mandag den 30. maj 2011

NVIDIA uusi langallinen 3D Vision-laseilla antaa joitakin vapautta halvemmalla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/29/nvidia-new-wired-3d-vision-glasses-give-up-some-freedom-for-a-lo/:


NVIDIA on ajanut sen 3D Vision foorumin pari vuotta ja tämän vuoden Computex se etsii vetää enemmän PC-käyttäjille uusia langallinen LCD aktiivinen suljinlaseilla. Alkuperäinen langaton silmälasit tukeutuvat samoihin IR sync teknologian ja akun nähdä lasit monta HDTV, mutta nämä saavat vallan ja tiedot yli 10-jalka-USB-kaapeli. Vaikka tämä ei ehkä toimi olohuoneessa katseluun, yhden käyttäjän sovellus, kuten PC-peli tai katsella Blu-ray 3D tietokone ei kärsiä kaapeli rajoitus. Lisäksi edellä joskus nirso IR synkronoida nämä ovat myös halvempia, ja 99 dollaria MSRP kun he menevät myyntiin "kesäkuun lopulla" verrattuna $ 149 langaton versio. Yhtiö toivoo yhdistelmä alhaisempi tulohinta ja kyky kiinnitettävä PC tehdä varteenotettava vaihtoehto pelaajille, jotka saattavat jo olla yhteensopiva LCD ja GPU tai pelaamista kahviloita, jotka haluavat käydä muutama Starcraft II turnausta 3D - - tarkista loput yksityiskohdat lehdistötiedotteessa tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus NVIDIA uusi langallinen 3D Vision-laseilla antaa joitakin vapautta halvemmalla


NVIDIA uusi langallinen 3D Vision-laseilla antaa joitakin vapautta edullisemmin perin ilmestynyt Engadget Sun, 29 toukokuu 2011 20:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde NVIDIA | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar