mandag den 9. maj 2011

Planex kapasitiivinen stylus pilkkaa Steve Jobs, kaikki matkan pankkiin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/09/planex-capacitive-stylus-mocks-steve-jobs-all-the-way-to-the-ba/:


Aiemmin meidän kattavuus Planex on paljolti taka tallennuslaitteiden ja langattomat tukiasemat, mutta nyt yhtiö on tullut yksi mielenkiintoisimmista yritysten kaikki: Breaking huono Steve Jobs sydämen . That's right, yhtiö on sekaantua kanssa luonnollinen järjestys maailmankaikkeuden julkaisemalla uuden älypuhelimen stylus. Ne tulevat kahta väriä - mustaa ja valkoista, tietenkin - ja kaksi pituutta: 4,2-tai 1,6-tuumaa, pehmeä kumi vinkkejä mittaus 8mm ja 9mm vastaavasti. Kynät tulee pyörittää ¥ 1200 ($ 15) tai ¥ 1000 (12 dollaria), mikä on enemmän tai vähemmän samalla tasolla nykyisen ehdotettu hinta Pogo luonnos kynää - hyvin, että plus lentoliput Japaniin valita yksi näistä asioita . Mutta hei, se silti voittaa kimpale deli liha , eikö?

Jatka käsittelyssä Planex kapasitiivinen stylus pilkkaa Steve Jobs, kaikki matkan pankkiin


Planex kapasitiivinen stylus pilkkaa Steve Jobs, kaikki matkan pankkiin perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 toukokuu 2011 15:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Akihabara News | lähde Planex Communications | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar