tirsdag den 9. august 2011

AT & T Hits este T-Mobile, Qualcomm Spectrum Yrityskaupat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Dj1T-DjD2LU/:

cell_tower

FCC on juuri ilmoittanut Good Ol 'Big Blue että sen ehdotettuja hankintoja, T-Mobile ja Qualcomm : n 700MHz kirjo arvioidaan yhdessä, eikä erillisinä taloustoimia. Tämä ei todellakaan olla iso juttu, paitsi että AT & T voi olla kärjekäs pois enemmän kuin se voi pureskella. Tarkastelemalla kahden ehdotettuihin hankintoihin yhdessä, FCC pakottaa AT & T perustella massiivisia ostoja taajuuksia.


Kirjeessään sekä AT & T ja Qualcomm, FCC kirjoittaa: "Komission jatkuva tarkastelu on vahvistanut, että ehdotetut toimet herättävät useita liittyviä kysymyksiä, mukaan lukien mutta ei rajoittuen, kysymyksiä AT & T: n yhdistäminen taajuuksien kaikkialla maassa, erityisesti päällekkäisyyksiä. Tämän seurauksena olemme tulokseen, että paras tapa selvittää jompikumpi tai molemmat suunnitellut transaktiot palvelevat yleistä etua on tarkasteltava niitä koordinoidusti tällä hetkellä. "


No, AT & T saa olla liian iloinen kuullessani, että, mutta olemme iloisia FCC aikoo edetä varovaisesti. Hankinta näiden yritysten kirjo on koordinoidusti AT & T. Se ei ole sanoa, että AT & T on pahoja nero juonen ruuvi meitä ottamalla maailmasta yksi spektrin hankinta kerrallaan, mutta nämä hankinnat voivat vahingossa häiritä innovaatio, nostaa hintoja, ja parvi muita kohtalokkain seurauksin.


Sitten taas, yritysostot voisi vain johtaa minun AT & T iPhone saamassa palvelua muutosta.














Yritys:

T-MOBILE


IPO:

DT



T-Mobile on mobiili puhelin operaattori pääkonttori sijaitsee Bonnissa, Saksassa. Se on tytäryhtiö Deutsche Telekom. T-Mobile on 101 miljoonaa tilaajaa tekee siitä maailman kuudenneksi suurin mobiili ...






Lue lisää









Ingen kommentarer:

Send en kommentar