mandag den 9. maj 2011

ComScore raportti toteaa kasvaa Android johtaa Yhdysvaltain älypuhelinmarkkinoiden pitkälti RIM: n kustannuksella

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/08/comscore-report-finds-widening-android-lead-in-us-smartphone-mar/:


Prosentuaalinen muutos Taulukon kertoo useimmat tarina. Mukaan comScore n uusimman raportin Android osuus Yhdysvaltojen älypuhelinten markkinat kasvoivat vaikuttava kuusi prosenttia kolmen kuukauden aikana päättyi maaliskuussa laskeutumaan 34,7 prosenttia ja RIM otti suurin hitti seurauksena, liukastuminen 4,5 pistettä osuus 27,1 prosenttia. Se on silti riitä pitämään sitä ennen Apple kuitenkin joka piti omaa hieman herkkyyttä 25,5 prosenttia. Sekä Microsoft ja Palm / HP liukastui vajaat prosenttia kumpikin maa kaukana neljäs ja viides sija, vastaavasti. Koska mobiili OEM-asiat jäivät lähes identtinen kolmen kuukauden aikana, Samsung, LG ja Motorola miehittää kolme parasta paikkoja, ja vain Applen näe merkittäviä voittoja ansiosta Verizon iPhone käynnistää - vaikka vielä ei ole tarpeeksi työnnä se edellä RIM neljännen paikan. Osuma lähde linkkiä kaikki numerot.

ComScore raportti toteaa kasvaa Android johtaa Yhdysvaltain älypuhelinmarkkinoiden pitkälti RIM: n kustannuksella perin ilmestynyt Engadget Sun, 08 toukokuu 2011 18:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink AFP | lähde ComScore | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar