mandag den 30. maj 2011

Samsung Galaxy tab 10,1 osumia Best Buy: n sivustolla, koriste Androids pudota prosessissa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/30/samsung-galaxy-tab-10-1-hits-best-buys-site-decorative-android/:


Muista Android tablet sanoimme saattaa olla ensimmäinen todellinen kilpailija iPad 2 aiemmin tässä kuussa ? No, se vain teki debyyttinsä Best Buy-sivuston, ja samalla iso "Coming Soon"-painiketta on murskattu unelmissamme ennakkoon tilata jo tänään, sivusto tarjoaa jopa muutamia lisätietoja asiasta - tai ainakin jotkut vahvistus siitä, mitä me jo tiesimme . Ensinnäkin se näyttää järjestelmä todellakin pakkaus Android 3.1, toisin kuin versio testasimme, joka oli keinutuoli 3.0.1. Lisäksi on enemmän pettymys huomata, ihana Android armeijan malliin poimimme Googlen I / O on mennyt, ja tavallinen valkoinen takaisin paikoilleen, toisin kuin mustan odotimme - ehkä Samsung tarjoaa jopa molemmat värivaihtoehdot kun laite todella aluksia. Sillä välin, näemme, jos voimme löytää useita hyviä laser kaivertaja.



[Kiitos, Jeff]

Samsung Galaxy tab 10,1 osumia Best Buy: n sivustolla, koriste Androids pudota prosessissa perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 toukokuu 2011 16:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Best Buy | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar