mandag den 25. juli 2011

Hyvästi, Fake Kiinan Apple Stores

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/T3kQ_gRV52w/:

Bloomberg raportoi, että viime aikoina suosituksi Kunming-alue fake Apple Store tutkii parhaillaan Kiinan viranomaisten ja sen ohella toinen myymälä, on määrätty sulkemaan.


Omistajat sanoivat myymälää, joista yksi Yu Cheng (joka väittää hän tekee Applen puolesta), ovat yrittäneet tulla virallinen, valtuutettu jälleenmyyjä vuosia ja he sanovat he riko mitään lakeja.


Kaikki eivät ole tyytyväisiä:



"Viranomaisten olisi lopettaa nämä fake myymälöissä Liiketoiminnan ja myydä mitä haluavat", sanoi Xie Yonglin, työntekijä Nanfang Yuan, yksi Kunming valtuutetun Apple myyntiedustajat. Luvaton myymälöissä "on kielteinen vaikutus tuotteidemme ja tuotemerkit."



Hauskinta? Yu sanoo Applen myymälät ovat valitettavan helppo kopioida, kutsuen heitä par koulun kemian lab. Meidän täytyy myös muistaa, että lukuun ottamatta koko valtuutettu jälleenmyyjä kysymys, se ei ole täysin laitonta on mukava, hyvin valaistussa ympäristössä, jossa on paljon tavaraa Anarkistit tehdä. Jos näin olisi, Starbucks voisi haastaa lähes jokainen moderni kahvila Länsi-Euroopassa.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar