mandag den 9. maj 2011

Audio taistelukenttä laatisi joukkoja taisteluun tai tyypillinen Slayer konsertti

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/09/audio-battlefield-would-prepare-troops-for-combat-or-a-typical-s/:


Oletko koskaan miettinyt, kuinka hyvin pelissä Call of Duty enintään määrä jäljittelee todellista torjumiseksi kokemus? Tutkijat Missourin yliopiston tiede-ja teknologianeuvosto on esittänyt samanlaisen kysymyksen, koska he ovat rakentaneet 64-kanavaista surround-ääntä taistelukenttä tarkoituksena on kouluttaa uusia joukkoja. Järjestelmä toistaa huutaen hävittäjiä, jyrinä säiliöt ja jatkuva tulitus - kaikki paremmin mukautua värvättyjä ylivoimainen, hämmentävältä sekamelskaksi sodankäynnin. Veteraanit sanovat jopa neljän suuren 20-hertsiä subwooferia, se ei läheskään aitoa: Combat tilavuus on 25 prosenttia kovempi kuin keskimäärin rokkikeikka tasolle, joka voi aiheuttaa pysyviä kuulovaurioita. Silti tekijät sanovat kaikki vähän koulutusta auttaa, ottaa lähellä torjumiseksi kokemus on varmasti parempi kuin ei mitään. Joten kerro, että naapurit ne seuraavan kerran lyö seinään.



[Kuva kautta Associated Press ]

Audio taistelukenttä laatisi joukkoja taisteluun tai tyypillinen Slayerin konsertti alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 toukokuu 2011 08:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Associated Press | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar