onsdag den 29. juni 2011

Nokia 700 "Zeta" kiinni spyshots, valmis antamaan mobiili makeovers

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/29/nokia-700-zeta-caught-in-spyshots-ready-to-give-mobile-makeov/:


Vaikka emme kiireinen toipumassa viime yliannostus Nokia silmänruokaa , salaiset agentit ovat kovasti työtä jahtaa enemmän visuaalisia hyvyyttä meille ogle klo. Nämä laukaukset edellä ovat Nokia 700 "Zeta", joka näyttää olevan korvaavan C6-01. Kuvissa se ​​käynnissä Symbian Belle - Annan seuraaja - ja pakattu 5 megapikselin kamera, LED-salama, ja NFC tuki . Lähde kertoo Zeta tulee talon 1 GHz CPU ja 3,2 tuuman nHD AMOLED näyttö, painaa smidge yli 80g, ja toimenpiteet ulos 10mm paksu. Kumma kyllä, me kaivetaan vuotanut tilannekuvan Zeta n spec sheet väittäen se tulee olla "ohuin älypuhelin koskaan", joka on 10mm ei ole lähellekään ansaita tätä nimikettä.



Vaikka mitään muuta puhelinta kuvassa, spec sheet (kuva alla) toi esiin kolme muuta Symbian tarjontamme tiekartta: Nokia 701 Helen on paras speksit kasan kanssa 8 megapikselin kamera ja 3,5 tuuman ClearBlack näyttö, siellä Nokia 600 Cindy NFC, 5 megapikselin ampuja, ja 3,2 tuuman AMOLED, lisäksi olemme todennäköisesti nähneet Nokia 500 Fate jo vuotanut kuin N5 . Ei ole mitään viitteitä siitä, kun (tai jos) voimme odottaa mitään näistä puhelimista saapuvan markkinoille, mutta näyttää siltä, ​​Mr. Elop pyrkii säilyttämään hänen lupauksensa . Lisää kuvia tauon jälkeen.



[Kiitos kaikille, jotka lähetetään tämän]

Jatka lukemista Nokia 700 "Zeta" kiinni spyshots, valmis antamaan mobiili makeovers


Nokia 700 "Zeta" kiinni spyshots, valmiina antamaan mobiili makeovers alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 kesäkuu 2011 09:43:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Reg Hardware | lähde GSM Arena , Flashfly | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar