuk/Groupon-Deal-of-the-Day-300000-Customer-Accounts:

itwbennett kirjoittaa "asiakas tietokanta Groupon Intian tytäryhtiön julkaistiin, vakuudettomia ja salaamaton, yhtiön sivuston tarpeeksi pitkä indeksoitu Google. Australian turvallisuus konsultti Daniel Grzelak, tweeted uutiset ja myös ilmoittanut Groupon, joka" oli hämmästyttävä tarjoamaan nopean ja täydellisen vastauksen, "Grzelak sanoi hermona." He ansaitsevat kunnian reaktion. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Google Patentit sensurointi "Harmittaa" Sisältö

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ndMAXUKVOOc/Google-Patents-Censorship-of-Annoying-Content:

Nimetön lukija kirjoittaa "Google on myönnetty patentti rating moottori, joka pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä sisältöä, joka on julkaistu internetissä. Patentti viitataan erityisesti mainontaan ja ne melko invasiiviset ja häiritseviä vilkkuvia mainoksia, jotka hyödyntävät koko kirjon väri pareja, jotka löytyvät vastenmielisiä ihmissilmä: "suoritusmuotojen kuvattu mahdollistaa Flash ja animoitu kuva asiakirjojen (esim. mainokset). Osa näistä tyyppisiä mainoksia ovat ärsyttäviä." Kuitenkin Google toteaa, että mainokset ovat vain "havainnollinen esimerkki" ja ajatus voidaan soveltaa "sisältösivuilla (esim. verkkosivut), hakutuloksia, sähköpostit, sovellukset, pikaviestien, äänisisällön tai tiedostoja, videosisältöä tai tiedostoja, muut tiedostoja, muita tietoja tai sovelluksia, jotka saattavat oleskella yhdestä tai useammasta (esim. verkko) tietokonejärjestelmien, tai muu määriteltävissä käsitteitä tai sisältöä. ""


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Näyttökerrat Uncharted 3: Drake Deception n avoin beta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Q5zS-6FYgbM/impressions-from-uncharted-3-drakes-deceptions-open-beta.ars:


Niille toivoen näyte hieman Sonyn tuleva Uncharted 3: Draken Deception, kehittäjä Naughty Dog on saapunut kanssa korjata. Studio on julkaissut julkisen beta PlayStation Network, jolloin PlayStation Plus tilaajat ja omistajat inFamous 2 repiä varhain tarkastella otsikko Moninpelattavaa komponentti. Mutta onko se vaivan arvoista aikaa sukeltaa tämän rajoitetun, karkea online-beta-testi?


Koska fani edellisen merkinnän n online-tarjontaa, olin innoissani näkemään mitä Naughty Dog joukkue olisi tuoda pöytään tällä kertaa. Tähän päivään, olen edelleen sitä mieltä, että Uncharted 2: Among Thieves on yksi parhaista online-kokemuksia löytyy PlayStation 3. Pelin ydin mekaniikka käännetty hyvin kilpailukykyinen areenalla, tarjoamalla kannustimia pelaajia hidastaa ja nokkelampi vastustajien kanssa hyvin sijoitettu kannen ja salaaminen. Onneksi tällainen moninpeli tapaus on rekonstruoida uskollisesti Draken Deception.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Nokia C5-03, täydellinen älypuhelimen 170 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme muutamia uutuuksista Suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa Nokia C5-03 Nokia vanhempi veli C5, mobiili, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaali kevyt (painaa vain 90 grammaa), joka täydentää sen edeltäjä, joissa on kosketusnäyttö ja joitakin muita caracterísitcas jotka tekevät hänestä erittäin täydellinen älypuhelin markkinahintaan tarjotaan, 170 euroa.



Paitsi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 ominaisuudet 5 megapikselin kamera, jonka avulla video, radio ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 on 40 megatavua sisäistä, jotka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortin, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka oli tiedossa vasta nyt Symbian S60. Laitteen valikossa on hyvä kokoelma kuvakkeita suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voit ostaa musiikkia tai mobiilisovelluksia Nokia. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näytön kaikkien Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokia C5-03 kun me keskustelimme saat 170 euroa.


SoloPower korottaa $ 43,7 miljoonaa euroa enemmän, jotta Roll-Up Aurinkopaneelit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yudnOmJ8AcU/:

Array

Accel Laittaa 34 dollaria miljoonaa Verkkomaksaminen Platform Braintree

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BQeHmnlSPyk/:

Array

Yahoo tutkimus osoittaa Online Video katselu siirtymässä Primetime

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BxlQWJgJ8BE/:

Array

OnLive toimitusjohtaja paljastaa "täysin uutta lähestymistapaa" Wireless, luottojen Rearden varten kaatumisvaara Shannon laki

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/29/onlive-ceo-reveals-entirely-new-approach-to-wireless-credits/:


"Etukäteen kyllä ​​- olet oikeassa, se on mahdotonta. Mutta kuitenkin, meillä on kymmenen radioita kaikki toimivat samalla taajuudella, kaikki Shannonin raja ... ja ei ole häiriöitä." Et voi täysin grok merkitystä, että lausuma, mutta kukaan osallistunut aktiivisesti ratkaisemaan langattoman kaistan kriisi on todennäköisesti dropjawed. Saat hieman taustatietoa, ei koettu raja langattoman tunnettu Shannon laki, joka pitkälti selittää, miksi kukaan ei voi katsella YouTube clip niiden EVO Michigan Stadium. Jostain syystä on oletettu, että tämä laki oli pohjimmiltaan särkymätön, mutta näyttää siltä, ​​että tuskin yhteiskunnan jäsenenä voi olla vain overrode odotuksia. OnLive toimitusjohtaja Steve Perlman paljasti hiljattain läpimurto päässä Rearden Yritykset - lyhyesti sanottuna he keksi kiertää ja testaukseen, se tekee asioita, kuten "poistaa katvealueet" kokonaan. Hänen slide, havaittu esitys Columbia, toteaa vaikutukset tässä ovat "syvällisiä", ja voisimme olla enempää samaa mieltä. Tee itsellesi vakaa ja osuma pelata video alla break - Olemme nopeasti toimitettu silloin kun tämän osuuden alkaa.

Jatka lukemista OnLive toimitusjohtaja paljastaa "täysin uutta lähestymistapaa" Wireless, luottojen Rearden varten kaatumisvaara Shannon laki


OnLive toimitusjohtaja paljastaa "täysin uutta lähestymistapaa" Wireless, luottojen Rearden varten kaatumisvaara Shannonin laki alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 kesäkuu 2011 13:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink OnLive Spot | lähde YouTube (Columbia meret) | Lähetä | Kommentit

Voiko Ubuntu Linux kuluttaa vähemmän virtaa kuin Windows?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XKgkQZjZACo/Can-Ubuntu-Linux-Consume-Less-Power-Than-Windows:

Nimetön lukija kirjoittaa "Nyt suuri Linux-ytimen potenssiregressiomallin on ratkaistu se näyttää Ubuntu 11,04 voivat kilpailla Microsoftin Windows 7 kokonaistaloudellisesti virrankulutusta. Uudet testit paljasti Phoronix Näytä virrankulutusta Ubuntu 11,04 vs. Windows 7 käyttöjärjestelmiä. useista eri järjestelmien, tehonkulutus Linux OS oli verrattavissa Windowsin lukuun ottamatta muutamaa valitse työmääriä ja järjestelmiä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Onko lääkeresistenssin ihmisillä tulevat kanoja?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/f8CB4Th9rKA/is-drug-resistance-in-humans-coming-from-chickens.ars:


On uusi paperi ulos vuonna CDC päiväkirjaa ilmenevät tarttuvat taudit, joka tekee provosoiva väite: ei riitä samankaltaisuus huume-resistenssigeenien E. coli kuljetetaan kanoja ja E. coli tarttuu ihmiseen että kanat voivat aiheuttaa sitä.


Jos se on oikea-ja se vaikuttaa uskottavalta ja takana on viime tutkimus-vaatimus on toinen todiste siitä, että antibioottien käyttö maataloudessa on suora vaikutus ihmisten terveyteen.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Final Cut Pro X Ohje helpottaa pelkoja joidenkin vahvistaa niitä toisten

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/vmmF5htKJ_c/final-cut-pro-x-faq-eases-fears-of-some-confirms-those-of-others.ars:


Vastaisku käyttöön otettu uusi Final Cut Pro X raivoaa, mutta Apple on ainakin yrittää tukahduttaa pelot vihainen käyttäjiä avulla FAQ-sivu , mitä voidaan ja mitä ei toimi käyttäjät siirtyminen Final Cut Pro 7 FCP X. joitain vastauksia rauhoittaa käyttäjille, jotka olivat tyytymättömiä FCPX alkuperäinen näyttää, mutta muut ammattilaiset jäävät tyytymätön Applen päätöksestä näennäisesti vieraannuttaa niille, joiden toimeentulo riippui aiempien versioiden.


Apple vain esitteli FCPX viikko sitten, ja reaktio oli sekoitettu alusta alkaen . Oli merkittäviä muutoksia käyttöliittymässä, puhumattakaan lukuisia puuttuu tai hobbled ominaisuuksia verrattuna FCP7. Suurin syy huuto näyttää olevan se, että FCPX voi tuoda hankkeita aiempien versioiden Final Cut Pro-Ei, ei edes uusin-mikä laughably vaikea tahansa ammattilainen, joka voi vaikuttaa sellaisten ohjelmistopakettien tekemään saumatonta on uusi ohjelmisto. Lisäksi käyttäjät ovat valittaneet, että ei ole tukea lähtö nauhalle (kun input on rajoitettu) tai EDL tai XML vientiin, eikä OMF lähtö sekoittamista audio Pro Tools, muun muassa.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





HomeAway IPO Osakkeet Pop 39 prosenttia, Markkina-arvo on $ 3 miljardia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/XJP4GF4Hhvg/:

Array

Connected korottaa $ 500K Contact Management Application

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cCUKxkbIoIE/:

Array

Internet on täynnä Hyperlinkit odottavat tapahtumaan, Apture HotSpots tekee niistä Happen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cQQ_TYDz2L0/:

Array

iRiver n MX100 Android tablet laikullinen Kiinassa? (Video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/29/irivers-mx100-android-tablet-spotted-in-china-video/:


iRiver on viettänyt viimeiset pari vuotta testata e-lukija vedet , mutta yhtiö voi nyt olla valmis syöksyt syvemmälle loppuun allas, ja sen ensimmäinen Android tablet. Blogger Koreassa äskettäin laikullinen liuskekivi, uskotaan olevan seitsemän tuuman MX100 aikana iRiver tapahtuma Kiinassa. Mukaan lähde, se virtansa 1GHz Samsung Hummingbird ydin, toimii Android 2.2 Froyo ja on varustettu 802.11b/g/n Wi-Fi - ei aivan huippuluokan kamaa, mutta ainakin se ei ole Bubble Yum maustettu . Ei ole virallista vahvistusta iRiver vielä, eikä meillä ole mitään tietoja hinnoittelusta tai saatavuudesta, mutta voit suunnata ohi tauon nähdä osittain viime kaupallinen LG U +, jossa MX100 tekee lyhyen cameo noin 0: 15 merkki.

Jatka lukemista iRiver n MX100 Android tablet laikullinen Kiinassa? (Video)


iRiver n MX100 Android tablet laikullinen Kiinassa? (Video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 kesäkuu 2011 11:13:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Netbook Uutiset | lähde MovePlayer (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Google Talk videokeskustelu vihdoin saatavana yli T-Mobilen 3G-ja 4G (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/29/google-talk-video-chat-finally-available-over-t-mobile-3g-and-4g/:

Google Talk Video Chat

Muistan kuinka innoissaan me kaikki olivat, kun huomasimme, että Android 2.3.4 olisi tuo video chat Google Talk on Nexus S? Vain on toiveemme murskasi kun huomaamme, että se ei toimi 3G T-Mobile. No, näyttää siltä harjoittaja on hiljaa selattava kytkin, ja nyt kaikki mitä Nexus omistajat voivat GChat face-to-face yli HSPA +. Varmasti tämä historiallinen päivä, joka jää aikakirjoihin mobiili historiaa - tai, tiedätte, vähintään yksi joka ansaitsee katkeruuden "Vihdoinkin!" Tsekkaa video todiste tauon jälkeen.



[Kiitos kaikille, jotka lähetetään tämän]

Jatkaa lukeneisuus Google Talk videokeskustelu vihdoin saatavana yli T-Mobilen 3G-ja 4G (video)


Google Talk videokeskustelu vihdoin saatavana yli T-Mobilen 3G-ja 4G (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 kesäkuu 2011 11:33:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Päällystetty | lähde Android and Me | Lähetä | Kommentit

Insert Coin: Sosiaalinen Polkupyörät pyörä jakojärjestelmän (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/29/insert-coin-social-bicycles-bike-sharing-system-video/:

Vuonna Aseta kolikko, katsomme jännittävä uusi tech projekti, joka vaatii rahoitusta ennen kuin se voidaan lyödä tuotantoa. Jos haluat piki mukaan ota lähetä meille vihje kanssa "Insert Coin" kuin otsikkokenttään.





On kulunut vuosi siitä, kun viimeksi kuulleet sosiaali Polkupyörät (SoBi) , pyörä jakamisen käsite, joka on mahdollista mullistaa vuokraa, ratsastaa, ja lukitse pyörät. Nyt newyorkilainen käynnistyksen työskentelee erittäin lupaava toinen prototyyppi, ja on kääntymässä Kickstarter rahoitusta. Uusi versio on vielä muutaman viikon pois (se on renderoitu versio yllä olevassa kuvassa), mutta me pedaled siirrettiin SoBi HQ Brooklynissa katsomaan ensimmäisessä malli, joka on jo paljon tehokkaampi kuin järjestelmiä olemme nähneet toteutetaan Euroopassa ja valitse amerikkalaista kaupunkia, esimerkiksi Denver. Molemmissa versioissa on tärkein taakse kiinnitetty lukko yksikkö, jossa U-lukko, takapyörän käynnistyksenestolaite, GPS-paikannus siru, GSM-modeemi, ja napadynamo sähkögeneraattori. Uusi versio n yksikkö on paljon tasaisempi, kaksi kolmasosaa kevyempi, ja niihin sisältyy integroitu aurinkopaneeli pitää elektroniikan virta vaikka pyörä ei liiku.



SoBi liitännät Mobile-sovelluksen, jonka avulla voit löytää ja avata varauksettoman pyöriä ympäri kaupunkia (voit käyttää PIN hallita lukita varauksen aikana). Käyttäjät maksavat kuukausimaksun tilata, joka sisältää tunnin vapaamatkustamisen joka päivä. Järjestelmä toteuttaa fiksu taloudellinen kannustin polkupyöriä palasi strategisesti sijaitsee navat lataaminen maksu käyttäjille, jotka haluavat lähteä pyöriin muualla, tällöin tarjoamalla saman verran kuin luotto ratsastajille, jotka vuokraavat että pyörä ja palauttaa sen napa. Koska SoBi tullaan vuokraus palvelua ja et ostaa pyörä omistaa, varhainen kannattajat saavat tulevaisuudessa luoton vastineeksi Kickstarter lahjoituksen. Lahjoitukset $ 50 tai enemmän myös liukas AR-käytössä t-paita, joka näyttää "3D" mallin pyörä mobiililaitteessa. Hyppää ohi tauko käytännön kanssa ensimmäisen sosiaalisen polkupyörä, ja takana-the-scenes tarkastella yhtiön yhteinen työpaja Greenpoint, Brooklyn.

Jatka lukemista Insert Coin: Sosiaalinen Polkupyörät pyörä jakojärjestelmän (video)