mandag den 25. juli 2011

Japanilainen mies pidätettiin tallentaminen Malware

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IbQbYO5y4B0/Japanese-Man-Arrested-For-Storing-Malware:

Orome1 kirjoittaa "38-vuotias Yasuhiro Kawaguchi on ensimmäinen henkilö Japanissa saada pidätettiin tallentamiseen haittaohjelma hänen koneelleen jälkeen ylähuoneessa n oikeudellisten asioiden valiokunta on vahvistanut uuden Anti-Malware säätämä laki Japanin parlamentissa. Laki pitää luomisen, jakelun ja varastoinnin haittaohjelmien rikoksen langettaa jopa kolmeksi vuodeksi vankeuteen ja sakkoihin, jotka voivat nousta summa 500000 jeniä (6200 dollari). "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Microsoft laajentaminen Linux Patent Deal With SUSE

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k62kk1MznjY/Microsoft-Extending-Linux-Patent-Deal-With-SUSE:

darthcamaro kirjoittaa "ei liene mikään yllätys, mutta Microsoft on nyt virallisesti laajentaneet patentti, yhteentoimivuus ja Linux jälleenmyynti käsitellä SUSE. Tämä oli paljon, että Novell oli alun perin allekirjoitettu. Nyt Attachmate myyntiin, Microsoft tuo paljon takaisin SUSE. Kauppa on tarkoitus laajentaa vuoteen 2016 ja Microsoft on aikoo investoida toiseen 100.000.000dollari osaksi SUSE Linux Enterprise Server todistukset. Tämä on päälle 300 dollaria miljoonan plus he ovat jo tuottaneet vuodesta 2006. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Onko maisterin tutkinnon New kandidaatin?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NNy9FCN2iHg/Is-the-Masters-Degree-the-New-Bachelors:

Hugh Pickens kirjoittaa "Laura Pappano kirjoittaa, että maisterin tutkinnon, kun pilkattiin lohdutuspalkinnon jättämisestä loppuun Ph.D., tai tapa tappaa aikaa odottaa ulos laskusuhdanteessa nyt nopeimmin kasvava tutkinnon, jossa 657000 myönnettiin vuonna 2009 yli kaksinkertainen 1980-luvulla. Nykyään lähes kaksi 25 henkilöä ikä 25 ja yli on maisterin, suunnilleen sama osuus, joka oli alempi tai korkeampi vuonna 1960. "Useita vuosia sitten tuli hyvin selväksi meille että maisterin koulutus liikkui hyvin nopeasti tulla merkintä tutkinnon monissa ammateissa, sanoo Debra W. Stewart, neuvoston puheenjohtaja tutkijakouluja. "On varmasti joitakin devalvointi on korkeakoulututkinnon tapahtuu," toteaa Eric A. Hanushek , koulutus ekonomisti Hoover Institution. "Me menemme syvemmälle allas ylioppilaita college läsnäoloa," Making kandidaatin enää riittävä seulonta mittari saavutus työnantajille. Mutta jotkut ihme jos maisterin kannattaa extra vaivaa. "Joillakin aloilla, kuten liike tai tekniikka, jatkotutkinto tyypillisesti kasvattivat tuloja yli riittää perusteeksi kustannuksia," sanoo Liz Pulliam Weston. "Toisilla - taiteet ja yhteiskuntatieteet, erityisesti - maisterintutkintoa ei näyttänyt tuottaa paljon jos tuloja etu. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Apple julkaisee iOS 4.3.5, tuumaa kohti iOS 5

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/25/apple-releases-ios-4-3-5-gets-us-ever-so-closer-to-ios-5/:


Alle kymmenen päivän kuluttua iOS 4.3.4 laskuvarjolla ja korjata että ilkeä PDF hyödyntää Applen mennyt ja putosi toiselle. Joten mitä tulee Cupertino uusin korjata tänään? Rakenna 8L1 - tai 8E600 on 4.2.10 jos olet rocking CDMA - ilmeisesti nixes haavoittuvuus "sertifikaatin vahvistus", tai tiedät, Applen vain todella ihastunut pitää kaikki mitä hakkerit varpaille. Joko niin, aika erottaa iTunes, ellei tietenkin olet jo elää tulevaisuudessa .



Update: Osoittautuu voit silti (on kytkettynä) jailbreak kanssa redSn0w. Peep enemmän kattavuutta alla olevaa linkkiä.



[Kiitos kaikille, jotka lähetetään tämän]

Apple julkaisee iOS 4.3.5, tuumaa kohti iOS 5 perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 heinäkuu 2011 14:49:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink MacRumors | lähde Apple (4.3.5) , (4.2.10) | Lähetä | Kommentit

Massive Solar Tower suunnitteilla Arizona

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0gNOnNGmFhs/Massive-Solar-Tower-Planned-For-Arizona:

inkscapee kirjoittaa "Se on yksinkertaista, puhdasta, vähän huoltoa, ja kustannustehokas: käyttäen kuumaa ilmaa laajassa mittakaavassa tuottaa sähköä. Ei, tämä ei aio käyttää kongressin tuottaa valtaa, vaikka se olisi varmasti loputon tarjonta - EnviroMission käyttää ilma nousee ylös korkean tornin tuottaa 200 megawattia sähköä. Konsepti on yksinkertainen: jättiläinen kasvihuone juuressa torni lämmittää ilmaa. lämmennyt ilma nousee läpi torni ja kääntyy turbiinit, jotka tuottavat sähköä. korkeampi torni, sitä nopeammin ilma liikkuu, mikä lisää tehoa. Tämä rakenne on hirviö yli 2600 metriä pitkä. Se toimii kaikissa sääolosuhteissa, ja jos on mahdollista veden lähde, ruokaa voitaisiin kasvattaa kasvihuoneessa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Miksi se ei ole kuin Mac OS X Lion Server

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7q2ApODd7gs/Why-IT-Wont-Like-Mac-OS-X-Lion-Server:

snydeq kirjoittaa "InfoWorldin John Rizzo näkee Mac OS X Lion Serverin downgrade voi saada aikaan siirtyä Windows Server." Mac OS X 10.7 Lion Server lisää innovatiivisia ominaisuuksia ja uusia alhainen hintalappu, mutta leikkauksia palveluihin ja poistaminen kehittyneiden GUI hallintatyökalut saattavat pakottaa jotkut yrityksen osastojen ajatella kahdesti rooli Mac-palvelimia verkoissaan, "Rizzo kirjoittaa." Looking syvemmin sisälle Lion Server, on mahdotonta välttää ajatusta, että Lion Server ei ole rakennettu ne meistä IT. 50 dollaria hintalappu - alas 500 dollaria - on ensimmäinen vihje siitä, että Lion Server yrittää olla palvelin kuluttajalle. Mutta ironista osa IT-järjestelmänvalvojille että Lion Server todella tarvitsee enemmän teknistä tietämystä kuin edeltäjänsä. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Iran pakko Vaihda Sentrifugit To Stop Stuxnet

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1qV4DJzOZas/Iran-Forced-To-Replace-Centrifuges-To-Stop-Stuxnet:

Trailrunner7 kirjoittaa "Raportit siitä, että Iran oli toipunut infektio Stuxnet mato on saattanut liioitteleva, sillä uusi Raportin mukaan maassa on pakko korvata tuhansia kalliita sentrifugeja vahingoittunut mato. Raportin sivuilla DEBKAfile CITES" älykkyys lähteet "väittäessään, että Stuxnet ei sovitetuksi Iranin ydinlaitoksiin ja että maa ei koskaan voineet palata uraanin rikastamiseen pyrkimyksiä" normaaliin toimintaan. " Sen sijaan maassa on sanonut viime päivinä, että se on asentaa uudempia ja nopeammin lingot sen ydinvoimaloita ja aikoo nopeuttaa uraanin rikastamiseen prosessin mukaan maan ulkoministeriön. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






MacBook Air tarkastelu (vuoden 2011 puoliväliin)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/25/macbook-air-review-mid-2011/:


Tulee aika, jolloin joka jättiläinen, yritys-liikkeeseen laptop pysähtyy sovi sinun elämäntapa. Vedettäessä noin Kensington rulla tapauksessa vain ei tehdä. Kun alat kuulla sireenin nuotti jotain ohuempia, kevyempiä, ja ehkä vähän houkuttelevammalta. Vuosia MacBook Air on, että hoikka viettelijätär hollering nimesi, mutta se on aina ollut hieman liian hidas - kaikki näyttää ja no go. Se ei ollut voimaa ja pitkäikäisyys, jotta se vakava haastaja oman vakavia tunteet.



Ei enää. Sen uusimman päivityksen, Apple on ottanut mitä oli kerran Manilla-verhottu uteliaisuutta ja kääntyi sen laillinen kone, ei vain hiostava todistaja. Hyvä juttu, myös siksi, että kuolema muovi-verhottu MacBook tarkoittaa Air on nyt Applen lähtötason kannettava. Väsynyt matkamies etsivät kannettavan, joka keventää kuormaa, ja täytyy sanoa, lompakkosi liian? Tämä saattaa koskea vain sitä.


Jatka lukemista MacBook Air tarkastelu (vuoden 2011 puoliväliin)


MacBook Air tarkastelu (vuoden 2011 puolivälissä) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 heinäkuu 2011 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Gigabyte G1 Assassin emolevy on viime gen gamer unelma

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/25/gigabyte-g1-assassin-motherboard-is-a-last-gen-gamers-dream-com/:

Gigabyte G1 Assassin

Jos emolevy, G1 Assassin päässä Gigabyte varma on pramea ja oikeastaan ​​melko mielenkiintoinen. Aivan aluksi, että Killer E2100 verkostoitumisen ratkaisu Bigfoot on integroitu lautakunnan on Creativen X-Fi audio. Kolme-vuotias X58 -piirisarja jonka ytimessä on alkaa näyttää hieman pitkä hammas, mutta tukee kolmen way SLI tai neljään suuntaan CrossFireX, 24 Gt muistia ja Intelin Extreme Edition-prosessorit, luultavasti voittanut " t miss Sandy Bridge liikaa. Alkaen noin 450 dollaria Assassin ei ole kaikille, mutta tosipelaajille päättänyt puristaa jokaisen unssi suorituskykyä niiden setup tule pettymään. Yksi valitettava vika G1 on ajoitus - next-gen high-end suorituskyvyn osia Chipzilla ovat aivan nurkan takana. Vaikka, että banaani clip-muotoinen jäähdytyselementin laskea jotain. Tiedämme pidät vertailukohtia, joten tutustu arvion alla.



Lue - HotHardware

Lue - Legit arvioita

Lue - ylikellotuksen 3D

Lue - TechRadar

Gigabyte G1 Assassin emolevy on viime gen gamer unelma alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 heinäkuu 2011 12:56:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Kysy Slashdot: Geeky Vapaaehtoistyöt?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tgZhUh0gNRg/Ask-Slashdot-Geeky-Volunteer-Work:

Nimetön lukija kirjoittaa "Aion olla siltä väliltä työpaikkoja 1-2 kuukautta myöhemmin tänä vuonna ja käyttää osan tätä aikaa tehdä joitakin vapaaehtoistyötä Afrikassa. Oma naiivi kysymys: mitä tehdä ja minne mennä? Onko mahdollista hyödyntämään sekä taito-sarjan tyypillinen nörtti? Mitään mielenkiintoista hanketta kannatettavana paikan päällä? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Nokia C5-03, täydellinen älypuhelimen 170 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme muutamia uutuuksista Suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa Nokia C5-03 Nokia vanhempi veli C5, mobiili, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaali kevyt (painaa vain 90 grammaa), joka täydentää sen edeltäjä, joissa on kosketusnäyttö ja joitakin muita caracterísitcas jotka tekevät hänestä erittäin täydellinen älypuhelin markkinahintaan tarjotaan, 170 euroa.



Paitsi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 ominaisuudet 5 megapikselin kamera, jonka avulla video, radio ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 on 40 megatavua sisäistä, jotka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortin, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka oli tiedossa vasta nyt Symbian S60. Laitteen valikossa on hyvä kokoelma kuvakkeet tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voit ostaa musiikkia tai mobiilisovelluksia Nokia. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näytön kaikkien Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokia C5-03 kun me keskustelimme saat 170 euroa.


Review: Kapteeni Amerikka

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DRJzx7k9APM/Review-Captain-America:

Jos olet ollut elävät rock, et ehkä ole tietoinen, että ensi vuonna käynnissä sarja Kostajat esiosa elokuvia tuli ulos tänä viikonloppuna: Captain America seuraa Steve Rogers alkuperä, ja asettaa hänet ensi kesän kajillion dollari Whedonesque mega jymymenestys. Mutta miten se elokuva omana? Hit linkki lukea minun 2 senttiä. Standard spoileri varoitusta.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.