mandag den 30. maj 2011

Cupp PunkThis käytännön (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/30/cupp-punkthis-hands-on-video/:


Se ei ole ensimmäinen kerta olemme joutuneet Cupp atk : n ainutlaatuinen kyky sekoittaa x86-ja ARM-alustat yhteen laitteeseen - ainakin prototyypin muodossa - ja juuri ennen alkua Computex 2011 täällä Taipei saimme mahdollisuuden kokea yhtiön viimeisin iterointia kutsutaan PunkThis. Tuote on tarkoitus korvata tietokoneen 2,5 tuuman SATA-kiintolevyn kanssa aluksella mukana täydellinen ARM -pohjainen järjestelmä sekä mini-PCIe liitäntä - jälkimmäinen, jolla voi istua fyysisesti pienempi SATA SSD käsitellä puuttuvat varastointi x86 isäntä. PunkThis rakentuu Texas Instruments DM3730 ARM-suoritin ja 512 megatavua RAM-muistia ja sisältää WiFi-radio, sekä liittimet ja kaapelit liitäntä aluksella olevia video-, audio-ja USB-tiloja isäntätietokoneessa (ei juottamista tarvita).



Netbook saimme pelata oli käynnissä Android 2.3 ( Gingerbread ), mutta puuttuu WiFi tukea. Se juoksi aivan rinnalla Windows 7 jota pyörittivät nykyiset Atom-prosessori. Virran OS-es on vain pikanäppäin päässä, ja akku on muka kaksinkertaistui, kun tärkein x86 CPU sammutetaan ja ainoa tytär aluksella on toiminnassa. PunkThis myös tarjoaa kaksi microSD-korttipaikkaa - yksi järjestelmä varastointiin käyttämät ARM-pohjainen käyttöjärjestelmä (Android tässä tapauksessa), toinen massamuisti näkyvät molemmissa ympäristöissä (jaettu tila). Hinnoittelu on tarkoitus jäädä alle 200 dollaria ja saatavuus odotetaan 8 viikkoa. Se on aika hardcore, mutta nimi kuin PunkThis odotatteko vähempään? Lepuuta silmiäsi kuvagalleriassa ja kurkistaa tauon jälkeen meidän käytännön video yhdessä pakollisia PR.


Jatka käsittelyssä Cupp PunkThis käytännön (video)


Cupp PunkThis käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 toukokuu 2011 00:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar