mandag den 25. juli 2011

Gigabyte G1 Assassin emolevy on viime gen gamer unelma

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/25/gigabyte-g1-assassin-motherboard-is-a-last-gen-gamers-dream-com/:

Gigabyte G1 Assassin

Jos emolevy, G1 Assassin päässä Gigabyte varma on pramea ja oikeastaan ​​melko mielenkiintoinen. Aivan aluksi, että Killer E2100 verkostoitumisen ratkaisu Bigfoot on integroitu lautakunnan on Creativen X-Fi audio. Kolme-vuotias X58 -piirisarja jonka ytimessä on alkaa näyttää hieman pitkä hammas, mutta tukee kolmen way SLI tai neljään suuntaan CrossFireX, 24 Gt muistia ja Intelin Extreme Edition-prosessorit, luultavasti voittanut " t miss Sandy Bridge liikaa. Alkaen noin 450 dollaria Assassin ei ole kaikille, mutta tosipelaajille päättänyt puristaa jokaisen unssi suorituskykyä niiden setup tule pettymään. Yksi valitettava vika G1 on ajoitus - next-gen high-end suorituskyvyn osia Chipzilla ovat aivan nurkan takana. Vaikka, että banaani clip-muotoinen jäähdytyselementin laskea jotain. Tiedämme pidät vertailukohtia, joten tutustu arvion alla.



Lue - HotHardware

Lue - Legit arvioita

Lue - ylikellotuksen 3D

Lue - TechRadar

Gigabyte G1 Assassin emolevy on viime gen gamer unelma alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 heinäkuu 2011 12:56:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar