mandag den 9. maj 2011

ASUS Sapelihammas P67 emolevy irtoaa ihoa, tuntuu paremmalta ilman sitä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/09/asus-sabertooth-p67-motherboard-sheds-its-skin-feels-better-wit/:


Ei ole kieltää ASUS Sapelihammas P67 emolevy näyttää fantastiselta, ja Tech kertomuksessa ei säästänyt kiitosta sotilas-luokan komponentteja tai viiden vuoden takuu hiljattain uudelleen, mutta julkaisu kertoo myös, että standout ominaisuus - että osa- jäähdytys "Tactical Jacket" - voi satuttaa enemmän kuin se auttaa. Muovinen suojus on uudelleen nimetty "Thermal Armor", koska meidän viimeinen harjoitus , mutta se ei muuta tulosta: ASUS ei toimiteta Primo laatan kanssa erillinen tuuletin, joten osa lämpötilat voivat itse mennä perustettiin kymmenen astetta, kun yllään suojus kanssa järjestelmä kuormitettu. Tietenkin, jäähdytys riippuu monista tekijöistä, mutta toivoimme Sapelihammas ainutlaatuinen takki olisi myönteinen. Palaa ääreen.

ASUS Sapelihammas P67 emolevy irtoaa ihoa, tuntuu paremmalta ilman sitä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 toukokuu 2011 03:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Tech raportti | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar