fredag den 9. september 2011

Vestel, laajuus tuo Android pelejä television, jossa "all-you-can-eat" tilauspalvelu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/08/vestel-extent-bring-android-games-to-tvs-with-all-you-can-eat/:


Juuri viime viikolla Vestel oli kiireinen osoittaa sen BitTorrent Certified televisio , ja nyt yhtiön hahmojen kanssa Laajuus toimittaa Android pelejä töppäys putki - ja se tekee niin pelaamalla pois rakkauden pohjaton buffet. Kuvattu "Maailman ensimmäinen All-you-can-eat Android TV peli tilauspalvelu" GameTanium sallii käyttäjät Vestel n Smart Box digisovittimen saada sarja TV-optimoituja pelejä mukavasti heidän olohuonetta, käyttäen Android-puhelimia ohjaimet. Mikä parasta, palvelun avulla ne vaihtaa heidän PC, matkapuhelin, tablet tai TV ilman koskaan menettää paikkansa pelissä. Palvelu debytoi tällä viikolla IBC , mutta jos tämä ilmoitus on jättänyt sinulla nälkä lisää, siellä on aina Golden Corral. Täysi PR odottaa sinua ja vatsasi tauon jälkeen.

Jatka lukemista Vestel, laajuus tuo Android pelejä television, jossa "all-you-can-eat" tilauspalvelu


Vestel, laajuus tuo Android pelejä television, jossa "all-you-can-eat" tilauspalvelu alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 syyskuu 2011 20:21:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Laajuus | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar