tirsdag den 9. august 2011

Barnes & Noble tarjoaa takaisin kouluun Nook käsitellä, tuo lisää lukemistoon

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/09/barnes-and-noble-offers-back-to-school-nook-deal-adds-more-to-you/:


Ajatellut saada e-lukija , ennen kuin pää takaisin kouluun tänä syksynä? Barnes & Noble varmasti toivoo niin, ja sulostuttaa käsitellä se tarjoaa 12 ilmaista klassikoita sekä opinto-oppaista ja apps jos olet rekisteröinyt juuri unboxed Nook ennen 31 lokakuu. Aivan oikein folks, yli 100 dollaria arvoinen e-kirjoja voi olla sinun kanssa ostaa uuden Nook, Nook väri tai jopa ensimmäisen painoksen Nook . Vaikka on sanottava, että suurin osa saatavilla otsikot ovat pois tekijänoikeuden ja niin on jo saatavissa tekijänoikeus-free download muualla (Etsimme sinua, Gutenberg.org), voit ainakin valita tusina Spark Notes on aikaa vievää lukee kuten sodasta ja rauhasta. Joten jos etsit taukoa kaikesta, Organic Chemistry hölynpölyä, voit kuroa umpeen Tale of Two Cities omalla vapaa-ajallaan.

Barnes & Noble tarjoaa takaisin kouluun Nook käsitellä, tuo lisää lukemistoon alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 elokuu 2011 05:18:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Barnes & Noble | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar