fredag den 9. september 2011

Adobe julkisti uusia ohjelmistotyökaluja, lisää iOS-yhteensopiva streaming video-vaihtoehto

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/09/adobe-unveils-new-software-tools-adds-ios-compatible-streaming/:

Adobe Kansainvälisessä Broadcasters yleissopimuksen (IBC) Amsterdamissa eilen Adobe julkisti liuta uusia ohjelmistoratkaisuja, kuten Adobe Pass, Flash Access 3.0 ja Flash Media Server 4.5. Pass mahdollistaa kaapelioperaattorit ja muut sisällöntuottajat tarjota streaming TV useista lähteistä kautta single sign-on ratkaisu, kun Access on sisällön suojaa alustan, joka voi nyt tarjota streaming video mobiililaitteisiin. Mutta se on Media Server 4.5, joka on ollut keräämään eniten huomiota lehdistössä, kiitos tukensa hahmottaminen. Nyt ei riemuita, etkä silti voi itse käyttää Flash iPhone. Mutta uusin ohjelmistoversio tarjoaa mahdollisuuden lähettää kuvaa käyttäen Applen HTTP Live Streaming-muodossa. Joten, vielä ei Kongregate iPhone-käyttäjille, mutta kumppanit kuten MediaPlatform voi nyt laittaa elää verkkolähetyksiä iPadillasi. Tutustu PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista Adobe julkistaa uusia ohjelmistotyökaluja, lisää iOS-yhteensopiva streaming video-vaihtoehto


Adobe julkisti uusia ohjelmistotyökaluja, lisää iOS-yhteensopiva streaming video vaihtoehto alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 syyskuu 2011 16:43:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Apple Lopuksi Poistaa DigiNotar CERT Safarissa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/z6HZ-fCpM54/Apple-Finally-Removes-DigiNotar-Certs-In-Safari:

Trailrunner7 kirjoittaa "Apple on viimein julkaissut korjaus todistus luottamuksesta kysymys aiheuttama isku DigiNotar, yli viikon kuluttua todistusväärennösten tunnistettiin ja muut selaintoimittajat muutti peruuttaa luottamusta niihin. Vaikka Microsoft, Mozilla ja Google oli kommunikoi käyttäjiä asiasta ja työntää uusia versioita ja päivityksiä poistaa vaarantunut varmentajat selaimella, Apple oli äiti noin hyökkäyksen ja ei ollut antanut mitään viitteitä siitä, kun se voisi antaa päivitys Safari. Perjantaina Yhtiö julkisti Security Advisory Mac OS X-käyttäjille, sanoi että se oli poistamalla DigiNotar n varmenteet luottaa luettelosta. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Uusi lainsäädäntö rankaisi virheellinen käsittely Private Data

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i4BS2STqIAU/New-Legislation-Would-Punish-Mishandling-of-Private-Data:

Nimetön lukija kirjoittaa "Bill esitteli torstaina senaattori Richard Blumenthal (D-CT) säätelisi käsittely kuluttajien yksityisten tietojen ja rankaisemaan yrityksiä, jotka ruuvaa se ylös (esim. Sony)." Nämä säännöt vaatisi yrityksiä noudattamaan erityisiä varastointi ohjeita ja varmistaa, että henkilökohtaiset tiedot on tallennettu ja suojattu asianmukaisesti. Yritykset, jotka eivät noudata näitä turvallisuutta koskevia suuntaviivoja voitaisiin soveltaa jäykkä sakkoja. " Blumenthal kertoi NY Times, "tavoite Ehdotetun lain on lähinnä pitää vastuussa yritykset ja yhteisöt, jotka tallentaa henkilökohtaisia ​​tietoja ja henkilötietoja ja estämään tietoturvaloukkauksista. Katsoessasi ohi tietoturvaloukkauksista, olen hämmästynyt, kuinka monta ovat ehkäistävissä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Lakkautetun satelliitin putoavat taivaalta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aVjI_prSwdI/Defunct-Satellite-To-Fall-From-the-Sky:

Etusivu ensikertalainen EmLomBeeNo lähettää sanan 6,5 tonnin satelliitin antaa piakkoin nopea ja tulinen palaavat Maahan. Vuodesta Space.com: "valtava yläilmakehän tutkimus Satellite (UARS) odotetaan palata Maan ilmakehään hallitsemattomasti syksyllä syyskuun lopussa tai lokakuun alussa. Suuri osa avaruusaluksen odotetaan polttaa aikana paluuta, mutta joitakin kappaletta odotetaan tekevän sen ehjänä maahan, NASA virkamiesten sanoi. Yhdysvaltain avaruusjärjestö aikoo toteuttaa toimenpiteitä, joilla tiedotetaan yleisölle kappaletta avaruusaluksen, joiden odotetaan hengissä paluuta. " Mukaan NASA lehdistötilaisuudessa tänään, sinulla on 1-in-21000000000000 mahdollisuudet tulla osui pudotessaan roskat. Kuka onneani?


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Onko tämä loppu Righthaven?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZrFEHCZoNkM/Is-This-the-End-of-Righthaven:

Uusi submitter Serpents kirjoittaa "uusi johto MediaNews Group (omistaja Denver Post) päätti purkaa sopimuksensa Righthaven. Toistaiseksi surullisen Copyright peikko on menettänyt kaiken rikkomisesta oikeusjuttuja he jätetty (vaikka se vaikuttaakin he onnistui ratkaista tuomioistuinten ulkopuolella kymmenkunta tapauksissa tai niin). Onko mahdollista ollaan viimeinkin loitsu Righthaven n doom? " Uusi toimitusjohtaja MediaNews sanoi, että vaikka tekijänoikeudet ovat todellisia, osallistuminen Righthaven oli "tyhmä idea alusta alkaen."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






IRL: Nexus One, Sansa Clip Zip, Delorme PN-60 ja HP ​​kosketusalustan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/09/irl-nexus-one-sansa-clip-zip-delorme-pn-60-and-the-hp-touchpa/:

Tervetuloa IRL, jatkuva toiminto, jossa puhumme gadgetit, sovellukset ja leluja käytämme tosielämässä ja ottaa toisen tarkastella tuotteita, jotka jo saanut virallista tarkistusta hoitoon.




Tervetuloa takaisin IRL, uusi sarake, jossa me leikellä, puolustaa ja narista siitä gadgetit käytämme tosielämässä. Tällä viikolla Dante saa firesale ohjauslevy, Dana ojia hänen shufflen Sansa Clip Zip, Timin on veneen Delorme PN-60 ja Darren selittää, tarkalleen, hän yhä kiinni hänen Nexus One.

Jatka lukemista IRL: Nexus One, Sansa Clip Zip, Delorme PN-60 ja HP kosketusalustan


IRL: Nexus One, Sansa Clip Zip, Delorme PN-60 ja HP kosketusalustan alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 syyskuu 2011 14:58:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Saksalainen tuomioistuin puolustaa kieltoa Samsung Galaxy tab

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8unNuSeuKjs/German-Court-Upholds-Ban-On-Samsung-Galaxy-Tab:

Hänen ensimmäinen Lähetetty jättämistä, ctusch kirjoittaa "Näyttää siltä, ​​Samsung on lopulta menettänyt taistelussa Apple Saksassa. Tänään käräjäoikeudessa Düsseldorf katsoi, että Samsung ei saa myydä sen Galaxy tab 10,1 Saksassa. Lisäksi se on kieltänyt Samsung Saksa myymästä Galaxy tab 10,1 kaikkialla Euroopassa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Onko pelejä arvoltaan valitat?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RMCUnzZbcpk/Are-Games-Worth-Complaining-About:

Muutama päivä sitten, Opposable Peukut blogi juoksi pala otsikolla "peleissä, kaikki on ihmeellistä, mutta kukaan ei ole onnellinen." Työntövoima artikkeli on, että keskustelu modernin peleistä keskittyy lähes kokonaan puutteita, jotka ovat usein suhteettomat mittasuhteet. "Jokainen peli on liian lyhyt, vaikka emme koskaan valmiiksi pelejä me pelaamme. Jokainen peli on liian kallista, vaikka vaadimme yhä lisääntyvää vuorovaikutusta, graafinen uskollisuutta, ja pituus. Samat ihmiset, jotka väittävät jokainen peli oli 80 tuntia ja mestariteos 10 vuotta sitten ovat 10 vuoden päässä sanoi, että tänään oli kultainen aika, kun ne ovat etäisyys tarvitaan pensaikkoa huonoja pelejä muistista. " Nykyään pelisivusto Rock, Paper, Shotgun tarjoaa kontrapunkti, sanomalla, että videopelit aktiivisessa kritiikkiä teollisuuden parantaa. "Kaikki on hämmästyttävä, ja joskus ihmiset ovat onnellisia. Niinhän se on aina. Ja meidän pitäisi ehkä hyödyntää sitä, ja sitten pyrimme tekemään sen paremmin."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Algoritminen Trading nopeasti korvaamassa Tarvitsetko ihmisille

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RG_OQzJgjy4/Algorithmic-Trading-Rapidly-Replacing-Need-For-Humans:

DMandPenfold kirjoittaa "Algoritmisen kauppa, joka tunnetaan myös korkealla taajuudella kauppa (HFT), on nopeasti korvaamassa ihmisen päätöksentekoa, mukaan Britannian hallituksen paneeli, joka varoitti, että oikeuden määräykset on otettava käyttöön suojaamaan osakemarkkinoille. Noin kolmasosa Vaihdon Isossa-Britanniassa on tehtäviinsä tietokoneet täyttävät komennot perustuvat monimutkaisia ​​algoritmeja, sanoi ennakointi paneeli valmisteluasiakirjassa julkaistiin eilen. Siitä huolimatta tämä osuus on huomattavasti pienempi kuin Yhdysvalloissa, jossa kolme neljäsosaa pääoman tekemisissä on tietokoneella. Ennakointi paneeli, jota johti Dame Clara FURSE, entinen toimitusjohtaja Lontoon pörssissä, väitti että on olemassa sekä hyötyjä ja vakavia riskejä algoritmisen kaupankäynnin. oli "ei ole suoria todisteita" siitä, että tietokone kaupankäynti sinänsä lisääntynyt volatiliteetti, se sanoi, mutta tietyissä olosuhteissa se oli mahdollista sarjan tapahtumia "toivottua vuorovaikutusta ja tuloksia" esiintyy ja aiheuttaa suurta vahinkoa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






DoT Avustukset $ 15M Test Car-To-Auton Viestintä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EoIh3aiOw8w/DoT-Grants-15M-To-Test-Car-To-Car-Communication:

itwbennett kirjoittaa "Car-to-auton viestintä on saamassa ensimmäisen laajamittainen, reaalimaailman testi Ann Arbor, Michigan, missä Michiganin yliopiston Transportation Research Institute alkavat painaa peräti 3000 autoa varustettu lyhyen kantaman radiotekniikkaan teillä, kiitos 14.900.000 dollaria myöntää sille juuri USA Dept of Transportation. DoT raportit ennustavat, että jopa 82 prosenttia vakavista tapaturmista vioittumattomia ajurit voidaan estää tai vähentää hieman auton-to-auton neuvottelu, tai ennakkovaroitus että sedan kolme autoa eteenpäin painaa jarruja, vaikka et näe sitä kautta jättiläinen SUV suoraan edessäsi. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Vodafone Xone T & K-keskus avaa ovensa Piilaaksossa haluaa auttaa startups kasvaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/09/vodafone-xone-randd-center-opens-its-doors-in-silicon-valley-want/:


Verizon tekee sitä , niin miksi ei Vodafone liian? Aivan oikein, ihmiset, iso punainen Telco ulkomailta on päättänyt päästä vauhtiin asioita Piilaaksossa uusine Vodafone Xone T & K-keskus Redwood City, Kalifornia. Toisin VZW n Application Innovation Centerin vain muutaman kilometrin pohjoiseen San Franciscossa, Xone keskittyy tunnistamaan käynnistysten kanssa potentiaalia ja asettaa ideansa Pikakaista proof-of-concept tutkimuksissa. Voidakseen tehdä niin, Center tarjoaa teknistä asiantuntemusta, yritysneuvontaa ja tutustua sen lab varmistaa, että tuotteet ovat yhteensopivia Vodafone globaalin 2G, HSPA ja LTE-verkoissa. Tämä T & K-keskus on myös yhdenmukainen Verizon laitos Massachusettsissa , joten orastava yrittäjät pääsevät yhdysvalloissa LTE infrastruktuuri, too. Saimme mahdollisuuden tutustua uusiin yrityshautomo itsellemme, niin lue eteenpäin enemmän.


Galleria: Vodafone Xone



Jatka lukemista Vodafone Xone T & K-keskus avaa ovensa Piilaaksossa haluaa auttaa startups kasvaa


Vodafone Xone T & K-keskus avaa ovensa Piilaaksossa haluaa auttaa startups kasvaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 syyskuu 2011 12:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Vodafone | Lähetä | Kommentit

Liittyykö Yhdistynyt kuningaskunta Laser Nuclear Fusion Project

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AEbwEX9baCU/UK-Joins-Laser-Nuclear-Fusion-Project:

arisvega kirjoittaa tähän lainaus BBC: "brittiläinen yhtiö AWE ja Rutherford Appleton Laboratory on nyt liittynyt kanssa [National Ignition Facility Yhdysvalloissa] auttamaan laser fuusio taloudellisesti kannattava energianlähde. ... Osa ongelmaa on, että tekninen kyky tavoittaa "nollatuloksen" - piste, jossa energiaa tuotetaan kuin kulutetaan - on aina tuntunut etäiseltä. parjaajille idea ovat väittäneet, että fuusioenergian on 50 vuoden päässä, ei väliä mitä vuosi kysyt , "sanoi David Willetts, Britannian tiedeministeri." Luulen, että mitä tapahtuu sekä Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa osoittaa, että olemme nyt tekemässä merkittävää edistystä tähän tekniikkaan, "hän sanoi." Se ei voi enää olla hylkäsi jotain kaukana horisontissa. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.