mandag den 30. maj 2011

Antares ATG-6 tuo automaattisesti virittää kitara, ei voi jälkikäteen tallentaa Lil 'Wayne's SNL soolo

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/30/antares-atg-6-brings-auto-tune-to-the-guitar-cant-retroactivel/:

Antares ei ole ensimmäinen yritys, joka toimittaa yksittäisiä valvoa jokaista merkkijono kitara (Hei, Roland!), mutta asu uutta ATG-6-tekniikka vie asioita askeleen lähempänä hyväksyttäviksi valtavirtaa. Sen sijaan pakottaa käyttäjät voivat käsitellä erikseen string signaaleja ulkoinen laite, täällä luovutusten tarkoitus työntää kaiken kehossa. Demossa juuri viime tauko, Seymour Duncan HEX pickup on käytetty, ja kun se on kytketty MIDI-kaapelilla, se varmasti ole MIDI kitara - että on ehdottomasti käyttää valvonnassa. On myös syytä muistuttaa keskeinen lainaus Antares tuotepäällikkö Max Mobley - hän käyttää 99 dollaria kitara "noin 40.000 dollaria arvoinen teknologian sisällä on" antaa meille sen vaikutelman, että tämä ei ole läheskään massa kaupallistamiseen.



Käyttämisen sijaan auto-tune on täysin tuhota aitouden musiikin (ja tuottaa yksi hilpeä Bud kevyet mennessä), nämä akselit voivamme tarjota laillinen kitaristeille on lisätty toiminto, asioita, kuten virheetön intonaation ja vahvisti tonaalista joustavuutta. Järjestelmä on kuulemma pystyy jatkuvasti seurata kentällä kunkin merkkijonon varmistaa, että jokainen riffi ja nuolla on vireessä, mutta se on fiksu takaisin pois, kun haluat itse käsitellä asioita. Olemme kertoneet roikkumaan tiukka lisätietoja, mutta nyt olimme kutsuu sinut vilkaisu yhtiön nykyinen kehitys (ja julma takauma vuodesta 2008) alla.

Jatka käsittelyssä Antares ATG-6 tuo automaattisesti virittää kitara, ei voi jälkikäteen tallentaa Lil 'Wayne's SNL soolo


Antares ATG-6 tuo automaattisesti virittää kitara, ei voi jälkikäteen tallentaa Lil 'Wayne's SNL soolo perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 toukokuu 2011 11:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Luo Digital Music | lähde Harmony Central (YouTube) , Antares | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar