mandag den 9. maj 2011

Brammo viivästyksiä lippulaiva Empulse sähköinen motobike 2012, kiusaa uusi siirto tech

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/09/brammo-delays-flagship-empulse-electric-motobike-to-2012-teases/:


Huono uutinen Brammo n sähkö-motoristien: mukaan Asfaltti ja kumi, sana on se, että yhtiön lippulaiva Empulse moottoripyörä on nyt myöhässä 2012, vedoten toimitusjohtaja Craig Bramscher päätös sisällyttää tietyt uutta teknologiaa ennen laukaisua. Mikä voisi olla? No, sivusto spekuloi, että tämä on jotain tekemistä sen kanssa kuusivaihteinen integroitu sähköinen voimansiirto (IET) että Brammo äskettäin lisensoitu italialaisen yrityksen SMRE, ja tämä tekniikka on jo esillä yhtiön Engage ja Encite lika polkupyörää ilmoitti viime viikolla. Se sanoi, että on myös huhu, että Brammo ei päässyt sen ennakkoon tavoite 1.000 yksikköä, joka olisi varmasti järkevää yrityksen viivyttää käynnistää parittaja jopa sen 100mph ratsastaa. Pyysimme Stig varten kommentti, ja hän ei ollut vaikuttunut.

Brammo viivästyksiä lippulaiva Empulse sähköinen motobike 2012, kiusaa uusi siirto tech perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 toukokuu 2011 02:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Asfaltti ja kumi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar