mandag den 9. maj 2011

"Ihmeellinen" Aeros ilmalaiva asettaa lentää 2013, kiitos DOD rahoitus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/09/miraculous-aeros-airship-set-to-fly-by-2013-thanks-to-dod-fun/:


Oletko nostalginen ja kun sana "Zeppelin seisoi rauhassa mannertenvälinen matkustaminen rikas ja kuuluisa, eikä basso-raskas kannettava äänen ja MOTOBLUR puhelimet ? Ole sydän, kuten Ukrainan yrittäjä Igor Pasternak väittää ratkaistu "kelluvuus ongelma", joka on pitkään rajoittanut hyödyllisyyttä ilmalaivoja. Ongelmana on, että palava polttoaine tai pudottamalla rahtia vaalentaa alus, joka sitten on vent kallista heliumia palata maan päälle, ilman tapa valvoa kelluvuuden lentoonlähdöt ja laskeutumiset tulla monimutkainen kannalta hyödytöntä. Pasternak väittää ovat ratkaisseet tämän kompastuskivi puristamalla tyyris kaasu, mikä säästää se myöhempää käyttöä varten. Puolustusministeriö (joka rakastaa warblimps ) on sopinut hänen yrityksensä Aeros, tarjota työtä mielenosoituksen 2012-13. Dubbed Pelican, se vain lentää ilman hyötykuormaa aluksi - mutta jos teknologia osoittautuu mahdollista, saatamme nähdä uuden aikakauden Ilmalaiva.

"Ihmeellinen" Aeros ilmalaiva asettaa lentää 2013, kiitos DOD rahoitusta alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 toukokuu 2011 05:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Rekisteröidy | lähde Aviation Week | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar