tirsdag den 9. august 2011

30-vuotias Publishing Software Maker Quark osti pääomasijoittaja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vzeu4KWtf48/:

quark

Yksityisomistuksessa Quark , joka kehittää julkaisemalla ohjelmistoja ammatillista suunnittelijat ja yritykset tunnetaan parhaiten QuarkXPress (QXP) taitto-pelipohjaeditoriin, on myyty Platinum Equity , pääomasijoitusyhtiö, joka on erikoistunut yrityskaupoissa.


Taloudelliset ehdot liiketoimen ei julkistettu. Brian Wall, partneri Platinum Equity, joka johti joukkueen jatkaa ostaa, sanoo PE yritys on jo käyntiin prosessi keskittyy vaihtamassa Quark uudelle omistajalle.


Perustuu Denverissä, Coloradossa, Quark on joukko sovelluksia, joiden avulla luominen, hallinta, julkaiseminen, ja sisällön kautta eri tiedotusvälineissä kuten print, sähköposti, web, sosiaalinen media, sekä e-lukijoita, tablets ja mobiililaitteisiin.


Yhtiö on perustettu nimellä "Quark Engineering" vuonna 1981. Quark omistivat aikaisemmin Ebrahimi perhe, joka osti sen perustaja Tim Gill vuonna 2000.


Platinum Equity perustettiin vuonna 1995 miljardööri (ja Detroit Pistons omistaja) Tom Gores, ja on sen jälkeen tehnyt yli 115 yritysostoja. Los Angeles yritys omistaa yrityksiä, kuten San Diego unionin Tribune, US Robotics, Vanguard Networks, kangas Systems ja MegaPath.














Yritys:

Kvarkki


Perustamispäivä:

1981



Quark perustettiin Denverissä, Coloradossa vuonna 1981. Nimetty atomia hiukkanen ehdotetaan rakennuspalikka kaikkien asia, tavoitteena oli luoda ohjelmisto, joka ...






Lue lisää








Ingen kommentarer:

Send en kommentar