tirsdag den 9. august 2011

Google-ryhmä jäseniään käyttämään kasvot tunnistaminen London Mellakoijat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Iykau62gSp0/:

riotsum_1965965b

Uusi Google-ryhmä nimeltä " London mellakoita kasvot "on ilmestynyt verkossa, vanavedessä mellakoihin rokkasi UK pääoman viikonlopun aikana. Konsernin tavoitteena on käyttää kasvojen tunnustamista teknologia tunnistaa ryöstäjiä, jotka näkyvät verkossa valokuvia.


Ryhmä näyttää harkitusti ottaen huomioon sen toimet, ketjut otsikoitu " Eettiset kysymykset "ja" Keeping Things Legal , "esimerkiksi. He ovat myös totesi, että "On tärkeää, käytämme vain laillisista lähteistä kuville."


Kuitenkin on olemassa suuri "kammottava" tekijä tämän sitoumuksen, too. Ajatus siitä, että ryhmä ihmisiä olisi tiiminä verkossa käyttää (väärin?) Kasvot teknologioita tällä tavalla, erityisesti muissa ammatillinen lainvalvonnan kanavia, tuntuu moderni ottamaan vigilante tyyli oikeudenmukaisuutta, jossa taskulamput ja vihainen kyläläiset ovat kääntyneet osaksi API ja algoritmeja.


Yhdessä uudempi kierre alkoi juuri tänä aamuna, commenter tarjoaa apuaan rakentamisessa työkalun avulla Face.API , jotka voisivat auttaa tunnistamaan ihmisiä lähettämiä kuvia Facebook, Flickr ja Twitter. Puhutaan jopa käyttää Facebook Kaavio API ja Twitter API yhdessä Face.com auttajaa paremmin tunnistaa rikollisia.


Vaikka selvästi, meillä ei ole mitään rikollisia vastaan ​​on saatava oikeuden eteen, ei vielä voi olla joitakin huolenaiheita mukana tämän tyyppinen online käyttäytymistä. Kuten väitti täällä Hacker News , tämä menetelmä voisi syyllistää ihmisiä, jotka eivät olleet osallistuneet, mutta olivat sivullisia, tai yksinkertaisesti yrittää saada kotiin. Onko heidän toimintansa tässä ovat laillisia, vai ei liity julkisia kuvia, kysymys on - haluamme crowdsource oikeudenmukaisuuteen?











Ingen kommentarer:

Send en kommentar