mandag den 9. maj 2011

Poiketen Oikeusjuttu, Sijainti FUD Creeps Up Androidia No

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/0ENECH9jblE/:

Noin viikko ja puoli sitten kirjoitin post puolustaa Apple vastaan ​​sijainti FUD leviää. Koska todellisia, mutta pieniä asioita (jotka on jo ratkaistu ) Apple oli keskellä tätä. Sitten keskittyä heti tuntui siirtymistä Google . Jos Apple on "watching you" iPhone, Google on myös Android laitteiden, eikö? Toki - jos olet vainoharhainen Looney joka ei oikein ymmärrä, mikä on tilanne.


Luonnollisesti se ryhmään kuuluu Yhdysvaltain hallitus. Vuonna vaivaa joitakin lainsäätäjiä liittää nimensä näihin paljon julkisuutta valitukset ja yritykset, he ovat pyytäneet avainhenkilöt todistamaan kongressin edessä. On tiistai , jotka yritykset pää paneelin Washington vastata kysymyksiin. Toisin sanoen, kongressi on saada Location 101 tiedotukset.


Kuten totesin edellisen postitse, lehdistö varmasti ei auta mitään tämän FUD - ja saattaa itse asiassa olla enemmän kuin vähän syyttää sitä. Kun Apple FUD alkoi levitä, kuka muu vaan Wall Street Journal alkoi kaivaa Googlen sijainnin lähestymistapa samoin. Järkyttävä löytö? Sähköpostitse Google projektipäällikön perustaja Larry Page korostivat, kuinka tärkeää on Googlen oma paikka tietokantaan Android.


Hetkinen. Odota, sinä tarkoitat he haluaisivat säilyttää ja valvonnan teknologiaa, joka on välttämätöntä tehdä paikalla palvelut toimivat heidän laitteissa? Stop pirun painaa.


Luonnollisesti WSJ käytetty otsikko " Google pyytää Location Data "arvokkaita" ", joka johti tuhat myöhemmin otsikoissa muissa julkaisuissa, jotka lukevat sen tarkoituksena paha tapa. Tämä vain: Google haluaa tietää, mistä olet aina. Ja lapsesi. Ja isovanhemmat - että on lähinnä siitä, miten nämä tarinat on perustettu lukea.


Täsmentää niiden artikkeli vähän lainaamalla alan asiantuntija, WSJ toi Ted Stevens, toimitusjohtaja Skyhook Wireless, joka antoi heille mehukas (mutta ei todellakaan mehukas) lainata noin, jälleen, miten tärkeää omistaa paikannin on Googlelle.


No Shit.


Valinta Skyhook toimitusjohtaja vahvistamaan väitettä on vähintäänkin kyseenalaisia. Skyhook hetkellä haastaa Googlen puuttumatta voimassa langattoman sopimusten ja patenttivaatimukset (jotka molemmat todettiin artikkeli). Itse oikeudenkäynti on syy näiden sisäisten Google sähköposteja tuli ilmi ensin.


Vain pari päivää sitten, tämä sama oikeusjuttu oli perustana ReadWriteWeb artikkeli kyseenalaistaa Googlen "avoimuus" , koska Skyhook sopivaksi. Säännöllinen lukijat TechCrunch tietää, että kukaan antaa Googlelle lisää paskaa "avoin" juttuja kuin minä. Parhaimmillaan näen sen puhtaana markkinointi hölynpölyä. Pahimmillaan näen sen keinona valtuuttaa ahne harjoittajille . Mutta esitetyt väitteet RWW artikkeli on vitsi.


On aivan totta, että Skyhook sai " voittaa "oikeudessa viime viikolla, kun Massachusetts Superior Courtin tuomari hylkäsi Googlen pyynnöstä yhteenveto tuomion. Mutta se tarkoittaa vain sitä, että d


Ingen kommentarer:

Send en kommentar