mandag den 9. maj 2011

Xplore Technologies iX104C5 tablet PC on rakennettu väärinkäyttö

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/09/xplore-technologies-ix104c5-tablet-pc-is-built-for-abuse/:


Toki me kaikki palvoa hoikka linjat on uusin laatat , mutta ei ole puutetta ihmiset alalla, joka kaivaa tablet muodossa tekijä ja tarvitset enemmän kestävä laite kuin mitään käynnissä Android tai IOS. Anna Xplore Technologies ja sen uusin pomminvarmaa tablet, iX104C5. Tämä feshly lyöty malli seuraa sen kantaisä tietokoneet, C2 , C3 ja C4 , että se on 10,4 tuuman XGA-näyttö ja karu ulkonäkö. Alla, että teollisuuden ulkopuolinen, C5 parantaa, kun aikaisemmin mallit 2.13GHz Intel Core i7 620UE prosessori ja 2 Gt RAM-muistia (laajennettavissa 8 Gt) Windows 7. Se on omistettu GPS, Gigabit Ethernet, Bluetooth 2.1, 802.11 a / b / g / n WiFi, ja Gobin 2000 Mobile Broadband Card pitää sinut huuhtele 3G pois luonnosta. Mukana on myös hot-swap 10-kennoinen Li-Ion-akku ja Dual SSD valmiudet RAID tuella, joten tietosi on yhtä turvallinen kuin laitteisto asunto sitä. Xploren ei kerro, kuinka paljon iX104C5 kustannukset, mutta emme tiedä sitä voi kestä lämpöä järkyttynyt, laski, värähtelemään, ja yleensä väärin. Kaikki mitä on jäljellä on moottorikelkkailun Showdown sen henkinen sielunkumppani mitkä karu PC-alustalle vallitsee ylin.

Xplore Technologies iX104C5 tablet PC on rakennettu väärinkäytöstä perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 toukokuu 2011 17:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Xplore Technologies | Lähetä | Kommentit

Maailman Palvelimet Process 9.57ZB Data Vuosi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/O69nqPKRvZc/Worlds-Servers-Process-957ZB-of-Data-a-Year:

CWmike kirjoittaa "Kolme vuotta sitten maailman 27 miljoonaa palvelinten käsitelty 9,57 zettabytes tai 9.570.000.000.000.000.000.000 tavua tietoa. Tutkijat kauppakorkeakoulun kansainvälisten suhteiden ja Tyynenmeren Tutkimukset ja San Diego supertietokonekeskus arvioivat koko vastaa 5,6 miljardin meripeninkulman korkea pino kirjoja ulottuu Maan Neptunus ja takaisin Maahan, toistetaan noin 20 kertaa. Vuoteen 2024, palvelinten eri puolilla maailmaa vuosittain prosessi digitaalinen vastine pino kirjoja ulottuu yli 4,37 valovuoden Alpha Centauri, tutkijat sanovat. kertomus, jonka otsikkona on "miten paljon tietoa?: 2010 kertomus Enterprise Server Information" (PDF) julkaistiin vuoden SNW konferenssissa viime kuussa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kysy Slashdot: Enemmän kuin kommenttiketjuja?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ntV5dufeQrY/Ask-Slashdot-Going-Beyond-Comment-Threads:

asa kirjoittaa "Knight Foundation ja Mozilla on käynnissä useita uutisia innovaation haasteet. päämäärä: saada maailman älykkäin hakkerit miettimään miten uutistoimistot voivat valjastaa avoin verkko. Nykyisenä haasteena on kyse kommenttiketjuja. Tämä tuntuu täydellinen kysymys aiheuttaa Slashdotters: Miten edistää entistä dynaamisempaa tilat online uutinen keskustelua? Miten säilyttää osana online-keskusteluihin ja kitkeä peikkoja? Kaikki ideat, teknisten, käytännön tai epäkäytännöllistä ovat tervetulleita. Mitä teknologioita (liitto, Atomic kommentoi , maltillinen, algoritmit) haluat käyttää? Mitkä ovat muuttumattomat sosiaalista dynamiikkaa? Knight ja Mozilla toimii parhaiten haaste tulijoita käyttöön ratkaisuja uutistoimitusten Al Jazeera Englanti, BBC, boston.com, Guardian ja Zeit Online . Vastauksissa on avoinna toukokuun 22. päivä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Planex kapasitiivinen stylus pilkkaa Steve Jobs, kaikki matkan pankkiin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/09/planex-capacitive-stylus-mocks-steve-jobs-all-the-way-to-the-ba/:


Aiemmin meidän kattavuus Planex on paljolti taka tallennuslaitteiden ja langattomat tukiasemat, mutta nyt yhtiö on tullut yksi mielenkiintoisimmista yritysten kaikki: Breaking huono Steve Jobs sydämen . That's right, yhtiö on sekaantua kanssa luonnollinen järjestys maailmankaikkeuden julkaisemalla uuden älypuhelimen stylus. Ne tulevat kahta väriä - mustaa ja valkoista, tietenkin - ja kaksi pituutta: 4,2-tai 1,6-tuumaa, pehmeä kumi vinkkejä mittaus 8mm ja 9mm vastaavasti. Kynät tulee pyörittää ¥ 1200 ($ 15) tai ¥ 1000 (12 dollaria), mikä on enemmän tai vähemmän samalla tasolla nykyisen ehdotettu hinta Pogo luonnos kynää - hyvin, että plus lentoliput Japaniin valita yksi näistä asioita . Mutta hei, se silti voittaa kimpale deli liha , eikö?

Jatka käsittelyssä Planex kapasitiivinen stylus pilkkaa Steve Jobs, kaikki matkan pankkiin


Planex kapasitiivinen stylus pilkkaa Steve Jobs, kaikki matkan pankkiin perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 toukokuu 2011 15:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Akihabara News | lähde Planex Communications | Lähetä | Kommentit

WatchESPN App on nyt Android, go-tahansa TV-purojen rajoittuu edelleen vain muutama tarjoajien

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/09/watchespn-app-is-now-on-android-go-anywhere-live-tv-streams-sti/:


WatchESPN app on nyt saatavilla Android-laitteet, jolloin samassa live-videokuvaa ESPN kanavaa se sisälsi sen debyyttinsä IOS viime kuussa . Käyttöliittymä näyttää olevan vastaava, mutta käytössä se vaatii asennuksen Adobe AIR oman Android 2.2 tai uudempi laite (ei tablet optimointeja vielä ja ei Honeycomb mainita lehdistötiedotteessa tauon jälkeen, mutta se on luultavasti listaan iPad optimoitu versio tippaa myöhemmin tässä kuussa). Haitat ovat edelleen samat kuitenkin vain TV tilaajat ESPNNetworks käytössä tarjoajat (Time Warner Cable, Bright House tai Verizon FiOS TV) voi lähettää kaikki (ESPN, ESPN2, ESPN3 ja ESPNU), kun taas vain FiOS internet pääsee ESPN3, ja kaikki muut ovat lukittu kokonaan. Jos sinulla on oikeus palvelusuunnitelma, klikkaa markkinat linkkiä ladata sovelluksen (siellä on toinen sovellus markkinoilla nimeltä Watch ESPN Free, mutta luultavasti välttää nyt) ilmaiseksi.

Jatka käsittelyssä WatchESPN sovellus on nyt Android, go-tahansa TV-purojen rajoittuu edelleen vain muutama tarjoajien


WatchESPN App on nyt Android, go-tahansa TV-purojen rajoittuu edelleen vain muutama tarjoajat perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 toukokuu 2011 16:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Android Market | Lähetä | Kommentit

Hanke Icarus: Interstellar Mission aikajana

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wP7m1-U8Fh4/Project-Icarus-an-Interstellar-Mission-Timeline:

astroengine kirjoittaa "Mitä tukevaa infrastruktuuria tähtienvälinen tehtävä näyttää? näkökohdat, kuten polttoaineiden, louhintamenetelmien, tähtienvälinen avaruusalus rakennustoiminta ja huoltoa analysoidaan, jotka kaikki olisi suoritettava ennen päässyt edes perimmäinen tähtienvälinen tavoite. Hankkeen Icarus Tällä hetkellä purkautuu monimutkaisuus tästä ja äskettäin näppärä animaatio siitä, miten yksi monista polttoainesäiliöiden voidaan kierrättää viestintä rele palot matkalla läheiseen tähtiä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Maailmanlaajuinen Night Sky ommeltu yhteen vuonna 5 gigapixel Image

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k9neKBm9uJw/Worldwide-Night-Sky-Stitched-Together-In-5-Gigapixel-Image:

Katarn kirjoittaa "Nick Risinger kiertänyt maailmaa käyttäen robotti kameran asentaa ja kuusi ilmajäähdytteinen kamerat, joka on varustettu omalla linssit ja suodattimia, vangita koko tähtitaivaan yksi kuva, suurin täyden true-color Sky Survey. Hanke kesti vuoden, ja Risinger kirjautuneena 60000 matkustaa mailia. lopullinen kuva koostuu yli 37000 Yksittäisten valokuvien resoluutio on 5000 megapikseliä, ja kesti kuukausia koota. Risinger sanoo, "Matka oli tarpeen, koska syömällä koko alalla yötaivasta toi mukanaan tiettyjä rajoituksia. Mikä mahtaa olla nähtävissä pohjoisella pallonpuoliskolla ei aina näy etelästä ja myös vuodenaikojen mukaan, mikä voi olla ilmassa kesällä on horisontin alapuolella talvella. Monimutkaiset sää ja kuun kierrosta, tämä tehtävä joitakin kapeita avautuu jota ajoi läpi syrjäseuduilla Arizona, Texas, Nevada, Colorado, Kaliforniassa ja Oregonissa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Ubuntu pyrkii 200 miljoonaa käyttäjää neljässä vuodessa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EM_7sl2LyfI/Ubuntu-Aims-For-200-Million-Users-In-Four-Years:

dkd903 kirjoittaa "Tuloksia pääpuheenvuoron Ubuntu Developer Summit Budapestissa, Unkarissa, Canonical perustaja Mark Shuttleworth on ilmoittanut, että Canonical tavoitteena on saada 200 miljoonaa Ubuntun käyttäjille neljässä vuodessa. Canonical ei virallisesti toimittanut tietoja siitä, kuinka monta Ubuntu käyttäjiä on tällä hetkellä ovat - itse asiassa, lukumäärä on melko vaikea seurata. mukaan kuitenkin Prakash Advani, Partner Manager Keski-Aasian Canonical, on arviolta 12 miljoonaa Ubuntun käyttäjille "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kirja-arvostelu: Alfresco 3 Records Management

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NYh-23mWyJU/Book-Review-Alfresco-3-Records-Management:

ecmguru kirjoittaa "Ensivaikutelma kirjasta oli, että kirjoittaja on tehnyt erinomaista työtä esittäessään asiakirjahallinnon (RM) käsitteitä, jotka kuvaavat kuinka Alfresco täytäntöön RM ominaisuuksia Jaa, ja miten voisit muokata tämän ominaisuuksia tarvittaessa. Olin hieman innoissani noin lukenut tämän kirjan, koska olen parhaillaan RM projekti. " Lue loppuvuoden ecmguru katsaus.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Likaisimmat työt it-

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JrImX9lHeGM/The-Dirtiest-Jobs-in-IT:

snydeq kirjoittaa "Ruhot, sukkanauha vyöt, pernarutto - ei ole loppua ilkeä kun kyse on työskennellyt IT, sillä neljäs erä InfoWorld on likainen Jobs sarja osoittaa. järjestelmistä sanitaatio insinööri, ihmisen palvelimen telineeseen, selviytymistä nykypäivän IT työmarkkinoilla merkitsee usein menestyvän vaikeissa olosuhteissa, kuten seisoi jaloillaan vettä tilalle kytketty-palvelimen tai löytää itsesi ampuja on ristikko, kun yrität asentaa tietoliikenneyhteyden. " Jos et nähnyt niitä, tässä kolme ensimmäistä osaa.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Netflix toimitusjohtaja haluttomia Fight Kaapeli

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x-PnKhKVwKg/Netflix-CEO-Hesitant-To-Fight-Cable:

imamac kirjoittaa "Ne, jotka olivat toiveikkaita, että Netflix toisi taistelua kaapeli yritykset voivat pettyä Uusimmat kommentit heidän toimitusjohtaja." Reed Hastings on tyytyväinen hänen yhtiön valtava kasvu, mutta hän pelkää, että alkaa olla liian suuri alkaa " Armageddon "ja kaapeliverkoissa." Se on taistelua hän ei usko hänen yrityksensä voisi selvitä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Raataja tuottaa enemmän uutisia liikennettä kuin Social Media

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CEEH6WFG6Wc/Drudge-Generates-More-News-Traffic-Than-Social-Media:

tcd004 kirjoittaa "raportti julkistettiin tänään Pew Research Center's Project for Excellence in Journalism osoittaa, että raataja Raportti on paljon tärkeämpi tekijä Uutiset liikennettä kuin Facebook tai Twitter. Itse asiassa top 25 Web-sivustoista, Twitter tuskin rekisterit kuten liikenteen lähdettä. mietintö Osumia useita muita mielenkiintoisia havaintoja uutiset käyttäytymistä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.