tirsdag den 9. august 2011

Apple julkaisee työkalu luoda ulkopuolinen Lion elpyminen asemat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/I6-C0xQ1n8o/apple-releases-tool-to-create-external-lion-recovery-drives.ars:


Mitä teet, jos olet ostanut Lion vuodesta Mac App Storesta, ei ole asennuslevyä tai USB-muistitikulta, ja yhtäkkiä edessä kovalevy katastrofi? Sijasta kerjäämässä Applen ikioman Lion elpyminen ajaa , voit nyt ajaa Applen Lion Recovery Disk Assistant. Työkalu, julkaistiin maanantaina, avulla käyttäjät voivat luoda Lion elpyminen osio ulkoisen aseman, jos kiintolevy kaatuu.


Lion-asennettu mistä tahansa lähteestä, luo automaattisesti oman elpyminen osioon ajaa, jos koko käyttöjärjestelmä luhistumisen. Kun käynnistetään, se on mahdollista käyttää Levytyökalu käynnistää Safari, asenna Lion, tai palauttaa Time Machine. Mutta jos ajaa itse päätyy menossa huono, käyttäjät eivät voi käyttää sisäänrakennettua osion, jotta voisivat hoitaa kyseisiä tehtäviä; ilman fyysistä mediaa, käynnistettäessä rompulta ei ole enää mahdollista. (Kuten Macworld , uusi MacBook Air ja Mac mini voi käynnistää jopa ilman apua ulkoinen Lion elpyminen ajaa, mutta vanhemmat Macit voivat olla.)


Applen uusi työkalu tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan. Käyttäjillä on oltava olemassa Palautusosio ennen luomalla yksi ulkoisen aseman. He voivat sitten ajaa avustaja luomiseksi palautusosion joko kiintolevylle tai USB-asema, niin kauan kuin se on 1 Gt tilaa. On varoitus, vaikka: mukaan Applen Knowledge Base-artikkelissa , koneiden mukana toimitetut lion voi vain käynnistää elpyminen ajaa luomia samalla tietokoneella, niin ei luoda elpyminen ajomatkan päässä uusi MacBook Air for ystäväsi vanhemmat MacBook Pro. Mutta jos tietokone kyseessä oli päivittänyt Snow Leopard Lion, se voi käyttää elpyminen asemat luomia muut koneet sen lajia.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar