mandag den 30. maj 2011

Modder muuttuu karkkia kanisterit osaksi pelaamista konsoli, retro Pong melat (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/30/modder-turns-candy-canisters-into-gaming-console-retro-pong-pad/:


Tämä on toinen kerta tällä viikolla olemme kuuluvat modder saada vanhan koulukunnan peli ajaa avulla yllättäviä laitteisto. Ja luultavasti se on yksinkertaisempi kahden tarinoita. Mies nimeltä John Graham-Cumming vanhanaikainen pelikonsoli ulos hieman enemmän kuin pari metallista kanisterit, Arduino Pro aluksella, ja potentiometri - kaikki jotta hän voisi pelata Pong hänen TV. Rig (cutely puhuttu Cansole) todella koostuu kahdesta lennonjohtajien kanssa toissijaista asunto vain potentiometrillä. Ensimmäinen on itsellekin, mutta myös taloja Arduino Pro , yhdessä akku, AV-valvontaa, ja painike valitaan ja ammuntaa peli. Et voilà! 1970 arcade-tyylinen tennis kaksi. Saat 90 sekunnin nostalgia tauko, pään ohi tauko nähdä nämä vintage-näköinen mela toiminnassa.

Jatkaa lukeneisuus modder muuttuu karkkia kanisteria otetaan pelikonsolista, retro Pong melat (näyttö)


Modder muuttuu karkkia kanisterit osaksi pelaamista konsoli, retro Pong melat (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 toukokuu 2011 17:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CrunchGear | lähde John Graham-Cumming | Lähetä | Kommentit

Mikä tappaminen Wi-Fi?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2WNd5Grxn_U/Whats-Killing-Your-Wi-Fi:

Barence kirjoittaa "PC Pro on tehnyt perusteellisen tarkastella Wi-Fi ja tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa yhteydet murentua. Se hälventää joitakin yleisiä myyttejä Wi-Fi ongelmat - kuten naapurimaiden Wi-Fi ovat yleisin syy ongelmia, eikä muita RF häiriöitä laitteisiin, kuten analogisen videon lähettäjä, mikroaaltouunit ja jopa akvaariot. ominaisuutta korostetaan myös vapaan ja maksullisia työkaluja voidaan diagnosoida Wi-Fi kysymyksiä, kuten inSSIDer ja Heatmapper, jälkimmäinen mitkä kartat tarjoaa lämpökartan Wi-Fi kuormittajat kotona tai toimistossa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Samsung Galaxy tab 10,1 osumia Best Buy: n sivustolla, koriste Androids pudota prosessissa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/30/samsung-galaxy-tab-10-1-hits-best-buys-site-decorative-android/:


Muista Android tablet sanoimme saattaa olla ensimmäinen todellinen kilpailija iPad 2 aiemmin tässä kuussa ? No, se vain teki debyyttinsä Best Buy-sivuston, ja samalla iso "Coming Soon"-painiketta on murskattu unelmissamme ennakkoon tilata jo tänään, sivusto tarjoaa jopa muutamia lisätietoja asiasta - tai ainakin jotkut vahvistus siitä, mitä me jo tiesimme . Ensinnäkin se näyttää järjestelmä todellakin pakkaus Android 3.1, toisin kuin versio testasimme, joka oli keinutuoli 3.0.1. Lisäksi on enemmän pettymys huomata, ihana Android armeijan malliin poimimme Googlen I / O on mennyt, ja tavallinen valkoinen takaisin paikoilleen, toisin kuin mustan odotimme - ehkä Samsung tarjoaa jopa molemmat värivaihtoehdot kun laite todella aluksia. Sillä välin, näemme, jos voimme löytää useita hyviä laser kaivertaja.



[Kiitos, Jeff]

Samsung Galaxy tab 10,1 osumia Best Buy: n sivustolla, koriste Androids pudota prosessissa perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 toukokuu 2011 16:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Best Buy | Lähetä | Kommentit

Pew: Quarter Of American Internet-käyttäjät ovat saattaneet Puhelut Online

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/nNFI18hxYPM/:

Array

Twitter on markkinoille omat photosharing Service

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/kozjqmqqGtc/:

Array

HP Veer saa muurattiin, purettuna tarkastuksen jälkeen "elinluovutuskortin kenttään

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/30/hp-veer-gets-bricked-disassembled-after-checking-organ-donor/:


On sanonta "ympäri webOS maailman ... jotain vaikutusta "on mahdotonta tiili webOS laite." Osoittautuu, että tuskin asia näinä päivinä - uudenaikainen koskettamalla Share -tekniikka, joka työntää osaksi viimeisimmän HP laitteiden mahtava ailahtelevaa, ja yksi Rob Whitby on jotenkin onnistunut kääntämään hänen Veer 4G osaksi Bantam paperipaino. Sen sijaan käyttää sitä ammuksen kanssa mieli tehdä hänen vakuus häviää, hän ei vain jäljellä älykäs asia tehdä: repiä sen auki, samalla kun ilo evätessään se epiduraali. Ei ole video oletettavasti gut-wrenching menettely, mutta on järkyttävän yksityiskohtainen selvitys teardown alla olevan linkin. Silmänruokaa vain klikkauksen päässä, ja kyllä, lahjoituksia tilalle otetaan vastaan. Hautajaiset päivämäärä jää kuitenkin määrittelemätön.

HP Veer saa muurattiin, purettuna tarkastuksen jälkeen "elinluovutuskortin" laatikko perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 toukokuu 2011 14:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PreCentral keskustelupalsta | lähde WebOS Internals | Lähetä | Kommentit

Shuttle tablets Computex 2011 (käytännön)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/30/shuttle-tablets-at-computex-2011-hands-on/:


Computex 2011 lähestyy kovaa vauhtia täällä Taipeissa, ja tänään Shuttle esitteli trio Android-pohjaisen tablets täydentää sen laivaston pienikokoista tietokonetta. 10-tuumainen (WXGA) N10CN12 ja 9 tuuman (XGA) N09CN01 mallit ovat molemmat perustuvat Nvidian Tegra 2 CPU pariksi 1GB RAM, ja tavoite kuluttajamarkkinoille. 8-tuumainen (SVGA) V08CT01 - kovaan tablet koulutus - ominaisuudet 800 MHz Texas Instruments Cortex A8 prosessori ja 512 Mt muistia. Hinnoittelu ja saatavuus ovat vielä ilmaan - ei ole yllätys ottaen huomioon Froyo jatkunut laitteiden käsittelimme vielä tuntui kovasti prototyyppejä. Tutustu myös käytännön galleria alla ja iski tauon koko lehdistötiedote.


Jatkaa lukeneisuus Sukkula tablets Computex 2011 (käytännön)


Shuttle tablets Computex 2011 (käytännön) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 toukokuu 2011 15:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | |

Seuraava vaihe älykkäiden televisiot Tarkkaile You

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MV-yKYkvCVA/The-Next-Phase-of-Intelligent-TVs-Will-Observe-You:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "japanilaiset NHK Science & Technology Research Laboratories (STRL) testaaminen on rajapinta, joka muistuttaa katsojat, määrittää niiden korot ja antaa tietoja, jotka liittyvät TV-ohjelman mukaisesti, miten he näkevät sen. Utan (käyttäjä teknologia avustaa navigointi) television katselu liitäntä, kuten sitä kutsutaan, on asennetun kameran TV, joka valokuvien katseluohjelma ja arvioi katsojan astetta kiinnostuksen, keskittymiskyky, jne alkaen olosuhteet kuten kuka televisiota, kuinka paljon kiinnostusta. Tiedot käsitellään tablet PC ja suositteli tiedot näytetään katsojalle, on mahdollista osoittaa yksittäisiä intressejä sekä jos on useita katsojia. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Droid X saa aitoa Gingerbread päivityksen vuotanut rakentaa leijailee ulos kärsimätön

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/30/droid-x-gets-genuine-gingerbread-update-leaked-build-floats-out/:


Silti häiritsee kanssa epävirallinen 2,3 päivittää oman suhteellisen hirvittävä Droid X ? Hyviä uutisia, työmyyrä, aivan cue , bona fide Gingerbread päivitys on liikkuva ulos valita Droid X omistajat tänä viikonloppuna, ja jos et ole onni sisällytettävä ensimmäiseen Liotustestissä, voit ottaa asiat omaan kädet käymällä lähteen linkeistä. Per tavallista, olimme varoittaa käsin asentaa niille, jotka eivät tunne prosessia, varsinkin kun massojen pitäisi saada se viikko takoo päälle. Luonnollisesti v2.3.3 muutokset ovat hienovaraisia ​​(ainakin verrattuna havaitut muutokset harppaus Eclair ja Froyo), mutta hei - päivityksen päivitys.

Droid X saa aitoa Gingerbread päivityksen vuotanut rakentaa leijailee ulos kärsimätön perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 toukokuu 2011 13:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Droid-Life (1) , (2) , Android Keski | Lähetä | Kommentit

Engadget on elää Computex 2011!

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/30/engadget-is-live-from-computex-2011/:


Computex 2011 alkaa huomenna, ilmeisesti. Ei siksi, että tiedät sen monsuuni uutiseen, ASUS vuodatti kun Taipei tänään: kaikki uusia ominaisuuksia Padfone , äärimmäinen ohuus UX21 Core i7 laptop, ja läpimurto 200 dollaria hintalappu Eee PC X101 MeeGo netbook. ViewSonic myös sioittivat 7-tuumainen Honeycomb tablet ja 10-tuumainen Oak Trail liuskekiveä , joka toimii Windows 7 mutta voi virtualisoida Android vähävaraisille. Mutta se on vain kaksi yritystä ja näyttää lattia ei ole edes vielä avautuneet! Pohjimmiltaan tämän vuoden Computex lupaa tarjoilla jotain pientä gadgetista ystäville joka taivuttelua. Jatkakaa kaikki hulluus Taiwanissa tänä vuonna jälkeen torrent täynnä uutisia oleva uutinen on täällä .

Engadget on elää Computex 2011! perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 toukokuu 2011 13:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

What's Your College Major arvoinen?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/j2CVwKvSakI/Whats-Your-College-Major-Worth:

Hugh Pickens kirjoittaa kirjoittaa "Chronicle of Higher Education kertoo, että on opetusta nousu ja heikko työmarkkinoilla kaikki tuntuu olevan keskustelua arvoa korkeakoulututkinnon, mutta Anthony P. Carnevale johtaja Georgetown University Center Koulutus ja työvoiman sanoo puhumme kandidaatin tutkinto ei yleensä tee koko paljon järkeä, koska sen taloudellinen tuotto on voimakkaasti vaikuttanut, mitä se tutkinto on, ja joka college se on peräisin. Ensimmäistä kertaa tutkijat analysoi perustuvia tuloja 171 college suurten ja erot ovat huomattavan suuria: Työntekijöiden jonka korkein aste on kandidaatin, mediaani tulot vaihtelivat 29.000 dollaria neuvontaa-psykologian suurten yhtiöiden 120.000 dollaria öljyn-insinöörin suurten mutta tiedot myös paljasti tulos eroja ryhmien kaltaiset suuret yhtiöt. Kun on kyse yritysten suurten, esimerkiksi liike-taloustieteen suurten oli suurin mediaani maksamaan 75.000 dollaria ja liiketoiminnan ravitsemisalan ansaitsi 50.000 dollaria. selvityksessä todetaan, että vaikka on olemassa paljon vaihtelut tuotoissa koko elinaikana, kaikki perustutkintoa suurten yhtiöiden on sen arvoista, vaikka ottaen huomioon kustannukset college ja tulonmenetysten kanssa elinikäinen etu vaihtelevat 1.090.000 dollaria Engineering suurten yhtiöiden 241.000 dollaria Koulutus suurten. "Tärkeintä on, että saa tutkinnon asioita, mutta mitä otat asioista enemmän," (PDF) toteaa Carnevale "Viime viikolla saimme tietää, että poisjäämisen college voisi ansaita sinulle 100,000 dollaria Starttiraha yrityksesi.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






WiMAX playbook 4G ilmoitus pettänyt Google-hakua?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/30/wimax-playbook-4g-announcement-betrayed-by-google-search/:

Google-haku

No, me olemme odottaneet playbook pakkaamiseen jotain enemmän kuin WiFi taakse sen yritys-friendly päätä, ja siellä se on - tavallaan. Etsi Googlella "Sprint playbook" ja numero yksi (ei-sponsoroitu) tulos on sivulla "käyttöön BlackBerry 4G playbook tablet", mikä tarkoittaa yritykset ovat oikeassa aikataulussa, joka lupasi kesän julkaisu . Klikkaamalla linkkiä vain ohjaa sinut Sprint kotisivulle nyt ja valitettavasti hinta ja tarkka aluksen päivämäärä on vielä kenenkään arvata. Ei tarpeeksi yksityiskohtaisesti haku koodinpätkän kertoa meille, että tämä on legit ja sekä ilmoitus sivu on valmis menemään, vaikka - niin, WiMAX fanit toivomme pidät QNX.



[Kiitos, Josh]

WiMAX playbook 4G ilmoitus pettänyt Googlen haku? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 toukokuu 2011 10:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Aktivistit Destroy Tieteellinen GMO Experiment

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/L2ULpzsr4jc/Activists-Destroy-Scientific-GMO-Experiment:

Freggy kirjoittaa "Belgiassa ryhmä aktivisteja, jotka kutsuvat itseään Kenttä vapautusliikkeen on tuhonnut kenttä jota käytetään tieteellisen kokeen, jossa muuntogeenisen perunan. Huolimatta läsnä 60 poliisia suojelemaan alan aktivistit onnistuivat vetää pois kasvit ja suihkutetaan hyönteisten päälle, pilaa kokeilu. Kokeilun tarkoituksena oli testata peruna kasveja, jotka ovat geneettisesti muunnettu kestämään perunaruton. Se surullinen päivä tieteellisen tutkimuksen vapaus. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Antares ATG-6 tuo automaattisesti virittää kitara, ei voi jälkikäteen tallentaa Lil 'Wayne's SNL soolo

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/30/antares-atg-6-brings-auto-tune-to-the-guitar-cant-retroactivel/:

Antares ei ole ensimmäinen yritys, joka toimittaa yksittäisiä valvoa jokaista merkkijono kitara (Hei, Roland!), mutta asu uutta ATG-6-tekniikka vie asioita askeleen lähempänä hyväksyttäviksi valtavirtaa. Sen sijaan pakottaa käyttäjät voivat käsitellä erikseen string signaaleja ulkoinen laite, täällä luovutusten tarkoitus työntää kaiken kehossa. Demossa juuri viime tauko, Seymour Duncan HEX pickup on käytetty, ja kun se on kytketty MIDI-kaapelilla, se varmasti ole MIDI kitara - että on ehdottomasti käyttää valvonnassa. On myös syytä muistuttaa keskeinen lainaus Antares tuotepäällikkö Max Mobley - hän käyttää 99 dollaria kitara "noin 40.000 dollaria arvoinen teknologian sisällä on" antaa meille sen vaikutelman, että tämä ei ole läheskään massa kaupallistamiseen.



Käyttämisen sijaan auto-tune on täysin tuhota aitouden musiikin (ja tuottaa yksi hilpeä Bud kevyet mennessä), nämä akselit voivamme tarjota laillinen kitaristeille on lisätty toiminto, asioita, kuten virheetön intonaation ja vahvisti tonaalista joustavuutta. Järjestelmä on kuulemma pystyy jatkuvasti seurata kentällä kunkin merkkijonon varmistaa, että jokainen riffi ja nuolla on vireessä, mutta se on fiksu takaisin pois, kun haluat itse käsitellä asioita. Olemme kertoneet roikkumaan tiukka lisätietoja, mutta nyt olimme kutsuu sinut vilkaisu yhtiön nykyinen kehitys (ja julma takauma vuodesta 2008) alla.

Jatka käsittelyssä Antares ATG-6 tuo automaattisesti virittää kitara, ei voi jälkikäteen tallentaa Lil 'Wayne's SNL soolo


Antares ATG-6 tuo automaattisesti virittää kitara, ei voi jälkikäteen tallentaa Lil 'Wayne's SNL soolo perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 toukokuu 2011 11:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Luo Digital Music | lähde Harmony Central (YouTube) , Antares | Lähetä | Kommentit

BlackBerryn Apollo saa manhandled kameran (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/30/blackberry-apollo-gets-manhandled-on-camera-video/:


Se ei ole aivan kaikkein jännittävä laite RIM: n valmisteilla, mutta Curve "Apollo" on muotoutumassa vankka työjuhta ja BlackBerry. Yhä ennalta älypuhelin piipahti ylös Tinh te, joilla Vietnam teknologian komeilu joitakin kiinteitä käytännön aikaa laite, laitat sen näyttämään kyntensä video, ja päätyen todella vaikuttunut estetiikka ja nopeus laitteisto. Mukaan sivuston uusi käyrä on 11mm paksu (pari millimetriä ohuempi kuin 8900 se rinnastuu), pakkauksissa 800MHz Ihana Tavor CPU MG-1-prosessori, ja on touch-epäherkkä 480 x 360 näytöllä. Pyyhkäise että peukalo kosketuslevyn jälkeen tauon video, puhelin, sitten kaivaa lähde linkkiä saadaksesi lisätietoja läheltä kuvia.



[Kiitos, Anonymous]

Jatka käsittelyssä BlackBerryn Apollo saa manhandled kameran (video)


BlackBerryn Apollo saa manhandled kameran (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 toukokuu 2011 10:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Tinh te | Lähetä | Kommentit

Saksa End ydinvoimasta 2022

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d766DT9CqAs/Germany-To-End-Nuclear-Power-By-2022:

dcollins kirjoittaa "Saksa maanantaina ilmoitti suunnitelmista tulee ensimmäinen suurissa teollisuusmaissa valta sulkea kaikki ydinvoimalat vanavedessä katastrofin Japanissa, jossa luopumisen takia on kääriä vuoteen 2022 mennessä ... Saksa on 17 ydinenergia reaktoria sen alueella, joista kahdeksan on tällä hetkellä pois sähköverkkoon ... Jo perjantaina ympäristöministerit kaikkien 16 Saksan alueen valtioita vaati väliaikaisen määräyksen seitsemässä laitoksessa tehdään pysyvä ... Maanantai päätös on tosiasiallisesti palata aikataulussa edellisen sosiaalidemokraattien-Green koalitiohallitus kymmenen vuotta sitten. Ja se on nöyrtymisen U-käännöksen ja Merkel, joka oli vuoden 2010 lopulla päättänyt pidentämään Saksan 17 reaktoreita keskimäärin 12 vuotta, mikä olisi pidettävä avoinna, kunnes puolivälissä 2030. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






ARM haluaa vahvistaa otettaan kannettavissa tietokoneissa, ottaa 50 prosenttia vuoteen 2015 mennessä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/30/arm-hopes-to-strengthen-grip-on-mobile-pcs-take-50-per-cent-of/:


Olemme jo kuulleet huhuja , että siru suunnittelija ARM on yrittänyt saada valikoimaansa tulee Macbook Air. Vaikka emme voi lisätä mitään kyseisen tarinan, meillä on lisätodiste siitä, että ARM menee pidemmälle älypuhelimet ja tablets voidaan kohdentaa isompi muodossa tekijät. Yhtiön toimitusjohtajana, Tudor Brown on juuri esiintynyt Computex toteamaan ARM haluaa valloittaa "mobiili PC-markkinoilla", jossa yhtiö on tällä hetkellä vain 10 prosentin osuudella. Hän tähtää 15 prosenttiin tämän vuoden loppuun mennessä, ja Intel herättävä 50 prosenttia vuoteen 2015 mennessä. "Mobile PC" on aika epäselvä luokkaan, mutta meidän mielestämme se on turvallista olettaa painopiste on pieni-ja keski-voima netbook ja ultraportables. Tällaisia ​​laitteita voisi mahdollisesti ajaa pois ARM: n tuleva multi-core chips - kuten ehkä neliytimisen peto sisällä NVIDIAn häkellyttävä Kal-El -prosessori, tai kauempana Cortex-A15 . On vaikea kuvitella näiden tablet-centric siruja koskaan kilpailla Intelin huippuja, mutta neljä vuotta on mahtava kauan tässä liiketoiminnassa.

ARM haluaa vahvistaa otettaan kannettavissa tietokoneissa, ottaa 50 prosenttia markkinoista vuoteen 2015 alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 toukokuu 2011 08:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde PCWorld | Lähetä | Kommentit