onsdag den 29. juni 2011

OnLive toimitusjohtaja paljastaa "täysin uutta lähestymistapaa" Wireless, luottojen Rearden varten kaatumisvaara Shannon laki

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/29/onlive-ceo-reveals-entirely-new-approach-to-wireless-credits/:


"Etukäteen kyllä ​​- olet oikeassa, se on mahdotonta. Mutta kuitenkin, meillä on kymmenen radioita kaikki toimivat samalla taajuudella, kaikki Shannonin raja ... ja ei ole häiriöitä." Et voi täysin grok merkitystä, että lausuma, mutta kukaan osallistunut aktiivisesti ratkaisemaan langattoman kaistan kriisi on todennäköisesti dropjawed. Saat hieman taustatietoa, ei koettu raja langattoman tunnettu Shannon laki, joka pitkälti selittää, miksi kukaan ei voi katsella YouTube clip niiden EVO Michigan Stadium. Jostain syystä on oletettu, että tämä laki oli pohjimmiltaan särkymätön, mutta näyttää siltä, ​​että tuskin yhteiskunnan jäsenenä voi olla vain overrode odotuksia. OnLive toimitusjohtaja Steve Perlman paljasti hiljattain läpimurto päässä Rearden Yritykset - lyhyesti sanottuna he keksi kiertää ja testaukseen, se tekee asioita, kuten "poistaa katvealueet" kokonaan. Hänen slide, havaittu esitys Columbia, toteaa vaikutukset tässä ovat "syvällisiä", ja voisimme olla enempää samaa mieltä. Tee itsellesi vakaa ja osuma pelata video alla break - Olemme nopeasti toimitettu silloin kun tämän osuuden alkaa.

Jatka lukemista OnLive toimitusjohtaja paljastaa "täysin uutta lähestymistapaa" Wireless, luottojen Rearden varten kaatumisvaara Shannon laki


OnLive toimitusjohtaja paljastaa "täysin uutta lähestymistapaa" Wireless, luottojen Rearden varten kaatumisvaara Shannonin laki alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 kesäkuu 2011 13:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink OnLive Spot | lähde YouTube (Columbia meret) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar