tirsdag den 9. august 2011

CapLinked Partners Microsoftin kanssa Ohjeet BizSpark startups Raise Cash

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7Eo9U_mErDg/:

CapLinked | The Future of Private Investment

CapLinked, LinkedIn-täyttää-Salesforce yksityisten investointien, on laskeutunut merkittävän kaupan tänään, auttaa Microsoft BizSpark startup nostaa käteistä kautta uusi pääomanhankinnan työkalu. Kuten olemme kirjoitettu aikaisemmin , CapLinked käynnistetty, jotta yrittäjät voivat hankkia pääomaa ja myydä tai ostaa omaisuutta, hallita ja yhteystiedot sijoittajien mahdollisuuksia keskittää asiakirja virtaus turvallinen alusta ja ole yhteydessä uusia sijoittajia, neuvonantajia ja yritykset. Sijoittajat voivat käyttää CapLinked hallita käsittelee, rakentaa julkisia profiileja hyödyntää LinkedIn kontakteja ja olla yhteydessä lupaavia startups.


Startup kirjoilla Microsoft BizSpark ohjelmassa on yksinoikeus käyttää uutta ominaisuutta Deal Rocket, jonka avulla niitä tekemään "käsitellä room" kymmeniä Angel ryhmien ja alkuvaiheen pääomasijoitusrahastoihin ympäri maata.


Näin Deal Rocket toimii. Yritykset voivat luoda turvallisen, virus käsitellä huoneet CapLinked hallita pääoman korotus tai omaisuuden myynti. Käsittelee voi sitten jakaa mahdollisille sijoittajille ja neuvonantajia, jotka voivat sitten kutsua muiden katsella paljon. Ja yritykset voivat jättää paljon yli 100 Angel ryhmien ja pääomasijoittajat valmiiksi kootaan Deal Rocket tarkistettavaksi.


Kuten ehkä tiedätte, BizSpark on Microsoft käynnistyksen kiihdytin ohjelma , joka tarjoaa aloitteleva yritykselle varoja esimerkiksi käyttää Microsoftin ohjelmistojen kehitystyökaluja, ilmaiseksi tai alennettuun ohjelmistoja tai pilvi palvelut sekä pääsy ohjelmiston jättiläinen laaja yhteistyöverkosto ja jopa markkinointi näkyvyys, koska ne voivat antaa heille.


Tausta, CapLinked perustettiin entisen PayPal markkinointi Exec Eric Jackson ja rahoittanut useiden tunnettujen jäsenten PayPal mafia. Jackson kertoo yli 55000 yksilöitä ja 6000 yritykset käyttävät tällä hetkellä sivuston hallita yksityiset investoivat prosessia ja jakaa 5000000000 dollaria arvoinen käsittelee.


Nyt Deal Rocket on käytettävissä vain vain BizSpark startups, ja pian saatavilla muille CapLinked käyttäjille tulevaisuudessa. Se oikeastaan ​​aika merkittävä juttu CapLinked huomioon, että on olemassa yli 45000 startup vuonna CapLinked ohjelmassa. Ja kun Microsoftin kumppani ei shabby myöskään.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar