onsdag den 29. juni 2011

Andy Hertzfeld, "entinen Macintosh velho," suunniteltu Google + projekti

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/29/andy-hertzfeld-former-macintosh-wizard-designed-the-google/:

Google + näyttää ... hieman erilainen. Ikään kuin se ei edes tule Googlelta. Ja nuo vedä ja pudota-piireissä ? Luscious. Osoittautuu, siellä syy kaikkeen, ja hän menee Andy Hertzfeld. Mukaan tutkiva pala asettamis Wired, Andyn todella hyvitetään olevan "alkuperäistä Mac kaveri," vastaa ohjelmiston ja käyttöliittymän suunnittelussa työskennellessään Apple vuosina 1979 ja 1984. Hän piristyi uusi rooli GOOG vuonna 2005, mutta raportin mukaan "hän oli aikaisemmin tuntenut rajallinen, koska sen muotoilu standardeja ei sallinut yksilöllistä luovuutta." Tämä kaikki muuttui Emerald Sea, Diddy, joka lopulta tullut tunnetuksi haku jättiläinen kunnianhimoisin kokeilu vielä suureen maailmaan sosiaalisen verkostoitumisen. Se bruited että Andy annettiin vapaus mennä villi samalla suunnitella Google +, ja se näkyy - käyttöliittymä koko on suunnilleen yhtä intuitiivinen kuin voisi koskaan toivoa. "Tietenkin se vie enemmän kuin hyvä muotoilu sinetöidä projekti, mutta ei ole epäilystäkään, että tämä on yksi pahus alku. Tarinan lopun? Makaavat että lähde linkkiä, eteläpuolella täällä.

Andy Hertzfeld, "entinen Macintosh velho," suunniteltu Google + projekti alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 kesäkuu 2011 10:24:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TUAW , Apple Insider | lähde Wired | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar