tirsdag den 9. august 2011

Ominaisuus: Tarkkuus vie teho: yhden miehen 3GHz pyrkimys rakentaa täydellinen SNES emulaattori

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/-CHdNzxS3YA/accuracy-takes-power-one-mans-3ghz-quest-to-build-a-perfect-snes-emulator.ars:



Emulaattoreita pelissä vanhemmat pelit ovat erittäin suosittu online-, säännölliset argumentteja puhkeaisi jonka yli emulaattori on parasta mitä peliä. Tänään esittelemme toisesta näkökulmasta lähtien herrasmies, joka on luonut Super Nintendo emulaattori bsnes. Hän haluaa jakaa ajatuksiaan tärkein osa emuloinnin, suurta tarkkuutta.


Se ei vie paljon raakaa voimaa pelata Nintendo tai SNES pelejä modernin PC; emulaattorit voisi tehdä sitä 1990-luvulla vain 25MHz prosessoritehoa. Mutta jäljittelemällä nuo vanhat konsolit tarkasti-No, se on toinen haaste kokonaan; tarkka emulaattorit ehkä jopa 3 GHz vallan uskollisesti uudelleen ikääntyminen tech. Tässä pala me katsomaan miksi tarkkuus on niin tärkeää emulaattorit ja miksi se on niin vaikea päästä.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





AT & T Hits este T-Mobile, Qualcomm Spectrum Yrityskaupat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Dj1T-DjD2LU/:

cell_tower

FCC on juuri ilmoittanut Good Ol 'Big Blue että sen ehdotettuja hankintoja, T-Mobile ja Qualcomm : n 700MHz kirjo arvioidaan yhdessä, eikä erillisinä taloustoimia. Tämä ei todellakaan olla iso juttu, paitsi että AT & T voi olla kärjekäs pois enemmän kuin se voi pureskella. Tarkastelemalla kahden ehdotettuihin hankintoihin yhdessä, FCC pakottaa AT & T perustella massiivisia ostoja taajuuksia.


Kirjeessään sekä AT & T ja Qualcomm, FCC kirjoittaa: "Komission jatkuva tarkastelu on vahvistanut, että ehdotetut toimet herättävät useita liittyviä kysymyksiä, mukaan lukien mutta ei rajoittuen, kysymyksiä AT & T: n yhdistäminen taajuuksien kaikkialla maassa, erityisesti päällekkäisyyksiä. Tämän seurauksena olemme tulokseen, että paras tapa selvittää jompikumpi tai molemmat suunnitellut transaktiot palvelevat yleistä etua on tarkasteltava niitä koordinoidusti tällä hetkellä. "


No, AT & T saa olla liian iloinen kuullessani, että, mutta olemme iloisia FCC aikoo edetä varovaisesti. Hankinta näiden yritysten kirjo on koordinoidusti AT & T. Se ei ole sanoa, että AT & T on pahoja nero juonen ruuvi meitä ottamalla maailmasta yksi spektrin hankinta kerrallaan, mutta nämä hankinnat voivat vahingossa häiritä innovaatio, nostaa hintoja, ja parvi muita kohtalokkain seurauksin.


Sitten taas, yritysostot voisi vain johtaa minun AT & T iPhone saamassa palvelua muutosta.














Yritys:

T-MOBILE


IPO:

DT



T-Mobile on mobiili puhelin operaattori pääkonttori sijaitsee Bonnissa, Saksassa. Se on tytäryhtiö Deutsche Telekom. T-Mobile on 101 miljoonaa tilaajaa tekee siitä maailman kuudenneksi suurin mobiili ...






Lue lisää









GROU.PS voit luoda omia yksityisiä Facebook

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1hgJVbP5nKM/:

grou_ps-logo-2011

Sosiaalinen groupware alustan GROU.PS on juuri ottanut käyttöön useita uusia ominaisuuksia, merkittävin joista on Facebook malli nimeltään "theBook", jonka avulla voit luoda oman yksityisen verkon kanssa näyttää ja tuntuu samalta kuin Facebook.


Mukaan GROU.PS perustaja Emre Sokullu, käyttö mallia on jo lisännyt sitoutumista hinnat ryhmien sisällä yli 50%.


Mallipohjan lisäksi innostui yksi yhtiön yksityisten konsernien, Lagbook , joka käyttää samankaltaista mallia ja luo Afrikkalainen sosiaalisen verkostoitumisen sivusto. Ryhmä kasvoi 35000 jäsentä vain kuusi kuukautta, Sokullu sanoi käyttöönoton jälkeen tämä malli.



Tulee "sosiaalinen" malleja matkalla tulevaisuudessa, täydentää Facebook malli. Kuitenkin tuleva malleja on omaperäisempi, myöntää Sokullu.


Anteeksi, mutta onko se laillista?


Tietenkin ensimmäinen kysymys, kun näen tämän uuden "theBook" malli oli noin tekijänoikeuskysymyksiä. Loppujen lopuksi ei ole, että Facebook suunnittelussa?


Sokullu sanoi, ettei usko, että olisi ongelma. Zuckerberg on ystävä , hän vitsaili. Rehellisesti sanoen, hän uskoo, että Facebook suunnittelu on niin arjen nyt on syytä harkita julkisia. Emme ole niin varma Facebook sopii.


Mutta jos on ongelma, Sokulla sanoi hän vetää sitä.


Hmm, kopiointi Facebook ... kuulostaa tapa saada joitakin helppoja paina. Oho!


White Label Mobile App


GROU.PS myös juuri käynnistänyt mobiilisovellus generaattori käyttöön sen yli 200000 sosiaalisen verkoston luojia. Mobile Platform on saatavilla niille yhtiön $ 29.95/month Platinum suunnitelma.


App, joka on kuin valkoinen-merkittyä Beluga tai GroupMe , antaa jäsenille postitse tilapäivityksiä, chat, jakaa valokuvia, tarkista sisään paikoissa, kuka on lähellä ja enemmän. Jäsenet voivat myös kirjautua sisään käyttämällä Facebook-helppo käyttää.


Tulevassa versiossa tulee lisätä tukea tapahtumia ja push-ilmoituksia.


Nyt white label-vaihtoehto on saatavilla Android ja BlackBerry vain. IPhone / iPad on merkkituotteita "GROU.PS" sijaan.


GROU.PS on tehty useita muutoksia viime kuukausina. Viime syksynä se osti Flux Networks , joka kulkee yhteiskunnallinen hanke , selkäranka monia merkkejä "sosiaalinen alustoille kuten MTV, Comedy Central, Daily Show, Atom ja TeenNick. Se myös repositioned itsensä SaaS liiketoiminnan ja esitteli premium-hinnoittelun suunnitelmia.


Yhtiö tukemana Golden Horn Ventures, nyt yli 9 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää maailmanlaajuisesti ja yli 5 miljoonaa kuukausittaista yksilöllistä. Se myös juuri valmistunut julkistamattoman kierroksen rahoitusta.


Voit oppia lisää GROU.PS täältä .







Seagate on myynyt 1 miljoonaa Hybrid kiintolevyt

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/-TeS4b13LU8/:

unnamed

Seagate on juuri ilmoittanut, että he myivät 1 miljoonasosa Momentus XT hybridi solid-state/mechanical kovalevy, mielenkiintoinen kehityksen kiintolevyn valmistajan varsinkin kun nousu kalliin SSD-asemat. Nämä hybridi asemat ajaa 7200 RPM, lähes kaksi kertaa nopeammin kuin perinteisen mekaanisen asemia. Asemat sisältävät joitakin solid-state-muistia sekä täysin mekaaninen ajaa ja tarjota nopeita parannuksia alun perin hyvin pieniin kustannuksiin.


Hybrid Drive on mielenkiintoinen teknologian kehitys. Se on halvempaa kuin koko SSD mutta kiitos 4GB välimuistin voit lukea ja kirjoittaa asemaan - ainakin teoriassa - lähes yhtä nopeasti kuin pystyt kanssa SSD.


Olla selkeä, tämä ei ole mikään täysi SD-asemaan. Nopeus säästöt ovat lopulta vähentää riippuvuutta mekaaniset osat, mutta hinta - noin $ 99 500Gt malli - on melko hyvä 7200 rpm levy.











Nokia: N9 ei Coming to America

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/09/nokia-the-n9-isnt-coming-to-america/:


Jos olet kärsimättömästi odottaneet 23 syyskuu joten voit napata ikioma Nokia N9 Amerikassa, yhtiön ensimmäisen (ja viimeisen) MeeGo älypuhelin ei saa Shipping oman alueesi jälkeen kaikki. Olemme olleet kädenojennus Espoo viime viikkoina yrittää naulata Yhdysvaltain alus päivämäärä drop-dead gorgeous luurin, ja paljon meidän harmiksi, saimme melko masentavaa vastauksen:


"Kun erittäin myönteisen vastaanoton käynnistämiseen Nokia N9, tuote on nyt otetun maissa ympäri maailmaa. Tällä hetkellä emme joten se saatavilla Yhdysvalloissa. Nokia vie markkinoita markkina lähestymistapa tuotteita käyttöönoton, ja kukin maa tekee omat päätöksensä siitä, mitä tuotteita esitellä sarjalle. päätökset perustuvat arviointia nykyisten ja tulevien tuotteiden, jotka muodostavat Nokian laaja tuotevalikoima ja paras tapa, jolla käsitellä paikallisten markkinoiden mahdollisuuksia. "



Bummer. Lisäksi ihmiset haltuunsa Inquirer ruokittiin pelottavasti samoilla linjoilla koskevat toimituspäivän Britanniassa, jättäen meidät ihmettelemään missä tarkalleen tämä asia aikoo aloittaa. Riippumatta, olemme yhä teemme darndest saada Ahold yhden tarkastettavaksi, mutta se on tulossa sitäkin selvää, että se tuskin asian folks sijaitsevat Yhdysvalloissa A. Ja että, ystävät, on suuri häpeä.

Nokia: N9 ei Coming to America alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 elokuu 2011 10:30:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Cablevision n Optimaalinen App Hits 2.0 tuo kaapeli-tv streaming iPhone, iPod Touch

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/09/cablevisions-optimum-app-hits-2-0-brings-cable-tv-streaming-to/:


Cablevision otettiin merkittävä askel tulevaisuuteen jo huhtikuussa, kun siinä avattiin täyden kanava Uusimmat katseltavaksi tablet kanssa Optimaalinen iPadille , ja nyt on tuo että kokemusta muista iOS laitteisiin. Uusi App yksinkertaisesti vaati Optimaalinen, kulkee rinnalla alkuperäinen ja toimii iPhonen tai iPod koskettaa, tuo sama kiistanalainen kyky stream TV tai toistamaan video-demand - jos katsoja on vielä kotona. Että lieka teidän palvelun osoite vie suurimman hohdon ja mobiililaitteissa näytettäviksi, mutta emme väittää liikaa lisäämällä ylimääräisiä näyttöjä ilman lisämaksua. IPhone käynnistää milloin versino 2.0, jakamisen ominaisuuksia äskettäin päivitettyä iPad lukien kyky toimia kaukosäätimen kaapeli-ja aikataulu DVR tallennuksia etänä. Hit lähde linkkiä napata joko App iTunesista tai tutustu lehdistötiedotteen tauon jälkeen.

Jatka lukemista Cablevision n Optimi App Hits 2.0 tuo kaapeli-tv streaming iPhone, iPod Touch


Cablevision n Optimaalinen App Hits 2.0 tuo kaapeli-tv streaming iPhone, iPod Touch alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 elokuu 2011 10:52:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Optimaalinen iPhone / iPod Touch , Optimum iPadille | Lähetä | Kommentit

Panasonicin DY-PS10 Pocket Server toistaa musiikin iPhoneen, mahtuu taskuusi kuin mainostetaan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/09/panasonics-dy-ps10-pocket-server-streams-music-to-your-iphone/:


Miten saada kaikki viihde sisältöä haluat onto your iPhone? Jos asut Japanissa, on vapaa taskussa, ja ei haittaa kuoret pois ¥ 14800 ($ 191), Panasonic Pocket Server DY-PS10 pitäisi tepsiä. Luuri kokoinen laite voi lähettää sisältöä sen sisäänrakennettu SD-korttipaikka iPhoneen / iPod touch kautta langattoman yhteyden. Pocket Server pystyy käsittelemään H.264-tiedostoja, JPEG ja MP3, ja akun pitäisi antaa sinulle noin 10 tuntia toistoa. Laite tulee myyntiin 15 syyskuu Japanissa. Loput meistä puolestaan ​​on löydettävä muita asioita täytämme taskua.

Panasonicin DY-PS10 Pocket Server toistaa musiikin iPhoneen, mahtuu taskuun kuin mainostetaan alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 elokuu 2011 11:17:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Slashgear | lähde Panasonic | Lähetä | Kommentit

1,5 miljardia dollaria Star Trek Theme Park tulossa Jordan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/P1e3vJVqKAc/15-Billion-Star-Trek-Theme-Park-Coming-To-Jordan:

MikeChino kirjoittaa "King Abdullah Jordanian (joka oli kerran ylimääräisenä episodi Star Trek: Voyager) on antanut vihreää valoa 1500000000dollari Star Trek-teemapuisto, joka rohkeasti ottaa Jordaniassa, jossa ei Persianlahden valtio on mennyt ennen. Vaikka teemapuisto ei powered by Dilithium kristalleja, se hyödyntää vihreän teknologian jotta alentaa sen hiilijalanjälki - kaikki sen sähköstä tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä. " Vain muutama viikko sitten sheikki Hamad Bin Hamdan Al Ahyan vuoli nimen erämaassa niin se näkyi avaruudesta. Näyttää siltä, ​​Sci-fi on vihdoin tehnyt sen Lähi-idässä. En voi odottaa heille mahdollisuuden tutustua Firefly.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Teknologia syyttää auttaminen UK Mellakoijat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/C4XXws_0Q9k/Technology-Blamed-For-Helping-UK-Rioters:

Hugh Pickens kirjoittaa "WSJ raportoi, että seuraavat kolme yötä mellakoinnin ja ryöstelyn Lontoossa Blackberry Messaging-verkon ja sosiaalisen verkostoitumisen sivustot ovat syytetään poliisin, poliitikkojen ja muiden viestintäalan organisaatioiden auttamiseksi mellakoijia Lontoossa levittää sanaa seuraava hot spot. Se "salattu, erittäin turvallinen, turvallinen, nopea, halpa, ilmainen, helppo tapa tyytymättömien nuorten kaupunkilaisten levitä viestejä seuraavan tavoitteet," sanoo Mike Butcher, päätoimittaja TechCrunch Euroopassa ja digitaaliset neuvonantajana Lontoon pormestari. Mutta Ian Maude, analyytikko Enders Analysis, sanoi, että se on epäreilua syyttää teknologiaan. "Varmasti se on paljon helpompaa ihmiset voivat kommunikoida toistensa kanssa reaaliajassa joitakin näistä palveluista, mutta se on elämän tosiasia. He eivät ole hyviä tai paha itsessään, sen mihin tarkoituksiin ihmiset käyttävät niitä. " Metropolitan Police, joka tunnetaan nimellä Scotland Yard, sanovat seuranta sosiaalisen median sivustoja, kuten Twitter ja Facebook. Research In Motion Oy (RIMM), valmistaja Blackberry älypuhelimet, sanoo se on "sitoutunut viranomaisten kanssa auttaa mitenkään voimme. "" Nimetön lukija huomauttaa, että mellakoijia eivät ole ainoita käyttämällä teknologiaa. Lontoon poliisi on aloittanut lähettämistä kuvia Flikr ihmisiä he haluaisivat haastatella jälkeen mellakat viime päivinä.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Google-ryhmä jäseniään käyttämään kasvot tunnistaminen London Mellakoijat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Iykau62gSp0/:

riotsum_1965965b

Uusi Google-ryhmä nimeltä " London mellakoita kasvot "on ilmestynyt verkossa, vanavedessä mellakoihin rokkasi UK pääoman viikonlopun aikana. Konsernin tavoitteena on käyttää kasvojen tunnustamista teknologia tunnistaa ryöstäjiä, jotka näkyvät verkossa valokuvia.


Ryhmä näyttää harkitusti ottaen huomioon sen toimet, ketjut otsikoitu " Eettiset kysymykset "ja" Keeping Things Legal , "esimerkiksi. He ovat myös totesi, että "On tärkeää, käytämme vain laillisista lähteistä kuville."


Kuitenkin on olemassa suuri "kammottava" tekijä tämän sitoumuksen, too. Ajatus siitä, että ryhmä ihmisiä olisi tiiminä verkossa käyttää (väärin?) Kasvot teknologioita tällä tavalla, erityisesti muissa ammatillinen lainvalvonnan kanavia, tuntuu moderni ottamaan vigilante tyyli oikeudenmukaisuutta, jossa taskulamput ja vihainen kyläläiset ovat kääntyneet osaksi API ja algoritmeja.


Yhdessä uudempi kierre alkoi juuri tänä aamuna, commenter tarjoaa apuaan rakentamisessa työkalun avulla Face.API , jotka voisivat auttaa tunnistamaan ihmisiä lähettämiä kuvia Facebook, Flickr ja Twitter. Puhutaan jopa käyttää Facebook Kaavio API ja Twitter API yhdessä Face.com auttajaa paremmin tunnistaa rikollisia.


Vaikka selvästi, meillä ei ole mitään rikollisia vastaan ​​on saatava oikeuden eteen, ei vielä voi olla joitakin huolenaiheita mukana tämän tyyppinen online käyttäytymistä. Kuten väitti täällä Hacker News , tämä menetelmä voisi syyllistää ihmisiä, jotka eivät olleet osallistuneet, mutta olivat sivullisia, tai yksinkertaisesti yrittää saada kotiin. Onko heidän toimintansa tässä ovat laillisia, vai ei liity julkisia kuvia, kysymys on - haluamme crowdsource oikeudenmukaisuuteen?











Toshiba Tiedotteet Glasses-3D Laptop paljon Iloa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8W8p34V9bT8/:

Qosmio_F755_3D

Qosmio F755 3D kannettava on nyt saatavilla niille, jotka haluavat elää 2D maailmassa, mutta - ja vain satunnaisesti - ehkä myös halua nähdä asioita 3D. Kannettava käyttää "15.6 tuuman Full HD TruBrite ®-näyttö, aktiivinen linssinsuojus" näyttämään sekä 2D-ja 3D-kuvat (näyte kuvassa ei voi edustaa todellista näyttöä, tulokset voivat vaihdella, ota yhteys lääkäriin ennen pelaamista 3D-pelejä, 3D-pelaamiseen voi aiheuttaa päänsärkyä, pahoinvointia, tunne, että 3D on BS, lantio, vahingossa teidän vihkisormus, tanssi, Gary Oldman tauti, surkastunut häntä kasvu).


Kannettava toimii Intel Core i7-prosessori ja NVIDIA GeForce 540M ja mahdollistaa HD-videon ja Blu-Ray toisto.


Laptop alkaa 1700 dollari, kun se on käytettävissä elokuun puolivälissä. Klikkaa läpi koko lehdistötiedote.


Tuote sivu



Toshiba ojia lasit Ilmoitus Maailman ensimmäinen Glasses-3D Laptop


Qosmio F755 3D vahtimestari Uusi tapa kokea 3D Entertainment: ensin Laptop samanaikaisesti esittää 2D ja lasit Ilmainen 3D-sisältöä yhdessä näytössä


IRVINE, Kalifornia - (BUSINESS WIRE)-Toshiban Digital Products Division (DPD), jako Toshiba America Information Systems, Inc., ilmoitti tänään USA hinnoittelu ja saatavuuden Qosmio ® F755 3D kannettava tietokone, maailman ensimmäinen kannettava tietokone pystyy näyttämään lasit ilman 3D-ja 2D-sisällön samalla yhdellä screen1. Alku elokuun puolivälissä, 3D-viihteen ystäville on mahdollisuus "ojaan lasit" ja nauttia uusimmasta 3D-sisältöä ja katsella mukavuuksista palkkio, korkean suorituskyvyn laptop.


"Qosmio F755 3D kannettava tietokone ei ole vain läpimurto mobiiliviihteen, mutta hyvä esimerkki Toshiba jatkuvaa pyrkimystä kääntää teknologian innovaatioihin todelliseksi, käyttökelpoisiksi tuotteiksi"

"Qosmio F755 3D kannettava tietokone ei ole vain läpimurto mobiiliviihteen, mutta hyvä esimerkki Toshiba jatkuvaa pyrkimystä kääntää teknologian innovaatioihin todelliseksi, käyttökelpoisia tuotteita", sanoo Carl Pinto, varatoimitusjohtaja tuotekehityksen, Toshiba America Information Systems, Inc . Digital Products Division. "Olemme innoissamme voidessamme tuoda tämän huipputeknologian kuluttajille, koska siellä oikeastaan ​​mitään, kuten se. Ainutlaatuisia ominaisuuksia kannettavan tietokoneen 3D näyttö tekevät nauttia 3D-sisältöä kätevästi ja vaivatonta. Se on kuin mitään olet koskaan nähnyt ennen. "


Läpimurto Consumer 3D-teknologiaa


Saavuttamiseksi 3D näkökulmasta ilman tukea erityisen lasit, uusi Qosmio F755 3D laptop käyttää viimeisintä Auto-stereoskooppisen näyttötekniikka. Varustettu loistava 15,6 tuuman Full HD TruBrite ®-näyttö, jossa aktiivinen linssinsuojus teknologia, kaksinkertainen parallaksi kuvanäytön se pystyy kahdet kuvia samaan aikaan, jakamalla ne välillä vasemmalle ja oikealle silmälle luoda 3D vaikutus. Toshiban intuitiivinen kasvontunnistustekniikka sitten peliin kannettavan tietokoneen sisäänrakennettu web-kamera edelleen täydellinen projektio kuvan reagoimalla liike ja asema katsoja, joka tuottaa laaja katselu vyöhykkeeltä, josta tarkastella 3D-sisältöä. Lopputuloksena kuluttajille on mahdollisuus katsella ja nauttia aito 3D - mitään laseja tarvita.


2D tai 3D? Valinta on sinun


Qosmio F755 3D kannettava tarjoaa jopa kaksi näyttöä yhteen, jolloin käyttäjällä on vapaus katsella sisältöä 2D-tai 3D - tai molempia samanaikaisesti. Koska vain kannettava lajissaan tarjota reaaliajassa 2D-ja 3D-sisältöä yhdelle näytölle, se tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden katsella 3D sisältöä koko näytön tai tiivistyvät sitä pienempi ikkuna, pr



Nielsen ostaa Markkinointi Analytics Oy

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5zHDXBHb-Fc/:

nielsen-logo

Nykyään Nielsen ilmoitti se hankkimalla Marketing Analytics, Inc., johtava analytiikan ja Tarkempi suunnittelu ohjelmisto. Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä 52 työntekijää, jotka kaikki liittyvät Nielsen joukkue. Kauppaan kuuluu myös hankinta Muu omaisuus, mukaan lukien ohjelmistot ja käynnissä asiakasprojekteja.


Hankinnan tavoitteena on mahdollistaa Nielsen paremmin tarjoavat markkinoijille kulutustavaroiden kanssa "täydellisin ja ajantasainen kuva vaikutuksista median ja markkinoinnin", yhtiö sanoo julkaisu . Tämä olisi selvä etu kehitettäessä markkinointi suunnitelmat eri kanavilla, kuten online-ja offline-mainoksia, myymälä-kampanjat ja kuluttajien tarjouksia.


"Nopeasti liikkuvien kulutustavaroiden markkinoijat edellyttävät kehittynyttä, reaaliaikainen, ennakoivaa analyyttinen näkemys", sanoi John Lewis, toimitusjohtaja, kuluttaja Pohjois-Amerikassa, Nielsen. "Yhdistämällä Nielsenin globaali Marketing Analytics asiantuntemus ja kehittynyt mallintaminen ja skenaarioiden suunnittelu sovelluksia, voimme ajaa arvonnousua globaalia asiakkaita, jotka etsivät optimaalista markkinointi sekoitetaan ja menotaso maksimoida myyntiä."


Markkinointi Analytics on perustettu vuonna 1991, jonka pääkonttori sijaitsee Evanston, Illinoisissa Se on perinteisesti auttanut yritykset mittaavat niiden markkinoinnin suunnitelmia "vaikutus yhdistämällä syvä mallinnus perehtynyttä ohjelmistoja.


Käyttöehdot käsitellä ei julkistettu.














Yritys:

NIELSEN


IPO:

26/1/2011, NLSN



Nielsen on mittaritutkimus yritys, joka seuraa tv, internet ja radio käyttöä maailmanlaajuisesti.






Lue lisää








iOS 5 beta 5 lopulta saa sen Jailbreak, ratsastaa kotiin gangsteri limusiiniin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/09/ios-5-beta-5-finally-gets-its-jailbreak-rides-home-in-a-gangste/:


NUMERO cinque kesti paljon kauemmin crack kuin edellinen demot . Ovatko Dev-Team kaverit alkaa kamppailla, tai ovatko ne vain ulos nauttimaan auringosta? Joko niin, se on edelleen kytkettynä vain ja se ei toimi iPad 2, mutta se pahus paljon paremmin kuin harjoituksen pihalla. Jailbreak App kehittäjät voivat saada kiireinen redsn0w 0.9.8b5 kautta lähde linkkiä.



[Kiitos, Jeff ja Kyle]

iOS 5 beta 5 lopulta saa sen Jailbreak, ratsastaa kotiin gangsteri limusiiniin alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 elokuu 2011 09:22:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Redmond Pie | lähde iPhone Dev-Team | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelimen 170 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme muutamia uutuuksista Suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa Nokia C5-03 Nokia vanhempi veli C5, mobiili, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaali kevyt (painaa vain 90 grammaa), joka täydentää sen edeltäjä, joissa on kosketusnäyttö ja joitakin muita caracterísitcas jotka tekevät hänestä erittäin täydellinen älypuhelin markkinahintaan tarjotaan, 170 euroa.



Paitsi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 ominaisuudet 5 megapikselin kamera, jonka avulla video, radio ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 on 40 megatavua sisäistä, jotka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortin, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka oli tiedossa vasta nyt Symbian S60. Laitteen valikossa on hyvä kokoelma kuvakkeet tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voit ostaa musiikkia tai mobiilisovelluksia Nokia. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näytön kaikkien Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokia C5-03 kun me keskustelimme saat 170 euroa.


Delkin n CF-kortit käsitellä kaikissa sääolosuhteissa, joten lopeta Yo 'Jibber Jabber

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/09/delkins-cf-cards-handle-all-weathers-so-quit-yo-jibber-jabber/:


Delkin hymähtää at nynnyjä, jotka istuvat koko päivän keskustella onko se pahempaa olla liian kuuma tai liian kylmä. Sen uusi 32GB ja 64GB karu CompactFlash -kortteja innolla molempia ääripäitä, joiden väitetään käyttölämpötila on -40-85 astetta. He toteuttaa tämän Karttaen halvempi multi-level cell suunnittelu nyyhky mainstream kortit hyväksi single-level soluja, jotka kestävät jopa kaksi miljoonaa jaksoa ja max ulos 105MB / s lukee ja 95MB / s kirjoittaa. Emme kiinni mitään muuta meidän SnoMote . Täydellinen yksityiskohtia PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista Delkin n CF-kortteja käsitellä kaikissa sääolosuhteissa, joten lopeta Yo 'Jibber Jabber


Delkin n CF-kortit käsitellä kaikissa sääolosuhteissa, joten lopeta yo "Jibber Jabber alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 elokuu 2011 09:47:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

ASUS Eee Pad Transformer seisomaan ja adapterit pinta on Amazon Saksa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/09/asus-eee-pad-transformer-stand-and-adapters-surface-on-amazon-ge/:


Meillä tuntuu, jos aiot ostaa Eee Pad Transformer , voit yhtä hyvin keväänä 150 dollaria telakointiasema - Tiedätkö, mikä tekee tablet niin huomionarvoista. Ja meidän ei tarvitse muistuttaa teitä siitä sattuu olemaan vankka arvolupaus: telakka tuo ei vain täysi näppäimistö, mutta kaksi USB-porttia, SD-kortinlukija, ja jopa seitsemän tuntia akku kestää pidempään. Siellä on joitakin ihmisiä tyytyä liuskekivi, mutta koska ASUS on liikkuva pois trio lisävarusteita, jotka tarjoavat paloja telakointiaseman toimivuutta. Pään yli, Amazon Saksaan ja löydät yksittäiset USB ja SD adapterit € 19 ($ 27) pop. Ja vaikka se ei ole lueteltu kanssa sovittimet, NetbookNews myös huomasi € 29 Euro (41 dollaria) seisot USB-portti, SD-korttipaikka, ja kuulokeliitäntä. Ennen kuin saat liian innoissaan kuitenkin Amazon sanoo sovittimet aluksen yksi-kolmekuukausi lähtien, joka jättää sinulle melko vähän aikaa säästää koko näppäimistön telakka. Vain sanomalla, folks.


ASUS Eee Pad Transformer seisomaan ja adapterit pinta on Amazon Saksa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 elokuu 2011 10:09:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink NetbookNews | lähde Amazon Saksa | Lähetä | Kommentit