mandag den 9. maj 2011

Conde Nast tuo New Yorker on iPad seitsemän muuta lehtiä kuukauden loppuun

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/09/conde-nast-brings-the-new-yorker-to-ipad-seven-other-magazines/:

Conde Nast tuo New Yorker on iPad seitsemän muuta lehtiä kuukauden loppuun Vielä yksi tulosta voimanpesä tuo sen tuotteitaan iPad , kaikki riviin siististi ennen Applen tulevaa WWDC. Aluksi se oli aika sitten se oli Hearst , ja nyt Conde Nast on liittymässä hauskaa hyvin samankaltaisia ​​kuin kaksi muuta. Alkaen tällä viikolla New Yorker, digitaaliset versiot ovat saatavilla ilmaiseksi nykyiseen tulostaa painos tilaajille. Uusille tilaajille se 5,99 dollaria kuukaudessa tai 59,99 dollaria vuodessa, mikä saa sinut 47 kysymyksiä. Seitsemän muuta lehtiä kustantajan tulevat mennessä toukokuun loppuun, myös langalliset ja Vanity Fair, hinta on 1,99 dollari kunkin tai 19.99 dollaria vuosittain. Tämä vastaa jopa täydellisesti aiemmin ilmoitetun merkitys Apple ja kustantajat näyttävät lopulta tulla toimeen. Eikö olekin mukavaa kun kaikki tulee toimeen?

Jatka käsittelyssä Conde Nast tuo New Yorker on iPad seitsemän muuta lehtiä kuukauden loppuun


Conde Nast tuo New Yorker on iPad seitsemän muuta lehtiä kuukauden lopussa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 toukokuu 2011 09:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar