tirsdag den 9. august 2011

Microsoft Touch Mouse ottamaan keskus vaiheessa Uistin Student Innovation Contest

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/09/microsoft-touch-mouse-to-take-center-stage-at-uist-student-innov/:


Se elokuussa, ja että voi tarkoittaa vain kolme asiaa: lomat, takaisin kouluun ostos, ja toinen Uistin Student Innovation Contest . Kun keskipisteenä on tänä vuonna Microsoftin Touch Mouse - multitouch ele-pohjainen perifeerinen että ensin näki aiemmin tänä vuonna. Uistin osanottajaa on keksiä jäähtyä uudet tavat toimia vuorovaikutuksessa hiirellä, ja voittaja innovaattori saa 1500 dollaria, ja 500 dollaria menee runner-up (Trophyt ovat ilmeisesti mukana, samoin). Kaikki kilpailutyöt ovat demoed on 17 lokakuu Santa Barbara, ja voittajat julkistetaan seuraavana päivänä. Hit lähde linkkiä rekisteröintiä, tai purista ohi taukoa video Uistin tuoli Kayur Patel sekä leike Touch Mouse.

Jatka lukemista Microsoft Touch Mouse ottamaan keskus vaiheessa Uistin Student Innovation Contest


Microsoft Touch Mouse ottamaan keskus vaiheessa Uistin Student Innovation Contest alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 elokuu 2011 07:57:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Uistin 2011 , Microsoft | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar