mandag den 25. juli 2011

Facebookin Secret iPad Exposed [Kuvia]

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tKnWk0BdPB4/:

Joten me vain alttiina mahtava salaisuus , että Facebookin iPad on oikeastaan ​​jo siellä, piilossa sisällä iPhone App. Nyt on aika näyttää sen sinulle.


Olen pelannut kanssa sovellus paljon yöllä, ja se näyttää vankka. Tietenkin, ei ole varmaa että tämä on mitä Facebook käynnistää kun iPad ei virallisesti osuma, mutta tämä näyttää ja tuntuu suunnilleen oikealta.


Kuukausien downplaying tärkeää saada iPad-ohjelman, ja sen sijaan pelissä jopa HTML5 , Facebook on selvästi jonkin aikaa työn alla. Samaan aikaan on HTML5-rikas kokemus, jossa asioita, kuten News Feed on asuttu tällä tavalla. Mutta muut asiat, kuten kuva lisätty yksinkertaisesti voi tehdä ilman koodiksi tällä hetkellä.


Lopussa päivän, haluaisin käyttää tämän sovelluksen yli koko sivusto, joka toimii melko hyvin iPad jo? Ehdottomasti. En voi odottaa tämän app. todella käynnistää.


Alla löytää monta kuvaa.


Update: Olemme juuri puhuneet lähde, joka oli aiemmin nähnyt App ja sanoo, että tämä on itse asiassa app Facebook aikoi piakkoin. Me näemme, jos tämä saa nopeuttanut nyt.


photo 1-4 Sidebar with Settings Photos Photo Options 2 Photo Gallery Photo Options 3 Log-In Screen photo 1-5 Horizontal Photos <

Ingen kommentarer:

Send en kommentar