onsdag den 29. juni 2011

Ubuntu osoittanut käynnissä Galaxy tab 10.1, summittaisesti dubattuna "Tabuntu" (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/29/ubuntu-demonstrated-running-on-galaxy-tab-10-1-summarily-dubbed/:

Ubuntu osoittanut käynnissä Galaxy tab 10.1, summittaisesti dubattuna "Tabuntu" (video)

Toki voit ajaa Linuxia robottien ja pöydälle ja ilmeisesti on pienille kissoille , ja olemme myös nähneet sen runsaasti tablets ennen, mutta tämä on hieman erilainen. Max Lee haltuunsa Galaxy tab Hacks luotu alla oleva video osoittaa Samsung Galaxy tab 10,1 käynnissä Ubunbu, mutta tekee sen päälle Android siten, että tablet äidinkieli OS on käynnissä Linux taustalla ja käyttämällä sitten VM asiakas käynnistää UI. Toisin sanoen: se on käynnissä molempia käyttöjärjestelmiä kerralla, ja siitä huolimatta uskomme tulokset ovat varsin käyttökelpoisia, vaikka lastaus esiin tämän sivuston itsevarmasti. Se osoitti tauon jälkeen ja jos katselun jälkeen sinulla pitää vain saada palan, että tarkat ohjeet ovat toinen pää lähde linkkiä.

Jatka lukemista Ubuntu osoittanut käynnissä Galaxy tab 10.1, summittaisesti dubattuna "Tabuntu" (video)


Ubuntu osoittanut käynnissä Galaxy tab 10.1, summittaisesti dubattuna "Tabuntu" (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 kesäkuu 2011 08:35:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Galaxy tab Hacks | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar