mandag den 30. maj 2011

HP Veer saa muurattiin, purettuna tarkastuksen jälkeen "elinluovutuskortin kenttään

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/30/hp-veer-gets-bricked-disassembled-after-checking-organ-donor/:


On sanonta "ympäri webOS maailman ... jotain vaikutusta "on mahdotonta tiili webOS laite." Osoittautuu, että tuskin asia näinä päivinä - uudenaikainen koskettamalla Share -tekniikka, joka työntää osaksi viimeisimmän HP laitteiden mahtava ailahtelevaa, ja yksi Rob Whitby on jotenkin onnistunut kääntämään hänen Veer 4G osaksi Bantam paperipaino. Sen sijaan käyttää sitä ammuksen kanssa mieli tehdä hänen vakuus häviää, hän ei vain jäljellä älykäs asia tehdä: repiä sen auki, samalla kun ilo evätessään se epiduraali. Ei ole video oletettavasti gut-wrenching menettely, mutta on järkyttävän yksityiskohtainen selvitys teardown alla olevan linkin. Silmänruokaa vain klikkauksen päässä, ja kyllä, lahjoituksia tilalle otetaan vastaan. Hautajaiset päivämäärä jää kuitenkin määrittelemätön.

HP Veer saa muurattiin, purettuna tarkastuksen jälkeen "elinluovutuskortin" laatikko perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 toukokuu 2011 14:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PreCentral keskustelupalsta | lähde WebOS Internals | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar