mandag den 9. maj 2011

Windows Phone 7 päivitykset Bing löytää musiikkia ja viivakoodeja antaa turn-by-turn suuntiin ja lähettää puheen tekstiksi SMS?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/08/windows-phone-7-updates-bing-to-find-music-and-barcodes-provide/:


Kehittäjät saavat runsaasti leluja rinnalla Windows Phone 7: n "Mango" release, mutta voi olla ylimääräisiä helyjä säännöllisiä käyttäjiä, myös - Microsoft tiettävästi lisätä muutamia ominaisuuksia Bing lähitulevaisuudessa joka voi osoittautua erityisen hyödylliseksi. Uusimpien jakson Windows Phone Dev Podcast - joka isännöi Microsoftin Brandon Watson vieraana - uusi toiminto nimeltä Bing Audio toimii kuin Shazam tunnustamiseksi musiikkia (ja myy sinulle Zune kappaleita) ja Bing Vision käyttää älypuhelimen kameralla lukea viivakoodeja ja tehdä OCR, sekä mahdollisesti tukea lisätyn todellisuuden sovellukset. On myös väitetty turn-by-turn äänellä suuntiin Bing Kartat ja kotimainen podcast-soitin, ja yksi mahdollisesti jännittävä asia - ääni-to-teksti lähettää tekstiviestejä nostamatta sormea. Kuule kaikki noin huhu meidän lähde linkkiä, vain noin 40 minuutin rajan.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Windows Phone 7 päivitykset Bing löytää musiikkia ja viivakoodeja antaa turn-by-turn suuntiin ja lähettää puheen tekstiksi SMS? alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 08 toukokuu 2011 22:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink WMPowerUser | lähde Windows Phone Dev Podcast | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar