tirsdag den 9. august 2011

GROU.PS voit luoda omia yksityisiä Facebook

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1hgJVbP5nKM/:

grou_ps-logo-2011

Sosiaalinen groupware alustan GROU.PS on juuri ottanut käyttöön useita uusia ominaisuuksia, merkittävin joista on Facebook malli nimeltään "theBook", jonka avulla voit luoda oman yksityisen verkon kanssa näyttää ja tuntuu samalta kuin Facebook.


Mukaan GROU.PS perustaja Emre Sokullu, käyttö mallia on jo lisännyt sitoutumista hinnat ryhmien sisällä yli 50%.


Mallipohjan lisäksi innostui yksi yhtiön yksityisten konsernien, Lagbook , joka käyttää samankaltaista mallia ja luo Afrikkalainen sosiaalisen verkostoitumisen sivusto. Ryhmä kasvoi 35000 jäsentä vain kuusi kuukautta, Sokullu sanoi käyttöönoton jälkeen tämä malli.



Tulee "sosiaalinen" malleja matkalla tulevaisuudessa, täydentää Facebook malli. Kuitenkin tuleva malleja on omaperäisempi, myöntää Sokullu.


Anteeksi, mutta onko se laillista?


Tietenkin ensimmäinen kysymys, kun näen tämän uuden "theBook" malli oli noin tekijänoikeuskysymyksiä. Loppujen lopuksi ei ole, että Facebook suunnittelussa?


Sokullu sanoi, ettei usko, että olisi ongelma. Zuckerberg on ystävä , hän vitsaili. Rehellisesti sanoen, hän uskoo, että Facebook suunnittelu on niin arjen nyt on syytä harkita julkisia. Emme ole niin varma Facebook sopii.


Mutta jos on ongelma, Sokulla sanoi hän vetää sitä.


Hmm, kopiointi Facebook ... kuulostaa tapa saada joitakin helppoja paina. Oho!


White Label Mobile App


GROU.PS myös juuri käynnistänyt mobiilisovellus generaattori käyttöön sen yli 200000 sosiaalisen verkoston luojia. Mobile Platform on saatavilla niille yhtiön $ 29.95/month Platinum suunnitelma.


App, joka on kuin valkoinen-merkittyä Beluga tai GroupMe , antaa jäsenille postitse tilapäivityksiä, chat, jakaa valokuvia, tarkista sisään paikoissa, kuka on lähellä ja enemmän. Jäsenet voivat myös kirjautua sisään käyttämällä Facebook-helppo käyttää.


Tulevassa versiossa tulee lisätä tukea tapahtumia ja push-ilmoituksia.


Nyt white label-vaihtoehto on saatavilla Android ja BlackBerry vain. IPhone / iPad on merkkituotteita "GROU.PS" sijaan.


GROU.PS on tehty useita muutoksia viime kuukausina. Viime syksynä se osti Flux Networks , joka kulkee yhteiskunnallinen hanke , selkäranka monia merkkejä "sosiaalinen alustoille kuten MTV, Comedy Central, Daily Show, Atom ja TeenNick. Se myös repositioned itsensä SaaS liiketoiminnan ja esitteli premium-hinnoittelun suunnitelmia.


Yhtiö tukemana Golden Horn Ventures, nyt yli 9 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää maailmanlaajuisesti ja yli 5 miljoonaa kuukausittaista yksilöllistä. Se myös juuri valmistunut julkistamattoman kierroksen rahoitusta.


Voit oppia lisää GROU.PS täältä .







Ingen kommentarer:

Send en kommentar