mandag den 25. juli 2011

MacBook Air tarkastelu (vuoden 2011 puoliväliin)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/25/macbook-air-review-mid-2011/:


Tulee aika, jolloin joka jättiläinen, yritys-liikkeeseen laptop pysähtyy sovi sinun elämäntapa. Vedettäessä noin Kensington rulla tapauksessa vain ei tehdä. Kun alat kuulla sireenin nuotti jotain ohuempia, kevyempiä, ja ehkä vähän houkuttelevammalta. Vuosia MacBook Air on, että hoikka viettelijätär hollering nimesi, mutta se on aina ollut hieman liian hidas - kaikki näyttää ja no go. Se ei ollut voimaa ja pitkäikäisyys, jotta se vakava haastaja oman vakavia tunteet.



Ei enää. Sen uusimman päivityksen, Apple on ottanut mitä oli kerran Manilla-verhottu uteliaisuutta ja kääntyi sen laillinen kone, ei vain hiostava todistaja. Hyvä juttu, myös siksi, että kuolema muovi-verhottu MacBook tarkoittaa Air on nyt Applen lähtötason kannettava. Väsynyt matkamies etsivät kannettavan, joka keventää kuormaa, ja täytyy sanoa, lompakkosi liian? Tämä saattaa koskea vain sitä.


Jatka lukemista MacBook Air tarkastelu (vuoden 2011 puoliväliin)


MacBook Air tarkastelu (vuoden 2011 puolivälissä) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 heinäkuu 2011 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar