onsdag den 29. juni 2011

Näyttökerrat Uncharted 3: Drake Deception n avoin beta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Q5zS-6FYgbM/impressions-from-uncharted-3-drakes-deceptions-open-beta.ars:


Niille toivoen näyte hieman Sonyn tuleva Uncharted 3: Draken Deception, kehittäjä Naughty Dog on saapunut kanssa korjata. Studio on julkaissut julkisen beta PlayStation Network, jolloin PlayStation Plus tilaajat ja omistajat inFamous 2 repiä varhain tarkastella otsikko Moninpelattavaa komponentti. Mutta onko se vaivan arvoista aikaa sukeltaa tämän rajoitetun, karkea online-beta-testi?


Koska fani edellisen merkinnän n online-tarjontaa, olin innoissani näkemään mitä Naughty Dog joukkue olisi tuoda pöytään tällä kertaa. Tähän päivään, olen edelleen sitä mieltä, että Uncharted 2: Among Thieves on yksi parhaista online-kokemuksia löytyy PlayStation 3. Pelin ydin mekaniikka käännetty hyvin kilpailukykyinen areenalla, tarjoamalla kannustimia pelaajia hidastaa ja nokkelampi vastustajien kanssa hyvin sijoitettu kannen ja salaaminen. Onneksi tällainen moninpeli tapaus on rekonstruoida uskollisesti Draken Deception.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar