onsdag den 29. juni 2011

CyanogenMod 7 Nook Color käytännön (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/29/cyanogenmod-7-on-the-nook-color-hands-on-video/:


On vaikea rakastaa Barnes & Noble n Nook väri , varsinkin jos olet niiden joukossa, jotka mieluummin katsoa tekstin laadusta taustavalaistu näyttö kuin e-paperi näyttö. Ei vain saimme nauttia e-kirjan lukija, kun ensimmäinen tarkistaa sen , mutta se paranee ansiosta päivityksiä sen piilossa Android ydin plus viime lisäksi oman App Storen täydellisenä Pandora ja Angry Birds. Ja kun siellä on myös kunnollinen mukana selaimen ja musiikkisoitin, se ei ole ohjelmistoa, että pidämme eniten - se on laitteisto, ja erityisesti arvolupaus.



Katso, $ 250 ($ 200 myyntiin) ostaa loistavan 7-tuumainen 1024x600 pikselin kapasitiivinen IPS-paneeli, erinomaisen kontrastin ja katselukulman, 800MHz TI OMAP 3621 prosessori, PowerVR SGX 530 GPU, 512 Mt RAM, WiFi b / g / n, Bluetooth, 8 Gt sisäänrakennettu varastointi, kiihtyvyysanturi ja microSD-korttipaikka - kaikki kääritty houkutteleva 12mm ohut paketti. Toki, ei ole 3G-radiota, ei kameraa, ei mikrofonia, ei ympäristön valoisuuden tunnistin, eikä tuntopalautteen, mutta siitä huolimatta sen alemman hintaluokan silmälasit, Nook väri vain pyytää lupaa muuttui täysin palanut Android tablet.



Ja juuri mitä teimme, asentamalla CyanogenMod 7 päivänä Barnes & Noble väriä lukija, jossa on Android 2.3.3 ( Gingerbread ) ja täyden valikoiman Google Apps. Tutustu meidän kuvagalleriassa alla ja iski tauon käsissämme-video-ja vaikutelmia.


Jatka lukemista CyanogenMod 7 Nook Color käytännön (video)


CyanogenMod 7 Nook Color käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 kesäkuu 2011 14:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .


Ingen kommentarer:

Send en kommentar