mandag den 25. juli 2011

Inhabitat viikko vihreänä: aurinko-powered Stadium, Bipod lentävät autot ja biofueled lennot

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/24/inhabitats-week-in-green-solar-powered-stadium-bipod-flying-c/:


Uraauurtava vihreä arkkitehtuuri hankkeita piipahti ympäri maailmaa tällä viikolla Herzog & de Meuron julkisti suunnitelmat aurinkoenergialla toimiva stadion Bordeaux'ssa ja Korean tavaratalo valmis asentamaan massiivinen iPod jäljittelevät vihreä katto . Olemme myös esiteltiin useita urotekoja futuristinen arkkitehtuuri - pilvenpiirtäjä eläintarha , jossa sisäänrakennettu maailmanpyörä ja muotoaan muuttavan auringon silta , joka puhdistaa ilmaa. Koska kesällä osuma huippunsa ja sää kuumennetaan me myös tuonut otti tarkastella kuusi mahtava puistot valmistettu kunnostetaan yhdyskuntarakennetta.



Muita uutisia, poljin-powered Kuljetus nivottu myös tulevaisuudessa meillä esiteltiin ketju-vähemmän hybridi pyörä out-of-tämä-maailma suunnittelu ja valettu bambu pyörä , joka on kasvanut maasta ylös. Näimme myös vihreämpiä kuljetus Nouse taivaalle kuin Finnair käynnisti maailman pisin biofueled kaupallinen lento , skaalattu Composites käynnisti Bipod lentävät auto , ja Yhdysvaltain ilmavoimat ilmoitti aikoo korvata 50 prosenttia kotimaisesta polttoaineista biopolttoaineilla vuoteen 2016 mennessä. Eco kuljetus kartoitettiin Ocean Blue sekä tutkijat Bostonin yliopiston julkisti suunnitelmansa laivaston että tuotetaan energiaa liikkeen meressä.



Koska lämpötila noussut kaikkialla Yhdysvalloissa tällä viikolla tuonut teidät viisi eko gadgetit voittaa kesän lämpöä , ja olemme myös oppineet, että aurinkopaneelit ovat viilentävä vaikutus rakennuksiin . Saimme myös asettaa lyödä Beach tarkastamalla maailman ensimmäinen kompostoituvat uimapuku , ja me huomasi futuristinen pari Smart aurinkolasit , jotka käyttävät LCD-tekniikka estää ulos häikäisyä. Lopuksi kävimme läpi joukko uskomaton LEGO luomuksia - mistä ihmisen kokoisen Wall-E robotin valmistettu Lego Mindstorms jotta tietokone rakennettu muovista tiilet ja sarja Amazing Lego eläinten että hyökkäsi Bronx Zoo.

Inhabitat viikko vihreänä: aurinko-powered Stadium, Bipod lentävät autot ja biofueled lennot alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 Jul 2011 2


Ingen kommentarer:

Send en kommentar