tirsdag den 9. august 2011

Cablevision n Optimaalinen App Hits 2.0 tuo kaapeli-tv streaming iPhone, iPod Touch

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/09/cablevisions-optimum-app-hits-2-0-brings-cable-tv-streaming-to/:


Cablevision otettiin merkittävä askel tulevaisuuteen jo huhtikuussa, kun siinä avattiin täyden kanava Uusimmat katseltavaksi tablet kanssa Optimaalinen iPadille , ja nyt on tuo että kokemusta muista iOS laitteisiin. Uusi App yksinkertaisesti vaati Optimaalinen, kulkee rinnalla alkuperäinen ja toimii iPhonen tai iPod koskettaa, tuo sama kiistanalainen kyky stream TV tai toistamaan video-demand - jos katsoja on vielä kotona. Että lieka teidän palvelun osoite vie suurimman hohdon ja mobiililaitteissa näytettäviksi, mutta emme väittää liikaa lisäämällä ylimääräisiä näyttöjä ilman lisämaksua. IPhone käynnistää milloin versino 2.0, jakamisen ominaisuuksia äskettäin päivitettyä iPad lukien kyky toimia kaukosäätimen kaapeli-ja aikataulu DVR tallennuksia etänä. Hit lähde linkkiä napata joko App iTunesista tai tutustu lehdistötiedotteen tauon jälkeen.

Jatka lukemista Cablevision n Optimi App Hits 2.0 tuo kaapeli-tv streaming iPhone, iPod Touch


Cablevision n Optimaalinen App Hits 2.0 tuo kaapeli-tv streaming iPhone, iPod Touch alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 elokuu 2011 10:52:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Optimaalinen iPhone / iPod Touch , Optimum iPadille | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar