mandag den 25. juli 2011

Kleiner Perkins Leads 37 dollaria Million Round reaaliajassa liikennetiedot Company Inrix

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/HuYgN2rLhxg/:

Reaaliaikainen autoliikenne tiedot yritys Inrix on nostanut 37000000dollari sarjaan D rahoitus johtama Kleiner Perkins Caufield & Byers 'Green Growth Fund ja elokuussa Capital. Tämä tuo Inrix n rahoitusta lähes 70.000.000 dollaria . Post-rahoitusta, Inrix-arvio on vain ujo 500 miljoonaa dollaria.


Inrix aggregaatteja ja crowdsources reaaliaikaiset liikennetiedot yli 10.000.000 spurces sis. autot, taksit, kuljetusajoneuvojen, kuorma-ja muiden kanavien, Inrix n tietojen ohjelmisto aggregaatteja ja parantaa liikenteen liittyvää tietoa sadoista julkisista ja yksityisistä lähteistä ja myy sitten näitä tietoja liikkuviin App kehittäjille ja sivustot.


Tällä hetkellä yritys tarjoaa tietoja 22 maassa Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa ja tavoittaa yli 100 miljoonaa käyttäjää. Inrix n yhteistyökumppaneita ovat Audi AG, ADAC, ALK, ANWB, Coyote, Ford Motor Company, I-95 Coalition, MapQuestissa, Microsoft, NAVIGON, Tele Atlas, Telmap, TeleNav, Texas Transportation Institute ja Toyota.


Esimerkiksi Audi ja Toyota käyttävät Inrix liikenteen palveluja ajoneuvoissaan aloitetaan uusi Audi A6 Euroopassa ja Toyota Entune varustettu Prius V ja Camry Pohjois-Amerikassa. Inrix hetkellä valtuuksia Ford SYNC liikenne-ja navigointipalvelut.


Inrix tarjoaa myös liikennettä apps varten iPhone ja Android alustoja, jotka ovat nähneet 1,5 miljoonaa latausta. Yhtiö myös valkoiset etiketit liikenteen sovellukset Ford, Navigon, ja Pioneer. Ja Inrix kumppaneille Yhdysvaltojen ja Euroopan Seutuliikenne virastojen auttavat hallitsemaan tieverkkojaan ja antavat tietoja yleisölle, ja enemmän.


Kun kaikki nämä kumppanuudet ja lisenssisopimukset, Inrix, joka on kannattava, kasvaa tuloja lähes 100 prosentin vuositason. Yhtiön toimitusjohtaja Bryan Mistele kertovat meille, että hänen tavoitteena on "olla Google liikenteen info."


Mistele sanoo, että yhtiö ei välttämättä tarvitse kerätä rahaa vaan päätti, että raha virtaa auttaisi mittakaavassa Inrix seuraavalle tasolle. Uusi investointi polttoaineeksi hankintaan ponnisteluja, jatkoi globaalin laajentumisen ja tutkimukseen ja kehitykseen.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar